Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolwikk

ile wczesniej umawiac sie do fryzjera?? bo zglupialam przed chwila

Polecane posty

Gość zolwikk

mam we wrzesniu slub. wlasnie dzownilam do brodway we wroclawiu i powiedzieli mi ze nie maja nawet grafiku na wrzesien. zeby miesiac wczesniej dzwonic. ale wydaje mi sie ze miesiac wczesniej to chyba moze byc za pozno. jak wy szukalyscie fryzjerow???

Gość jakto nie maja kalendarza
to co oni maja kalendarz do maja??:O

ja w styczniu na ostatni weekend czerwca rezerwowałam i juz były wtedy inne rezerwacje - to w Rzeszowie. Obawiam sie, ze powinnas naciskac, zeby Cie wpisali jesli Ci zalezy na konkretnym fryzjerze, bo miesiac przed bedzie duzo za pozno, tym bardziej w wiekszym miescie.

ja tez na koniec czerwca wpisalam sie na terminy u kosmetyczki i fryzjera w styczniu,a juz byla wowczas jedna osoba wpisana! poelcam robic im szybciej tym lepiej.

wiesz ja chciałam zeby czesała mnie pewna fryzjerka ( podobno jest najlepsza w mojej miescinie) No i ok 2 tyg temu poszłamdo niej sie zapisac ślub mam 19 wrzesnia miala od rana zapisane chyba ze 3-4 babki mnie wcisnela na 14, martwie sie czy ze wszystkim zdąże :O no i ze makijaz musze zrobic przed fryzjerem :O ale jakos bedzie A ja bym się chyba tam przeszłą i poprosiła zeby juz sobie gdzies zapisali na taką i taką datę ciebie i juz

Gość jaastas
ja jestem zapisana na sierpień do fryzjera i do kosmetyczki i nie byłam pierwsza:)