Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka2008

zażycie pigułki w środku cyklu

Polecane posty

Gość mariolka2008

co sie stanie kiedy zacznę brać tabletki w połowie cyklu tzn jakies 2 tygodnie po okresie? zatrzymam kores tak? po jakim czasie tabletki będą skuteczne?

Gość white.apple...
okres dostaniesz jak skończysz brać tabletki. niezabezpieczona będziesz przez pierwszy tydzień, później już będzie ok.

Gość oczywisciecccccccccccccccc
to poczekaj ten tydzien do miesiaczki i wtedy zaczniesz wyedy bedziesz miala pewnosc zabepzieczenia a tak radze sie zabezpieczac cale opakowanie i narobisz tylko burzy hormonalnej w organizmie

Gość mariolka2008
dzięki serdecznie za odpowiedz :) bo juz sie balam ze nie mozna tak zrobic.

Gość mariolka2008
e za pozno. juz wzielam.

Gość oczywisciecccccccccccccccc
to zle zrobilas ale to twoj organizm twoja sprawa, napewno dostaniesz plamien itp bo namieszalas w organizmie zabezpieczaj sie tak czy siak, bo cykl mas zteraz rozwalony

Gość jojoojjjjjooo
no to jesz tabletki - a jesteś niezabezpieczona - będziesz pewnie krawawić w środku cyklu i mieć kompletnie rozregulowany organizm i hormony co może się przejawiać tym że będziesz placzliwa, niedowytrzymania itd itp GRATULUJE DUŻEGO ROZUMKU !!!

Gość mariolka2008
generalnie zazywanie hormonow to i tak niezly wstrząs dla organizmu wiec nie panikujcie bo kazda z was biorąc je miesza w gospodarce organizmu. u mnie po 4 pigulkach harmonetu nic sie (jeszcze?) nie dzieje wiec jestem dobrej mysli. podejrzewam ze jesli mialy by wyjsc u mnie jakies skutki uboczne to były by widoczne od razu.