Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby wiem

czy odcien drugiej kreski ma znaczenie

Polecane posty

Gość niby wiem

witam robilam test w sobote popoludniu wyszla bardzo bladziutka druga kreska mialam miec okres w poniedzialek ,zrobilam znow test popoludniu w poniedzialek. znow bladziuka prawie niewidoczna.ale byla.zrobilam dzisiaj rano tym razem.znow prawie niewidoczna ale jest.co mam o tym myslec. jestem czy nie? ide do lekarza dzisiaj ale sie boje.ze narobilam sobie nadzieji. czy prawie niewidoczna druga to ciaza? czy kreska to kreska

ja tez mialam ledwo widoczna :) teraz moja kreseczka ma rok i dwa miesiace i wlasnie sobie slodko spi :)

Gość niby wiem
ale jej prawie niewidac. czy jakbym niebyla w ciazy to tez mogla by sie taka blada pokazac ;( czy moge juz sie cieszyc.czy raczej nie dawac sobie nadzieji ;(

Gość niby wiem
sa jej zarysy.ale prawie polowa jej to kolor bialy.gdzie niegdzie jest letki roz

jeszcze wczesna pora biegnij zrobic bete hcg bedziesz pewna w 100 %

Gość niby wiem
jade o 17 do lekarza. po jakim czasie lekarz moze stwierdzic czy jest ciaza czy jej niema?

Gość niby wiem
u nas do 9tej mozna zrobic. wiec dzis odpada.dlatego ide do lekarza dzis. ale martwie sie ze za szybko by mogl stwierdzic ze jestem

Gość joojjjjj
i po co ten lekarz? i tak ci nic niepowie - powie że może tak może nie - niedaje poewności ale i nie zaprzecza i każe przyjść za dwa tygodnie..... lepiej leć na bete z krwi - każde labolatorium robi - niemusisz być na cczo - koszt to jakies 20 - 30zł i wynik nawet po 4 godzinach... Wtedy będziesz już miała 100% pewności.. Pozdrawiam i powodzenia

lekarz teraz ci nic nie da tzn nie da ci pewnosci poniewaz usg ci raczej nie zrobi, zrobi badanie ginekologiczne po ktorym powie " to moze byc ciąza jednak w 100% niczego nie powiem trzeba jeszcze poczekac" mowie ci idz zrobic do laboratoirum bete hcg koszt ok.25 zł

Gość niby wiem
to lekazr po jakim czasie moze wiedziiec. mowie ze u nas laboratorium do 9tej. a czemu mi karze za 2 tygprzyjsc

Gość niby wiem
tak czy siak do lekarza i tak musze isc. a badanie jutro zrobie. i co ono pokaze.na czym ono polega? a wy co uwazacie?mam szanse? czy test pokazal by lekka 2 kreske nawet gdyby ciazy nie bylo

Gość niby wiem
a usg w ktorym tyg mozna juz robic?

raczej by nie pokazał ja mowię Ci mialam tak samo malutka ledwo widoczna kreska. dopiero 3 test pokazał juz bardziej widoczną . robilam co 2-3 dni testy ;p bo nie moglam sie doczekac wyniku krwi

Gość kurcze nie moge....
chcesz byc mama a nie masz pojecia o fizjologii kobiet w ciazy i nie znasz podstawowych badan robionych w ciazy...no bez przesady...poczytaj troche...

dziewczyna jest po prostu zdenerowana może długo czekala na ciąze.

Gość kurcze nie moge....
ok wierze i trzymam kciuki zeby bylo OK...ale nie zmienia to faktu ze tzreba miec nieco pojecia o wlasym organizmie szczegolnie w ciazy...i o podstawowych badaniach,mozliwych powiklaniach tez...

Gość w ciazy jest moze od 2 tyg
wiec nie oczekuj od niej ze bedzie na poczatku wiedziec wszystko. No coz, nie wszyscy sa tak madrzy i inteligentni jak Ty !!

Gość kurcze nie moge....
no jak ma 16 lat to faktycznie nie musi....a poza tym to sama jestem w ciazy i nie wyobrazam sobie miec taki poziom wiedzy jak autorka....