Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak dziewczyny ktora

Moja dziewczyna przytyla

Polecane posty

Tarczyce mozna leczyć, biegać tez można. Można nie jeść słodyczy i można ćwiczyć aerobik, ale grubym się nie chce. Skoro osiebie nie dba, to po co Ci? Seks jest podstawą związku. Wiedomo, ze mężczyźni są wzrokowcami i facet moze mieć trudności z podnieceniem się patrząc na otyłą kobietę. Jak ktoś lubi szczupłe, to mu przechodzi cała ochota na seks i zaczyna z tęsknotą mysleć o szczupłych. Czegoś w życiu brakuje i jest żal. Tym bardziej, że teraz idzie wiosna i hormony zaczynają buzować.

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja uwazam ze tarczyca jest powazna choroba.powinienes zasanowic sie dzieciaku nad swoja tolerancja1nie utyla kurwa z obzarstwa tylko z choroby!co bys ciulu zlamany zrobil jakby ci zona po chemii wylysiala?aaaa!wiem zostawilbys ja!prosty dupek z ciebie!

Gość no to ładnie...
Co za gościu...,ze ona nie widzi na jakiego trafiła;(Co wstyd się przed kolegami z nią pokazać. Nie przesadzaj,że jest gruba,75 kg przy 175 cm to nie aż taka nadwaga, a 45 kilo przy takim wzroście to stanowczo za mało. Zamiast ją wspierać i choćby namóić ją na wspólne uprawianie sportu ty ją oczerniasz na kafeterii???Ciekawe, czy za 30 lat kobieta z którą będziesz nie będzie się chciała z Tobą kochać, bo np. się postarzejesz;(Twoja dziewczyna powinna Cię kopnąć w tyłek, a ty powinieeś ją jeszcze przeprosić,że zmarnowałeś jej kilka lat zycia.

Gość no to ładnie...
z ta wagą to nawiązanie do poprzedniego postu, bo w sumie to nie wiadomoile teraz waży;)

Gość dora1950
Facet zostaw w spokoju tę swoją dziewczynę.Ty najprawdopodobnie nie umiesz kochać.Powinneś ją wspierać a nie dołować.Chłopie to z Tobą jest coś nie w porządku.To Ty masz problem ze sobą.Poczytaj trochę o chorobach i pomóż jej.

Gość czarny kotekPP
dora zgadzam sie z Tobą, powinienes wspierać a nie dołowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ffffffffffffffrdggea
😭

Gość jekhfiefyuiwfyhiey
zabierz ja na wspolne zajecia na silowni/ ja tak schudlam 25 kg. :) mowie Ci poskutkuje i bez diety:)

Gość na moje to raczeeej
....pomawiacz..... - wiele mężczyzn też i co z tego? :o:o:o

Gość kjkjk
Niestety ale jak dziewczyna jest gruba to na 90 % taka zostanie do konca. Zdarzaja sie wyjatki.

Gość kasiasiaisa
Byłes z nia 5 lat i tyle to dla ciebie tylko znaczy?była szczupła ok,ale przytyła dziewczyna,tak sie czasami zdaza tymbardziej jesli ma problemy zdrowotne.A ty powinienes ja spierac a nie dobijac ile ty masz lat,bo po zachowaniu moge stwierdzic ze max 19

a ja rozumiem tego chlopaka... tylko wez jej qrwa pomoz, a nie sie uzalasz na forum i myslisz o zdradzie! zapisz Was oboje na silownie, zaproponuj wspolna diete, kup jej program u dietetyka w prezencie, zabierz na basen....

czemu sie go czepiacie? LASKA NIE PRZYTYLA 5KG TYLKO 30! to jest bardzoooooo duzo, wyglada teraz jak inna osoba, czy to dziwne, ze jest zawiedziony? ja bym byla gdyby mouj facet sie tak zapuscil

Gość TakJuzJest
Ok...rozumiem, że po prostu przestała cię pociągać fizycznie i nie wińcie go za to, czasami tak jest po prostu. Ale najgorsze jest to, że nie szukasz żadnych rozwiązań, żeby to zmienić. Ja byłam a nawet jestem w podobnej sytuacji co ty. Jestem z facetem też 5 lat i od roku zaniedbał się bardzo. Ogólnie jego higiena osobista mnie przerażała jak i przybranie na wadze oczywiście. I w końcu stało się...przestał mnie pociągać i co tu z tym zrobić? Czułam się podle, że jestem taka płytka,że coś tak głupiego jak jego wygląd zmieniło mój stosunek do niego. Doszłam do wniosku, że nie odpuszczę tak łatwo, porozmawiałam z nim szczerze ale delikatnie. Wziął się za siebie ,ćwiczy, lepiej odżywia, zaczął znów o siebie po prostu dbać. Codziennie staramy sie aktywnie spędzać czas. I ja widząc jak się stara wiem, że musi być lepiej. Także myślę, że powinieneś posłuchać wcześniejszych rad i razem zadbać o zdrowie twojej dziewczyny. Choć choroba to lenistwo(jak u mojego chłopaka) więc wam może być trudniej ale czy nie warto spróbować?

