Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luśkaa

czy to napewno to...

Polecane posty

Gość luśkaa

witam kobietki :) mam takie pytanko. spóźnia mi się okres już 2 tygodnie. nie przejmowałam się tym zbytnio bo brałam antybiotyki na początku lutego. ale dla świętego spokoju zrobiłam sobie test... no i...dwie kreseczki z tym że ta wskazująca na ciąże bledsza, zrobiłam drugi - to samo, zrobiłam dzisiaj rano trzeci i też to samo. w sumie to się cieszę, narzeczony jeszcze bardziej bo planowaliśmy zaraz po ślubie czyli za 14miesięcy. ale nie będe kłamała że teraz to dla mnie trochę zaskoczenie :) Wizyte u lekarza mam dopiero w poniedziałek a umieram z niepewności czy oby na pewno to ciąza. boli mnie podbrzysze jak przed okresem, i trochę piersi też jak przed okresem. i trochę się przez to martwie czy z fasolką wszystko oby ok. czy istnieje jakaś przyczyna dla której test ciążowy wychodzi pozytywny a nie jest się w ciązy??

Gość jooojjj
gratuluje - to chyba będziesz mamą - zób dla pewności bete z krwi - niemuszisz być na cczo - jakieś 20 - 30zl a wynik nawet po 4 godzinach - da wiarygodny wynik!! a z lekarzem niema się co spieszyć bo i tak każe przyjść koło 6 - 8 tygodnia bo wcześniej może on jedynie przypuszczać ciążę i każać przyjśc w tym terminie...

Gość myszzzz
a to bolące podbrzusze?? to z przejęcia i nerwów czy to jakiś objaw czy...kurcze. do lekarza pójde. bo to w sumie byłby 5-6 tydzień tak myslę. a do tego muszę się dopytać co mogę co nie mogę. czy z aerobiku zrezygnować, co z wakacjami w maju. tyle mam pytan. a świat nam się trochę poprzekręca. wesele zaplanowane na przyszły rok. juz wszystko zaklepane a tu taka niespodziewanka by była :) ciekawe jak rodzice zareagują. żeby tylko wszystko było dobrze... :)

Gość myszzzz
pod dwama nickami pisałąm i stąd to luśka-mysz :)

Gość pisze sie.....
na pewno A NIE napewno!!!!!