Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okt

co myslicie o torbach z frendzelkami??

Polecane posty

Gość okt

bo ja mam juz dwie i strasznie mi sie podobają ale niektorzy uwazają ze sa okropne jakie jest wasze zdanie

Gość wolę frędzelki

Gość okt
no..

to będzie hit i pewnie już się pojawiło dużo tego w sklepach.. widziałam buty, torebki, spódnice, kurteczki i bluzki więc tak czy tak będzie tego pełno.. mnie się buty botki podobają i torebki też ale nic pozatym

Gość zgadzam się będą na topie
;)

Gość ja uwielbiam takie torby
zwłaszcza skórzane albo zamszowe, z frędzlami na zszyciu. W ogóle kocham hipisowski styl - dzwony, frędzle, rozszerzane rękawy, etniczne paski. A teraz jak widzę nastała na to moda, nareszcie się obkupię.

haha, ja też wolę te z frędzelkami ;) Myślę, że na wiosnę będzie tego całkiem sporo na polskich ulicach. fajne dopełnienie stroju w stylu boho, jak i oryginalny dodatek do zwyklych zestawów. Sama mam dwie, ale nie wiem czy to mi się podobają. ;)

ah no beda modne tego sezonu, mi sie osobiscie jakos nie widza, kojarza mi sie troche tak tandetnie, ale to takie moje dziwne skojarzenia hehe Tobie ma sie podobac :) Ale musze powiedziec,ze widzialam nawet fajne sandaly z fredzlami w jednym sklepie, wygladaly nawet nawet :)

Gość BVJNHGJHGJ
PODOBAJA MI SIE, ALE TAKIE RZECZY MUSZA BYC ZRECZNIE I STYLOWO DOBRANE I DOPASOWANE ;)