Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rororo000

moja mama wciąż robi sobie ze mnie żarty przy ludziach

Polecane posty

Gość osoba ktora naskoczyla
na ike wykazuje sie agresja slowna ;)

Gość bidulko
IKULKO,wal śmiało na erotyczne zamiast się krygować.Tam dowiesz się wszystkiego o klapsach :D :D

a dziękuję za radę na temat TAKICH klapsów wiem sporo :P swoją drogą za jakiś tydzień przeczytam gdzieś- na jakimś topiku, że maż mnie leje ;)

Gość odighoigvndsjkvcnsdl
a to wasz wątek czy dziewczyny której mama ma cos z główką.

Gość fvsddsdf
Musisz mamusi odpłacic tym samym, bo ona inaczej nie zrozumie. Ten typ tak ma. Powiedz na przykład przy światecznym stole, że masaz serca wykonuje sie, uciskając mostek - jest to mniej wiecej miedzy sutkami, ale nie dotyczy to twojej mamy, bo u niej ten punkt wypada w okolicy pępka. Przy chłopaku, jak bedzie z nim trzymać sztamę, powiedz "mamo, znajdź sobie kolegę w odpowiednim wieku, Heniek nie leci na obwisłe cycki/zmarchy" Nie maretw sie, że mama sie obrazi. Pewnie, obrazi sie, ale ty nie mozesz stac jak sierota i dac po sobie jeździc, tym bardziej, że cię to boli. Przywal parę razy z grubej rury, potem sie głupio zasmiej i powiedz, że jest sztywna i ze nie zna sie na zartach.

Gość laboga
To wciąż jeszcze są Takie matki:(

Gość ramsia
W ogóle bym ignorowała jej uwagi. Takie wypowiedzi świadczą wyłącznie o niej samej i tyle! Sprawa zamknięta!

po pierwsze nabierz troche dystansu do samej sie siebie i zrozum ze ksiadz, pan od internetu, czy chlopak traktuja to jako zarty i tylko ty masz z tym problem po drugie ignoruj te uwagi matki, nie zwracaj na nie uwagi, jak zobaczy ze cie to "nie rusza" to da spokoj bo ją sama tez przestanie to bawic

nie ma innej drogi,jak zalatwic ja tym samym...niech sie gniewa,przejdzie jej. Idz na targ,kup najwieksze gacie jakie znajdziesz,i przy kims wejdz do pokoju,pokaz gacie gacie,i sie zapytaj mamy,gdzie jej te gacie schowac...