Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila26

Porozmawiajmy o duchach.

Polecane posty

to najpierw moze sie tym zainteresuj a pozniej mow.. czakry ma kazdy z nas to glowne centra energetyczne w organizmie czlowieka

Gość motylek_
Ja nie widzę nic szczegónego...nawe żadnego koła. W którym to dokładnie miejscu jest widoczne?

Kamila muszę Cię rozczarować. Ta niby twarz kosmity jest zwykłym efektem. Jeśli się dobrze rozejżysz do okoła zobaczysz we wzorach wiele takich twarzy. Ja na kafelkach na podłodze w łazience mam 3 takie twarze, wiele skał ma taki wygląd. To nic niezwykłego i spoptykane bardzo często. Możesz sobie darować ducha.

Gość wezwijcie lekarza
widac dwoje oczu, nos, usta (otwarte?), zarys podbródka.....

Gość motylek_
gdzie jest niby widoczne to koło? Mówicie o zdjęciu na którym jest dziewczyna z dzieckiem, tak? Ja tam nie widzę zadnego koła

wiec pokaz swoje zdjecia jesli masz tak duzo twarzy na kafelkach tez masz takie kola bo to jest u mnie tylko na jednym ze zdjec.A tak wogole to nie mowie ze to duch ktos mi tak powiedzial i tylko pytam o opinie innych

wezwijcie lekarza a ty co o tym myslisz? bo widze ze tylko ty widzisz to co ja

Gość motylek_
Kamila 26 nie twierdzę, że kłamiesz albo masz wybujałą wyobraznie, ale ja naprawdę nic szczególnego na tym zdjęciu nie dosrzegam. Przygladałam się bardzo długo i dokładnie i nawet żadnego koła nie widzę. A w którym miejscu jest to koło?

motylek jak mozna nie widziec tego kola? ono jest ogormne i rzuca sie w oczy.. a twarz tez jest bardzo wyrazna

na rekawie mojej siostry nie tam gdzie moje dziecko tylko po drugiej stronie

Gość motylek_
Lady Love ja naprawdę nie widzę żadnego koła :( Może nie każdy ma możliwość zobaczyć o co wy widzicie. Powiedz mi w którym miejscu jest to koło widoczne?

Gość wezwijcie lekarza
mówię to co widzę, twarz "dziwnego" dziecka. Czasem rzeczywiście na zdjęciach coś kojarzy się z twarzą, ale tu ewidentnie widac zarysy CAłEJ twarzy, niczego nie brakuje. Na pewno jest to bardzo ciekawe. Myślę, że uchwyciłać "to cos" przez przypadek, to coś na co wiele innych ludzi ciągle poluje . Powiedz, czy nie zdarzyło ci się odczuwac istnienie "jeszcze kogoś" w Waszym domu?

sluchajcie jesli ktos nie widzi niech zasloni sobie okno wtedy bardziej widac

Kamila rozjasniłem to zdjęcie i obrobiłem na kompie. jeszcze raz Ci powtarzam, że to tylko efekt, a nie duch. Ludzie lubią wierzyć w co chcą. Byle co zobacza przypominające twarz i już widza ducha. tak jak z tymi co w plamach na szybie po płynie do mycia szyb widzą jezusa :O Litości. nie wszystko jest tym czym się wydaje. Oczy nie widza całości. Mózg część obrazu sam sobie dodaje, a tak naprawdę wcale go nie widzimy. Zajmuję się tym od lat. Znam setki efektow kiedy niechcący może się coś takiego pojawić na fotografii. ale wierz sobie w co chcesz, przecież i tak nikt ciebie nie przekona, że to nie duch.

wiesz slysze czasem cos na dole gdy siedze np u gory w pokoju ale kazdy cos slyszy zawsze jest jakies wytlumaczenie

Gość motylek_
Może ja nic nie widzę bo przy swietle dziennym jest cięzko to dostrzec. Wieczorkiem jak bedzie juz ciemno to jeszcze raz rzuce okiem na to zdjęcie :) Powiem wam, ze mnie i mojej mamy tej samej nocy sniła się kiedys moja babcia( mama mojej mamy)...dosłowie mielismy dokładnie taki sam sen. Było to tylko jden raz ale niezle sie wystraszyłysmy :(

Gość wezwijcie lekarza
i jeszcze taka myśl Na lewej ręce leży dzidziuś i na prawej ręce duch dziecka.......? czy ma to jakiś związek ze sobą? jedno wtulone i drugie wtulone? Nie wiem, tak mi jakoś przyszło teraz to na myśl.

ja tam nie wiem jak mozna tego nie widziec u mnie to jest prawie biala plama na czarnej bluzie.. no ale mniejsza o to ja lece, Milego dnia wam zycze :* pa

Gość motylek_
Oczywiscie mówie o zmarłej babci. Był to bardzo nieprzyjemny sen... Pytałam księdza to powiedział, ze najwyrazniej przyszła do nas we snie by prosic o pomodlenie się za jej duszę :( Powiem wam, ze oprócz tego, ze nam sie przysniła dokłądnie tej samej nocy to obie z mama miałysmy wrazenie takie, ze oprócz nas jest ktos jeszcze w dom,u... wyczuwało sie czyjąś obecność

Przystojny Czesio juz ci pisalam ze nie twierdze ze to duch tylko cos dziwnego na tym zdjeciu i ze ktos mi tak zasugerowal dlatego zapytalam innych o zdanie jesli ty uwazasz ze to nic to dobrze pocieszasz mnie w ten sposob bo ja sie w nocy sama boje schodzic na dol do kuchni wlasnie tylko przez to zdjecie.

wezwijcie lekarza ja tez sobie tak pomyslalam ze moze jakies dziecko tez chcialo sie sfotografowac no ale przystojny Czesio mowi ze to nie duch i mam nadzieje ze tak jest.

Masz rozjaśnienie. Przyjżyj się, że ta twarz jest utworzona z fałd bluzy, które to fałdy ida dalej. Na drugim foto zaznaczyłem Ci na żółto część fałd składającą się na kontur twarzy, a na czerwono idace fałdy dalej. To tylko pospolite złudzenie. http://img147.imageshack.us/my.php?image=duch.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=duch1.jpg

ja tez lece dziekuje wszystkim za opinie !ja jednak mam nadzieje ze to nie duch ale na innych zdjeciach tego nie ma i dalej niewiem co to takiego i z kad sie to wzielo.Pozdrawiam!