Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina to ja

moj maz po 6 latach dowiedzial sie za ma syna

Polecane posty

Gość katarina to ja

jestem w kropce ..burza mysli... czuje sie jak w brazylijskiej telenoweli... mojego partnera znam 5ty rok,mamy 2 letnia coreczke.... Jestesmy sczesliwym malzenstwem.... az tu nagle spadla na mnie wiadomosc....moj maz dostal wezwanie do sadu ... rozprawa o ustalenie ojcostwa..... byc moze Nasza corka ma starszego o 6 lat brata brata ....

Gość katarina to ja
wiem.......... ale widzialam tego chlopczyka..... skora zjeta z mojego meza......

Gość pobożne życzenia
Ładny pasztet... Ale przynajmniej facet Cię nie zdradzał :)

Gość katarina to ja
sorki..... ja dzis tak mysle nijako.... corcia ma 2 latka a tamten chlipczyk skonczyl w lutym 6 lat

Gość o kurcze sytuacja
nie do pozazdroszczenia :/

Gość ech mamusia do tej pory
ukrywała fakt, ze ma syna a teraz pewnie potrzebe są pieniążki to sobie o tym przypomniała.:o

Gość Ola76_
E tam, nie przejmuj się. Pewnie sprawa uderzy was trochę po kieszeni (alimenty) ale za to może fajny chłopak z tego dzieciaka więc i brat dla waszej małej. :) Sama jego matka jest natomiast nieważna.

Gość twoj facet to szczur
Hahahaha. Twój chłop miał kochankę i w trakcie tamtego związku ożenił się z tobą, bo widacznie przynposiłaś lepsze korzysci. Może miałam chałupę, dom. cos w tym stylu. Pewnie ciągnął tamten związek, bo tamta dała mu syna, a wiadomo ze facet chce miec syna. Potem ty mu urodzilas córkę i pewnie z tamtą zerwał. Więc tamta czekała trochę na to ze jesdnak cie rzuci, ale on nie rzucał, więc ona musiała się z tym pogodzić i dała na ustalenie ojcostwa, czyli alimenty będzie płacił, nawet te zaległe. Pewnie do tej pory twoj mąż dawał jej pieniądze do ręki. O ktorych ty nie wiedzialas. Widzisz jaki to szczur!

Gość dlaczego krytykujecie
Najprawdopodobniej chciala samodzielnie wychowac dziecko,pojawily się problemy finansowe i stąd jej decyzja.Ma prawo i tyle.

Gość na bank podpucha
z tym topickiem żadna laska nie przypomina sobie o tatusiu po 6 latach.... każda najdalej przypomina sobie w dniu wizyty u gina no chyba że tamta zaszła z kim innym, wrobiła kogo innego a teraz po latach sprawa wyszła i koleś się podziękował za współpracę skoro nie jest ojcem

Gość ma prawo ale nie ma prawa
nie informować o fakcie istnienia dziecka jego ojca!!!!

znasz swojego męża od 5 lat, a jego syn ma 6, czyli twój szczur rzucił swoją babę jak tamta właśnie urodziła syna. Osrał swojego syna. A to szczur!

a w czym ci to przeszkadza, jak maz dobrze zarabia to nie stanowi to problemy, przeciez cie nie zdradzil, to sie moze kazdemu zdarzyc

Gość katarina to ja
musze w weeekend jechac do tesciow na wywiad co to za rodzina jak widzialam w weekend tego chlopczyka wygladal strasznie,brudne ubranko bardzo zaniedbany.. mam rozne mysli,tysiace mysli.......... czekam jak na szpilkach az maz wroci z rozprawy

Gość dlaczego krytykujecie
Mogla nie informowac,zreszta nie wiadomo jaka byla sytuacja miedzy nimi.Moze facet mając narzeczoną mial romans z tamtą i prosil ją o dyskrecję.Dlaczego zawsze krytykujecie kobiety,nawet nie zdajecie sobie sprawy jakimi faceci są krętaczami. Do zalozycielki-od ciebie zalezy jak uloza sie stosunki ojca z synem,w koncu dziecko nie jest winne,ze ma takich a nie innych rodziców:-o

Gość dla Was to takie normalne
?? Zyla spokojnie, miala swoja rodzine, a teraz nagle beda sie musieli pare stow pozbyc z domowego budzetu, bo trzeba bedzie dawac obcej kobiecie :O

Współczuję ci, że nagle okazało się, że jednak twój facet nie jest idealny. Broń go, ale po latach pomyślisz, że jednak był szczurem, gdy inne fakty wyjdą na jaw, co do postępowania twojego faceta, z tamtą dziewczyną i ich WSPóLNYM dzieckiem.

Gość piszesz że brudne i zaniedbane
widocznie matka nie wywiązuje sie ze swoich obowiązków. moze dobrym pomysłem byłoby gdyby to twój mąż miał przyznaną opiekę nad nim?

Gość NASTEPNA NEDZNA
P R O W O K A C J A

Gość a tobie od tych szczurów
to płyta sie zacieła czy jak????😴

Najbardziej bym się śmiała, gdybyś się dowiedziała, że to twój facet założył sprawę o ustalenie ojcostwa, co do syna, bo tamta nie chciała żeby teraz miał do niego prawo.

Gość może i prowokacja
ale takie przypadki na pewno sie zdarzają.:o

Gość katarina to ja
wiem,wszystko wiem..... tez troche sie dziwie ze kobieta sobie dopiero teraz przypomniala o tatusiu...jesli to jego to napewo nie bede miec nic przeciw by placil alimenty i napewno bede go namawiac do kontaktu z dzieckiem......... ale spadlo to na mnie jak grom z jasnego nieba

Najbardziej ucierpiała ta właśnie dziewczyna, która się dowiedziała, że jej idealne małżeństwo okazało się zwykłym małżeństwem, gdzie facet działa na dwa fronty.

Gość na bank podpucha
pierniczycie oburzacie się że facet jest taki i owaki.... gdyby laski przed ślubem nie dawały dupy nie byłoby takich sytuacji, czyż nie ? pokażcie mi jedną parę która nie mieszkała razem przed ślubem lub zachowała czystość przedmałżeńską skoro facet dupczył przed ślubem to nic dziwnego że mógł mieć wpadkę

Gość ciekawe czemu dopiero
teraz sobie przypomniała o tatusiu dziecka.:o

Gość cos powiem
Moja siostra tez zyla spokojnie i w dniu komuni swojego dziecka dowiedziala sie,ze wlasnie mezowi urodzilo sie kolejne,tylko nie z nią,wiec nie robcie problemu. Sprawa tutaj jest z okresu kiedy sie nie znaliscie,trudno jak z kims bierzesz slub nie jestes juz odpowiedzialna jedynie za swoją przeszlosc,ale tez za przeszlosc partnera.A skad pewnosc,ze ta kobieta nic nie mowila,moze dzownila tylko twoj maż nie mial odwagi się przyznac:-o

Gość grrrooo
dostał wezwanie i od razu sprawa??? wow! :-D i co , myslisz że na tej sprawie sędzia zdecyduje czy to jego dziecko czy nie??? marna prowo