Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak dziewczyny ktora

Moja dziewczyna przytyla

Polecane posty

jestesmy razem 5 lat ale nie podoba mi sie jej cialo.. w ciagu 2 lat przytyla 30 kg jak sie poznawalismy to bylo szczuplutka brunetka ze sliczna buzka a teraz nawet nie chce mi sie na nia patrzec w prawdzie buzie ma dalej ladna ale cialo to jakies nieporozumienie jak jej o tym mowie to sie obraza i placze a ja dluzej bez seksu nie wytrzymam , bo nie kochamy sie bo mi sie wizalnie nie podoba i nie pociaga mnie i co ja mam zrobic ? juz nawet chodzi mi po glowie zdrada jak widze te piekne ciala i SZCZUPLE to az sie sam do siebie usmiecham a co bedzie jak przyjdzie lato nie wiem

Gość cdnsssssla
Boże czemu zesłałeś na nas te perfidne stworzenia :-O weź ją chłopioe rzuć, bo jesteś samo dno i szkoda dziewczyny :-O Wy dla ciebie kretynie najważniejszy jest seks w życiu? te 5 lat WASZEGO życia nic dla ciebie nie znaczą? Byłeś z nią bo była chuda? Zostaw ją chłopie... :-O

Gość oooooo.oooooo
:o

Gość o zesz........
Nawet jesli to prowo, to i tak uwazam, ze dziewczyna, ktora nie dba o siebie, i doprowadza sie do takiego stanu jest sama sobie winna

ma chora tarczyce ale to nie powod zbey tak wygladac

Gość a ty ile przytyłeś

Gość dupek z ciebie
chora tarczyca to jest właśnie powód żeby tak wyglądać

calay czas mam ta sama wage dbam o siebie

mogłeś na początku jej powiedzieć ze jak przytyje to wyjazd:O idiota z ciebie:O po tylu latach ludzie powinni być ze soba bez wzgledu na wszystko ale widocznie nie dorosłeś do stałego związku

Gość nie zasmiecaj forum
ale czemu burak? dla mnie, jesli facet nie wyzywa od swin i innych wielorybow, jest do zniesienia. Nie chcialabym, zeby moj facet dokumentnie przestal sie myc, ze smierdzacym nie chcialabym zyc. Rozumiem problem autora, zwlaszcza wlasnie, jesli ja kocha, i nie chce rzucac. No chyba, ze prowokacja, ale za malo wulgarne na prowokacje.

Gość nie zasmiecaj forum
hehe, doczytalam o tarczycy, to nieco zmienia postac rzeczy, ale nie chyba tyle, zeby od razu burakami rzucac

chlopie, Ty chyba nie kumasz, co to znaczy chora tarczyca...naprawde bardzo ciezko zrzucic nawet 1 kg, kiedy sie ma niedoczynnosc. Najpierw trzeba wyregulowac hormony, a dopiero pozniej myslec o odchudzaniu.

myśle ze smierdzieć a przytyć ze wzgledu na chorobe to różnica

Gość nie zasmiecaj forum
Ze wzgledu na chorobe, to inaczej, przyznalam. A nie mozna przy tarczycy chorej schudnac, ja w sumie nie wiem?

nie zasmiecaj forum- ja mialam krotki epizod z tarczyca, cale szczescie to juz przeszlosc, ale wiekszosc ludzi niestety choruje cale zycie. W kazdym razie ja nagle zaczelam tyc w tempie 0,5 kg tygodniowo jedzac normalnie. Zeby nie tyc, musialam w tamtym okresie jesc max 500 kcal dziennie, wiec o jakim w ogole schudnieciu my tu mowimy?!

Gość nie zasmiecaj forum
Dziubus, dlatego pytam, nic nie wiem o tarczycy.

