Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

pomoze mi ktoś?nie ufam mu

Polecane posty

chcialam napisac co o tym sadzicie.... ja jestem w polsce,jak byłam u mojego meza to strasznie go sprawdzalam i: znalazłam włosy u niego w pokoju,wyprasowane rzeczy,które tłumaczył tym,ze sa wyprasowane przeze mnie(ostatni raz bylam u niego 3 miesiace temu)to znaczy ze co chodzil w dwóch koszulkach-dodam ze to straszny pedant jest ,ale sam sobie nie wyprasuje bonie umie,głuchy telefon dzien po moim przyjeżdzie a teraz na dodatek to: kiedys robil mi sesje zdjeciowa nago.jutro wyjezdza jego kolega a on mi sie pyta gdzie sa plyty zeby nie dostaly sie w niepowolane rece.jak maja sie dostac jak tego kolegi nie bedzie???wiec mam wrazenie ze chodzi o to zeby nie dostaly sie na czas jak tego kolegi nie bedzie w rece jakiejsc laski ktora sobie podejrzewam zamierza sprowadzic.on ma w poniedzialek na rano wiec ona moglaby mu zajrzec gdzieniegdzie i znalezc te plyty...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
napisz to jutro po 12 a nie o tej godzinie!

pisze wtedy kiedy mi zle,zreszta kafeteria jest czynna 24h na dobe a nie tylko po 12:(

Gość kelmii
a jakbyś w poniedziałek podczas gdy on był w domu zadzwoniła na nr jego mieszkania?? wtedy sie przekonasz czy ktos jest w mieszkaniu

Gość kelmii
tzn w poniedzialek gdy go nie bedzie w mieszkaniu jest noc i juz nie wiem co pisze

Gość intuicja 666666666666n
sluchaj ,powiem ci tak ja intuicyjnie wyczulam zdrade ,poprostu czulam no i sex byl inny pracowal w innym miescie.Rozwiodlam sie i tylko na tym skorzystalam.i dzieci tez. Za granica gdzie mieszkam , polacy uzywaja zreszta polki tez#. wekeendy sie bardzo roznia od tych w Polsce ;)) sama znam mloda dupe ktora mieszka z zonatym a ten ma zone i 3 dzieci w Polsce i zona nic podobno nie wie ...czarna rozpacz.. Ta nie pwenosc cie zagryzie ,poprostu podaj wniosek o rozwod .nie jestem pewna ale chyba tez cie pobil nie dawno gdzies tam czytalam..ale nie wiem czy o ciebie chodzi..podaj dupka o alimenty to powiino podzialac jak kubek zimnej wody na niego .nie marnuj zycia na palanta.

Gość przeloz czas wyjazdu
i zajdz tam do niego... mam nadzieje ze jestes na tyle madra ze masz klucze ... po prostu wparuj tam jak bedziesz wiedziala ze jest ktos .. siwtlo sie swieci .. czy cos w tym stylu ja bym nawet caly dzien przez domemm sterczala zeby dowiedziec sie prawdy

Gość przeloz czas wyjazdu
i koniecznmie zbierz dowody na jego zdrade najlepszy bylby swiadek a minimum fotki ja bym tez wziela dyktafon

Gość kkkkkkkkkkyyy7
janinka monika - powtarzasz sie jak sraczka