Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuje czaczy

Jestem wrażliwym facetem czy to dobrze czy źle ?

Polecane posty

Gość nie czuje czaczy

Gość nie czuje czaczy
na takich jak ja szkoda czasu

Gość wez nie zartuj
i niech tak zostanie:) osobiscie nie lubie chujow!!!!!!

Gość nie czuje czaczy
nie jestem jakimś lalusiem i większość ludzi myśli że jestem twardzielem bo tak wyglądam i sie zachowyje...ale w głębi serca jestem wrażliwy

Gość wez nie zartuj
juz Cie lubie;)

Gość nie czuje czaczy
moja laska chyba przez to mnie zostawiła...chciała faceta a nie przyjaciela

Gość nie czuje czaczy
weź nie żartuj...o to chodzi dziewczyny mnie lubią ...ale nie kochają

Gość wez nie zartuj
spokojnie, nic na sile:) znajdzie sie taka, ktora pokocha ja sobie nie wyobrazam byc z kims zimnym, wyrachowanym itp nawet nie kumpluje sie z takimi osobami

Gość nie czuje czaczy
ale ja kocham ją

Gość nie czuje czaczy
najgorsze jest to że ukrywałem swoją męskość a okazywałem jej tylko wrażliwość...tego wymagała sytuacja,tak myślałem...ale się pomyliłem i odeszła odemnie bo potrzebowała faceta a nie przyjaciółki...i jak tu być wrażliwym

Gość wez nie zartuj
widzisz, naleze do osob, dla ktorych nie ma rzeczy niemozliwych.. jednak zdaje sobie sprawe z tego, iz czasem nie mozna miec wszystkiego:O tez kocham i coz....:O

Gość nie czuje czaczy
kobiety po co mówicie że szukacie wrażliwych facetów skoro to kompletna bzdura ?

wiesz co ja mam faceta wrażliwego i uczuciowego i nie raz bywa że sie przy mnie rozpłacze jak jest jakaś awantura miedzy nami. I to właścnie najbardziej w nim cenie: ze nie wstydzi sie przy mnie płakac i ze ma dobre serce. I wcale nie uważam go za mięczaka. A ty poprostu nie spotkałes jeszcz ze na swojej drodze dziewczyny ktora by to doceniła. Wolą takiego faceta niż jakiegos zimnego i wyrachowanego drania, więc glowa do góry :)

Gość nie czuje czaczy
wszystko fajnie ładnie ale ja nadal kocham Ją i jestem takim facetem jakiego potrzebuje ,czasem wrażliym czasem mocno stąpającym po ziemi teraz ma kogoś innego przynajmniej tak mówi-ale w głębi serca coś mi mówi że ona coś czuje do mnie...nie wiem skąd ten głos i czy mam go słuchać ?

Gość xcvcx
"ziewczyny mnie lubią ...ale nie kochają" to sam sobie odpowiedziales. Zreszta, popatrz na inne kobiety. Zwiazują sie z wrazliwymi? Nie.

Gość slonecznikk
To jakas cipa a nie facet, jesli placze przy klotni :o

Gość nie czuje czaczy
gdybym nie miał dobrego serca to bym się z taką dziewczyną jak ona nie związał...odbiłem ją od dna-a ona kopła mnie w tyłek

Gość wez nie zartuj
i znow potwierdza sie teoria o slepej milosci:O przykre to co piszesz, czasem zycie bije po dupie i nie mamy na to wplywu:( mysle, ze tu potrzeba czasu, po prostu:)

Gość nie czuje czaczy
przyznałbym ci racje ...ale coś mi mówi że to nie tak...ale masz rację czas pomaga może pora na inną miłość?

Gość kilimandzaro1111
a ja mysle, ze tu nie chodzi o wrazliwosc....ja mysle, ze poprostu to nie bylo to. Nawet jesli wyciagnales ja z dolka....potrzebowala przyjaciela, ale moze teraz poczula, ze to nie jest to, na cale zycie, ze powinniscie zostac poprostu przyjaciolmi.Ja uwazam, ze byla fer, bo chyba gorzej, jakby byla z Toba z litosci, z tego wzgledu, ze gluopio jej odejsc, bo jest ci cos winna!A przyjazn jest czasem cenniejsza niz cokolwiek innego.

Gość nie czuje czaczy
gdy byłem z nią ostatnio widziałem w jej oczach ten błysk na mój widok później odwracała wzrok na mój widok i uciekała byleby ze mną nie być odcieła się odemnia całkowicie ...jakbym był trendowaty

Sam sobie odpowiedziałes na pytania.Facet ma byc facetem,a nie koleżanką z penisem.

Gość wez nie zartuj
nie umiem wyjasnic jej zachowania... kili..dobrze gada:) tak, pora na nowa milosc:) zdecydowanie!!!

Gość nie czuje czaczy
kilimandzaro1111 masz rację...wiedziałem o tym od początku...i ustaliliśmy pewne zasady że jeśli poczujemy że to nie to to drugie się odsunie...ja to wymyśliłem ...tylko gdy odchodziła pytałem jej że skoro nic do mnie nie czuje to ok nie ma sensu się męczyć...ale ona powiedziała że czuje...ale to nie wyjdzie ...i uciekła

Gość nie czuje czaczy
zawsze szczery dobrze gadasz ta miłość zawróciła mi w głowie ...stary ja nigdy by nic nie napisał na cafe....jestem zmęczony