Tylko po co zdradzać? Nie lepiej odejść, nie jej wina, że jest chora - sama pewnie też nie jest szczęśliwa z tych 30kg...

Gość ja pani wasza
autorze nie przejmuj sie jada po tobie bo same sa oblesnie tluste i sie burza

no niestety, tak to jest z tarczycą, może jeść nawet liść sałaty dziennie a i tak nie schudnie :/ mój facet ma nadczynność - jest chudy i nie może przytyć. Twoja dziewczyna ma widocznie niedoczynność czyli niestety tyje i jest to od niej niezależne. współczuję jej i współczuję Tobie, rozumiem dwie strony. Zostaw ją jeśli ten związek nie ma sensu ale nie mów jej może lepiej powodu bo to od niej niezależne, naprawdę. ale tak samo od Ciebie jest niezależne to, że nie jest dla Ciebie atrakcyjna a seks to ważna część związku, nie oszukujmy się. jak facet może budować przyszłość z dziewczyną skoro już przed ślubem nie ma na nią ochoty i kompletnie go nie pociąga...? nic na siłę

Gość LaMoreneta
LUDZIE TEN TEMAT JEST Z 2009 ROKU. Jestem pewna, że autor już od dawna go nie czyta...

Wy w ogóle ludzie wiecie co to jest niedoczynność tarczycy? Moja znajoma żeby zrzucić 1 kg musiała dziennie zjadać 600 kcal, jeździć na rowerku i ćwiczyć na siłowni + 2 razy w tyg. basen. W ile udało zrzucić się jej 1 kg? W 2,5 tyg.! Poczytajcie trochę o tej cholernej przypadłości. U mnie babcia choruje, mama choruje i chyba mnie też to coś czeka.. Jestem z facetem ponad 2 lata i przytyłam 11 kg! Do lekarza idę prywatnie po jutrze.. Pozdrawiam

Gość dirty nasty
nie podoba mi się to że wszyscy naskoczyli na faceta no sorry jak facet przytyje to laski mówią rzuć go nie dba o siebie ale ja kobieta tyje to facet jest świnia że o tym wspomina obydwie strony powinny dbać o siebie bierzesz szczupła dziewczyne to liczysz że nie stanie się morświnem nagle - ale kobiety takie są, jak już znajdą męża to nagle sygnał w głowie - nie trzeba już o siebie dbać tak ona ma chorą tarczyce, ale przez dwa lata (tak wynika z postu) nic z tym nie robiła, ani ćwiczeń, ani leczenia gdy moja kobieta przytyła 10kg też przestała mi się podobać 10kg ktoś powie, że nie dużo - ale przy wzroście ok 160cm to już jednak jest dużo prawda? nigdy nie była specjalnie szczupła i nie przeszkadzało mi to ale te 10kg zrobiło nagle różnice, wylewające się tu i tam ciałko nie było zbyt seksowne nie chciało mi się z nią uprawiać seksu i jak podniecały mnie bardziej kobiety na ulicy i w jej przypadku to nie jest żadna tarczyca, fakt ma problemy z jelitami, ale to też nie jest wymówka rozumiem, wraca zmęczona z pracy - i przed tv ma wolne, też coś czasem poćwiczyła, ale co to jest godzina czy dwie w tygodniu zaraz się spytacie a co ja takiego robie - no więc ja ćwicze 6 razy w tygodniu, siłownia, sporty kontaktowe i bieganie teraz się coś zaczyna zmieniać, delikatnie chciałęm jej zasugerować to teksty typu, że tylko docinam i że ona to wie i nie musze jej wypominać dziewczyny wy macie niepokolei z głowami wszystkie bez wyjątku, nawet najfajniejsza jaką znałem miała coś z głową, nie w tym to innym temacie

Gość gość
Zachoruj na tarczyce to porozmawiamy nie jest latwo, scisla dieta i najlepiej jakbyś sie bez przerwy ruszal nie każdy może poświecić kilka godzin dziennie na sport