Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila26

Porozmawiajmy o duchach.

Polecane posty

Gość to te zjawiska są spowodowane
paraliżem sennym, nie odwrotnie To jest w miare normalnie, owszem, przerazajace doswiadczenie, ale nie paranormalne :)

Na rekawie mojej siostry jest jakies dziwne kolko a w niej jakas twarz tu tak dobrze nie widac ale w powiekszeniu i jak nie ma swiatla dziennego dobrze widac

Lady Love nie dala mi czerwona gwiazde nie z nieba :/ tak to jest paraliz senny tyle ze u mnie ten paraliz spowodowany jest wlasnie tymi zjawiskami najpierw kilka chwil przed zdazeniem czuje ze zaraz cos sie stanie, pozniej slysze kroki czuje jak ktos wchodzi mi na lozko pozniej obracam sie w strone sciany i widze postac ktora kiwa sie w jedna i druga strone nie odrywajac ode mnie wzroku, ja w tym momencie nie moge nic powiedziec ruszyc sie tez nie Widziałaś kiedyś strasznego faceta w czarnym płaszczu i kapeluszu?

Gość pepea
Mi sie zdazyly 2 takie dziwne sytuacje, jedna trwala w moim domu ok tygodnia i nie tylko ja doswiadczalam tego zjawiska. Takze teraz wieze w duchy i zjawiska paranormalne.

Lady Love - zjawiska paranormalne tez byly moim wielkim zainteresowaniem. Ale kiedy zaczelam robic OOBE zaczelam widziec jeszcze wiecej, psycha zaczela mi wysiadac i staram sie juz nie zyc moim 'drugim zyciem'

nie nie widzialam pozatym na swoja obrone moge dodac ze jak juz nie spalam ok 9 rano pewnego dnia, nie mialam zadnego paralizu moglam normlanie sie rusza, poczulam znow ze cos nadchodzi schowalam glowe pod koldre pozniej odslonilam na chwile i zobaczyla dziewczynke w kreconych wlosach ktora spojzala na mnie i znikla, wyparzylam z tego lozka jak nienormalna, plakalam pozniej sie za nia pomodlilam

a tak wogole to mieszkam w Szkocji i wynajmuje dom,niewiem kto tu wczesniej mieszkal

Gość wezwijcie lekarza
Kamila patrzę i patrzę i nic nie widzę, czy to chozi o ostatnie zdjęcie?

Gość to te zjawiska są spowodowane
A, przepraszam Cię bardzo, bo nie chodzi mi o to żeby Cię w jakiś sposób obrazić, ani nic w tym stylu, ale czy nie myślałaś nigdy o tym że to się jakoś wiąże z Twoją psychiką, i - być moze jakąś chorobą?? Miałas robione jakiekolwiek badania? Naprawdę, nie chcę Cię obrazić, ale sama znam osobę która też widziała postaci rozmaite, a później zdiagnozowano u niej jakiś tam rodzaj schizofrenii.

co do OOBE probowal m kiedys ale cholernie sie tego boje.. jak juz czuje sie lekka i czuje ze powoli wychodze ze sowjego ciala to panikuje nie raz krazylam miedzy innymi swiatami szukajac pewnego dziecka ktore bylo zagubione.. w myslach mowil mi ze ma na imie Roschima czy cos takiego i ze sie boi.. wraz z kumpelm ktory zajmuje sie czakrami pod jego nadzorem probowalam uwolnic malego od tych złych.. ale to za dluga historia... pozniej przysnil mi sie chlopiec lezacy na koncu jakiegos tunelu..

Gość wezwijcie lekarza
mówisz o tym kole?

tylko ze wlasnie nic cholera nie widac bo za male te zdjecie widac tylko kolo niewiem jak moge wkleic aby bylo wieksze

Ja po OOBE zaczelam miec sny, ktore sie sprawdzaly. To nie bylo fajne. Widzialam liczby, ktore zawsze byly ze soba powiazane w jakis sposob. Wlasciwie wszystko nie bylo przypadkiem. OOBE udalo mi sie zrobic raz, ostatni raz i od tamtej pory wszystko sie zmienilo :o

Gość lady love to zchizofrenka
duchy, kosmici czary....aż wezmą kiedyś za dupsko na leczenie i przestanie żyć urojeniami

ja naszczescie nie mam snow proroczych, chociaz pamietam kazdy jeden sen ktory mi sie przysnił.. kiedys jedynie mialam przez 3 noce ten sam sen, ktory po kilku latach sie spelnił.. i nie było to mile doswiadczenie

Gość gkjgkjgjk
ale czego ty sie doszukujesz w tym zdjeciu? nic tu nie widac jakas plama jakktos chce to zobaczy wszystko na zdjęciu nawe słonia na basenie

Gość wezwijcie lekarza
o kurczę, rzeczywiście.......

NIE MOGL BYC BRUDNY OBIEKTYW BO NA INNYCH ZDJECIACH NIE BYLO TAKIEGO KOLA JA NIE MOWIE ZE TO DUCH ALE DZIWNE TO DLA MNIE TROCHE KTOS MI POWIEDZIAL ZE TO DUCH DLATEGO PYTAM CO INNI O TYM MYSLA

Gość czakry czary duchy mary
dla mnie to jeden hooj :P masz coś z głową i tylko psychiatra cię może uratować :P

Gość wezwijcie lekarza
jakby dziecka?