Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda wymagająca

Nowy facet to zawsze niespodzianka i niepweność

Polecane posty

Gość Magda wymagająca

Do pierwszego razu. Zdejmuje taki gacie i albo koliber albo ORZEŁ :) Nie ma sposobu żeby to wcześniej wyniuchać a tak swoją drogą to żal mi facetów z małymi penisami bo musza się bardzo wstydzić jak idą z nową dziewczyną ....ten zawód w jej oczach musi być dołujący.

Gość Magduniu
Jesteś pewna że Tobie zupełnie niczego nigdzie nie brakuje albo nie jest za dużo ?

Gość szczypiorek z cebulą
e tam, jak facet pewny swoich umiejętności to wcale nie ma stresów :D kompleksy potrafią zabić najlepszego specjalistę ;)

Gość szczypiorek z cebulą
a tak w ogóle jak iskrzy porządnie i dwie osoby są na siebie napalone, to poza tym nic sie nie liczy - nie ma żadego oceniania, stresowania, tu za mało, tam za dużo..po prostu masz ochotę zjeść tę drugą osobę :D do autorki - jesteś pewna że w łóżku właśnie to przeżywasz? biedni ci Twoi kochankowie, muszą się czuć jak przed komisją egzaminacyjną....

Gość znawczyniiii
Jak jest krótki, to zawsze gruby. Jak jest długi, to chudy. Wybieram małego ale grubego. A duzy i dlugi mnie nie zaspokoi. Poza tym Magdo, maly szybcuej reaguje, szybciej wypelni sie naczynia, i erekcja jest szybka, bo szybciej krew dotrze do czlonka, a taki duzy, to chlopina musi sie nameczyc, naprawde, zeby zqaszla reakcja fizjologiczna, bo ukrwienie naczyn musi trwac dluzej. Poczytaj o erekcji

Gość miki44
Masz racje w 100% ja mam wlasnie takiego i jestem z niego bardzo zadowolony.

Gość dibviidsbisdfbsid
ja nigdy nie zastanawiałm się nad jego wielkością, co mi przyjdzie z tego, że facet będzie miał dużego jak sam będzie wielkim h... ? :))

Gość do dibviidsbisdfbsid
biedna jesteś możesz miec wielkiego h z małym a tak przynajmniej w łóżku będzie dobry nie rozumiem po co niektóre idiotk wi rozmowy o seksie zawsze mieszają inne obszary :P optimum to 18 cm długgości i 15-17 grubości ze wskazaniem na 17 przeciętna w Polsce to jakies 17 cm długości i 11-12 grubości :o twierdzenie że mały=gruby a długi=chudy jest nieprawdziwe

Gość dibviidsbisdfbsid
i co z tego, że w łóżku mnie zaspokoi jak na samą myśl o tym że miałby mnie dotknąć robi mi się niedobrze. dobrego sexu można się nauczyć a h... nie zrobisz fajnego faceta. może i jestem idiotką, ale nie mogłabym iść do łóżka z facetem tylko dla sexu