Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanuśka

wakacje nad morzem w 8 mc ?????

Polecane posty

Gość sanuśka

czy dam rade czy to ma sens Myśałam o łebie polskie morze początek czerwca na max 4 dni ale czy znajde tylko na tyle nocleg i czy bez rezerwacji w ciemno można jechać i czy ktoś tak byl mam 600 km do morza

Gość ale bzdura
na 4 dni jechać 600 km? Szkoda zdrowia

jesli sie dobrze czujesz i nie ma problemów z ciążą to czemu nie :) ja w 7 mym mies (ciaza z problemami) byłam na mazurach (560 km ode mnie :P ) ale w ciemno bym nie jechała - moze byc problem z noclegiem a w ciazy lepiej miec zaklepane

Gość sanuśka
mąż nie dostanie więcej urlopu a ja kocham morze :(

Gość ale bzdura
wytrzymasz taką podróż?

Gość sanuśka
nie wiem czy wytrzymam nie wiem jak się będe czła i dlateg nie chce wczesniej rezerwować to moja pierwsza ciąża

Moim zdaniem raz mozesz sobie podarowac moze, wybierzcie sie gdzies blisko, jakas agroturystyka czy cos. 600 km to straszna meczarnia, moga byc okropne upaly.

Gość sanuśka
agroturystyka jakoś mnie nie kręci mieszkam blisko zakopanego i dlatego uwielbiam morze plaże piasek zachod słonca ummmmmmmmmmmm

Gość aaaaaaaaaaaaaaddd
nie polecam!!! w 8 miesiącu wiele dziewczyn myśli już tylko o tym, żeby wreszcie urodzić, bo tak im ciężko :P Ja rodziłam w październiku, ale w wakacje to już najchętniej leżałam tylko kołami do góry :) Upał też robi swoje. Daj sobie spokój w tym roku, wybierz coś bliżej. Tyle km w samochodzie może dać tobie I DZIECKU nieźle w kość, nawet w super samochodzie z klimą etc. Odradzam.

Gość sanuśka
hm moze macie racje może zna ktoś fajne miejsca w małopolsce

ja w 8 miesiącu byłam na firmowym spotkaniu nad morzem na weekend, było super mam do morza około 100 km, ale jakby było więcej to też chyba by mi nie przeszkadzało zaeży jak kto się czuje

Gość mieszac
to zalezy jaka jestes pasazerka, my z mezem jezdzimy zawsze w nocy na wczasy,on kieruje a ja spie, ja zasypiam praktycznie pod domem, 1-2 przerwy na siusiu i budze sie nad morzem a mamy ok 700 km zalezy w ktore miejsce ale wiem ze w 8 miesiacu boli juz kregoslup itroche ciezko jest tyle godzin podrozowac, a jak cie wyterepie w drodze to rozne rzeczy sie moga zdazyc, jakby miala 200-300 km to jeszcze ale 600 to naprawde duzo,a bez rezerwacji to juz calkowita masakra bo w sezonie bedizesz siedziala pol dnia ws samochodzie i czekala az maz cos znajdzie w przyzwoitych warunkach a jest ciezko z noclegami bez rezerwacji