Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila26

Porozmawiajmy o duchach.

Polecane posty

Gość upppppppppppppppppp
a mi nic sie nie wydazylo i dobrze bo bym sie psorala ze strachu:) boje sie duchow i opowiesci dobrze ze jest dzien bo bym nie zasnela:D

Nie lubię rozmawiać o duchach,bo potem sie boje. Juz pare opowiesci w rodzinie slyszalam.

Yyyyyyyyy:O , po oglądaniu horrorów takich jak np. Śierociniec czy REC odechciewa się spać samemu :O , takie schizy sa po tym ze szok

Stara panna- gratuluje!!!!! Ja za 3 tyg pierwsze podejcie. Zobaczymy jak pojdzie. Za ktorym razem zdalas?

Gość pilulinda
ja kiedyś widziałam ducha ale rzadko o tym mówię bo wywołuje to śmiech u innych

Ja kilka dni temu zrobilam zdjecie i wyszla na niej z boku jakas dziwna twarz

Gość po horrorach to juz inna bajka
ale na zywo nieeee nigdyyy !:O

Gość wezwijcie lekarza
wklej to zdjęcie!

oj zeby to było tylko raz :) ale jak to ksiadz powiedział wrazliwi ludzie tak maja a ja jestem takim magnesem ktory je przyciaga do siebie, niezbyt to miłe, ale daje do myslenia

Gość e5gadwgt
to moze opowiedzcie o tym,a nie kazdy to pisze co to on nie widzial,co mu sie nie przytrafilo. autorko,wklej to zdjecie? lady a czemu nas pierdolisz?

stare dzieje nie chce mi sie tlumaczyc co do duchow widzialam je wiele razy, wiele razy mialam koszmary senne ktore pozniej po przebudzieniu sie były jeszcze straszniejsze ( np cos ze snu nagle pojawilo sie obok mojego lozka ) raz snila mi sie moja babcia ktora dawno temu zmarła był to sen tak ciekawy i realistyczny ze nawet nie wiem jak to opisac, dala mi w moim snie czerwona gwaizde jak sie obudzialam ta czerwona gwiadza lezala na moim biorku kilka razy mialam nie typowe spotkania z duchami ktore ok godziny 3 w nocy do mnie przychodzily, moje cialo było wtedy bezwładne kilka razy nawet za dnia widzialam czarny cien przelatujacy obok mnie ( najlepisze jest to ze nie tylko ja to widzialam ale osoby stojace ze mna rowniez ) o 5 rano widzialam tak jakby 2 ksiezyce ktore sie zamienily miejscami tego to juz wogole sie nie da wytlumaczyc od tamtej pory mam manie wstawania o 5tej i patrzenia w okno mam nadzieje ze jeszcze raz uda mi sie cos tak dziwnego zaobserwowac

Pilulinda rozumiem cie ale mozesz opowiedziec jak to bylo, tu nikt cie nie zna wiec nie masz co sie ze ktos ci nie uwierzy

Gość Złoty runod
Lady love wypierdalaj:o

Lady - ta bezwładnosc to się nazywa paraliż senny , to jest masakra - nic nie mozna zrobić , i czuje się tlko strach :O:O:O:O

Gość e5gadwgt
gwiazde z nieba ci dala i znalazlas ja na biurku ?heheh,...

Gość wezwijcie lekarza
Kamila wklej zdjęcie :-)

Gość e5gadwgt
a co9 sie dzialo na tych spotkaniach z duchami???????

Gość pewnie te duchy na spotkaniach
waliły ją w dupe :classic_cool:

nie dala mi czerwona gwiazde nie z nieba :/ tak to jest paraliz senny tyle ze u mnie ten paraliz spowodowany jest wlasnie tymi zjawiskami najpierw kilka chwil przed zdazeniem czuje ze zaraz cos sie stanie, pozniej slysze kroki czuje jak ktos wchodzi mi na lozko pozniej obracam sie w strone sciany i widze postac ktora kiwa sie w jedna i druga strone nie odrywajac ode mnie wzroku, ja w tym momencie nie moge nic powiedziec ruszyc sie tez nie

moj pies tez wyczuwa takie rzeczy, zawsze ze mna spi, jak czuje ze cos sie stanie to i ona to czuje, podchodzi do mnie i kladzie mi swoja głowke na ramiona i piszczy

Współczucia , przy tym przecież psychika siada :O Ile to juz lat tak masz ?

Gość Zloty round
Lady znalazlas ale chyba bicz o ktorym pisalas:D i gdzie twoj kutasny kolega:oktorym ma malego i zle ci bylo:o

z kazdym dniem, no wlasnie ja tez, od dziecinstwa :) dlatego tez mam takie a nie inne zainteresowania duchy i zjawiska paranormalne mnie fascynuja