To, że liczy sie wnętrze to mit. Doświadczyłam to na własnej skórze. Jesteśmy estetami, lubi otaczać się pięknem. I nie ma znaczenia czy to facet czy kobieta. Poza tym, 30 kg to już otyłośc, nie tylko problem wizualny, ale problemy z krążeniem, zwiększone ryzyko wielu chorób. A teraz drogie kobietki, pytanie do was? Spotykacie faceta, ideal, po prostu boski, muskulatura, błysk w oczach, uroczy, czarujący, wszystkie wokół co zazdroszczą, ale po roku tyje niesamowicie, łysieje, wielgachny brzuch, sapie przy wejściu na schody, ciągle się poci... Podświadomie nie myślicie o kimś innym? Nie zadajecie sobie pytania gdzie ten nasz boski Adonis? Nie bądźcie hipokrytkami. A co do gościa to wpółczuję. Poza tym uważam, ze Twoja zona nie czuje sie dobrze w swoim ciele skoro wczesniej była zgrabna i wiotka. Pewnie w głebi duszy jest szczupła i zadowolona z siebie. Pomóz jej a nie biadolisz na forum. Ona sama nie da sobie rady. Potrzebuje oparcia. Bywaj zdrów.

nie zasmiecaj forum- wiem, wiem, po prostu przypomnial mi sie ten fatalny okres i sie poddenerwowalam. :)

Gość nie zasmiecaj forum
ale Ci sie udalo, Dziubus, schudnac? Wlasnie o to chodzi, nawet nie tyle o schudniecie samo w sobie, ale o podejscie. A facet powinien ja wspierac, szukac pomocy, dodawac sil. Ale nie ma co mu sie dziwic, ze mu sie ona teraz nie podoba, ze jest mu z tym zle, kazdemu by bylo, taka prawda. Pyta, co ma zrobic, to mu podpowiedzmy, a nie wyzywajmy

chłopie jeśli teraz Ci się nie podoba, bo przytyła przy chorej tarczycy to co będzie gdy nie daj Boże utyje po ciąży??? Zostaw ją, szkoda jej czasu dla takiego ciecia. Skoro nawet się nie pofatygowałeś by poczytać trochę o chorobie i jej skutkach ubocznych. I poszukaj sobie \"odpowiedniej\" pani, tylko potem nie marudź, że jest nieprzystosowana do życia i ma coraz większe wymagania zarówno finansowe jak i w stosunku co do twojego wyglądu.

"juz nawet chodzi mi po glowie zdrada jak widze te piekne ciala i SZCZUPLE to az sie sam do siebie usmiecham a co bedzie jak przyjdzie lato nie wiem" To świadczy o buractwie. Jemu nawet nie przyszło do głowy, aby ją wesprzeć, czy pomóc. Jemu już chodzi ZDRADA po głowie. Jasne, że to niedobrze, że utyła i to aż tyle. Jasne, że należy spróbwać kobiecie pomoc, delikatnie..np. zaproponawać wspólne bieganie rano, albo wspólne jedzenie zdrowej żywności. Podkreślam- WSPÓLNE, wiele kobiet nie lubi, jak jakaś cznność odnosi się tylko do nich, biorą to wtedy osobiście, a jak powiesz WSPÓLNIE, to odbierze to, że Ty myślisz o wspólnym rozpoczęciu zdrowego życia. Więc skoro to 5 lat to poświęć się i biegaj z nią i jedz z nią lekkie jedzenie, krzywda Ci się nie stanie. Ale nie. Chłopak się już martwi co będzie latem, jak dziewczyny chodzą skąpo ubrane..straszne człowieku...jak Ty to zniesiesz, tyle dup wokół Ciebie, a Ty musisz być wierny, prawdziwa tragedia

Gość taka sobie panienka
może zacznij z nią biegac dla poprawienia przemiany materii Nie mow jej ze jest gruba tylko powiedz ze chcesz biegac dla poprawienia kondycji i zeby ci towarzyszyla. A leczy sie z tej chorej tarczycy? jezeli sie leczy to za jakis czas powinno byc lepiej jezeli to noe pomoze to chyba trzaba bedzie przejsc do bardziej radykalnych srodków

Gość eeeekol
jakich radyklanych?

tak, udalo mi sie, ale dopiero kiedy sie wyleczylam...wczesniej niestety nie dalo rady.

W sumie to jeszcze nie jest taka gruba: http://tnij.org/c194 Ale jeśli jeszcze trochę przytyje, to nie wiem co zrobię

Gość jasne to nie onao

Gość w gore bo ciekawep