Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyczek syzyfa

koniec związku-jakie padło ostatnie zdanie...

Polecane posty

Ano ale nie jest tak źle nie wyję co noc do księżyca, od czasu do zcasu mnie tylko chandra uderza:P

mi zajelo bardzo dlugo tzw.dojscie do siebie...nie chcialam juz z nim byc,to bylo pewne,ale nie wierzylam juz w zwiazki...potem chcialam kogos na sile,ale jak na zlosc wtedy nigdy nie znajdziesz...potem odpuscilam...i w najmniej spodziewanym momencie...

niom moze i mi sie coś atkiego pzrydarzy;) tylko ze mam już 24 lata i chciałbym znależć kogoś do 30-stki:P:P:P

Gość kamyczek syzyfa
vampire i tak szczerze chyba odbiegacie od tematu .... jak chcecie pogadać to na gg lu własny topik, ciagle to samo jak bym czytała komiczne i jego sforę

ok już kończę:) ale temat autorko ciekawy mam nazdieję ze inni się tez tu wypowiedzą;)

Gość stchorzyl poprostu
nie uslyszalam nic.przestal sie odzywac,a gdy po paru dniach milczenia myslac ze cos musialo mu sie stac zadzwonilam,pisalam esy,maile dostalam esa: nie pisz,nie dzwon,zapomnij,cos sie we mnie wypalilo.skasuj numer,spotkasz kogos kto naprawde na ciebie bedzie zaslugiwal. bylam zagranica w pracy,on sobie w czasie gdy jeszcze bylam w pl znalazl jakas dziewczyne,oszukiwal mnie,zdradzal. przykre ze ktos wywija taki numer i w dodatku pieprzy jakies farmazony nie prosto w oczy tylko w jakichs glupich esach. nie tego sie po nim spodziewalam

Gość ja do niego
po 1,5 roku rozchodzenia sie i schodzenia :" wypierdalaj z mojego zycia, nie "chcę złapać syfa od jednej z twoich dziwek" miesiąc później i tak próbował wrócić, tym razem byłam nieugięta

Vampire nie martw się, znajdziesz na 100%. Ja rozstałem się ponad trzy tygodnie temu po 13-stu latach małżeństwa. Od gródnia sie nad tym zastanawiałem ale decyzję podjąłem dopiero po śmierci mojego ojca. Po prostu wtedy najbardziej potrzebowałem czułości ale żona powiedziała mi, że nie jest w stanie. Na koniec powiedziałem jej, że życzą jej szczęścia na nowej drodze życia i że już nie wrócę, a ona jak zwykle skwitowała to stwierdzeniem: Ja Tobie też. Teraz dzwoni z każdą pierdułką i zaczepia na gg choć już jej kilka razy mówiłem, że nie chcę się z nią kontaktować.

też cos an ten temat Mr wiem - faceci co tu kryc tez potrzebuje czułości - moja ex też była chłodna - a nie zal Ci tych 13 lat małżeństwa?

Żal, ale za dużo zostało powiedziane, za dużo zrobione nie tak i w ogóle. Ja starałem się to ciągnąć, nawet jak żona miała romans (wiem o jednym) Ale niestety tak musiało być.

Gość slodka 36
u mnie bylo: Słonce, odkochałem się, kupie psa( to była moja propozycja, bo psa da sie wytresowac a kobiety nie, wiec zaproponowalam mu zeby kupil sobie psa, wozil go na przednim siedzeniu, dowalał mu, a pies i tak bedzie wierny i zawsze pojdze za nim. ak mu się znudzi to przeywiąże do drzewa lub odda do schroniska) he he

Gość pffffffffffff
on : jestes tylko kurwa ktora przelecialem ona: masz malego kutasa i nie chcialabym cie nawet jako kochanka a co dopiero jako faceta ktorego bym kochala

Gość slodka 36
Mr_Bad_Gay skąd jesteś???

Gość slodka 36
Mr_Bad_Gay Skąd jesteś?

Gość slodka 36
ooo jaka szkoda:(

cóż moje rozterki są niczym pzry Pana doświadzczeniu Mr, podziwiam hart ducha i optymizm, no zdrada to tez niezbyt miła rzecz, trudno mi sie wypowiadać na Pana temat bo nie mam dośwaidzcenia - ale uwazam że podjął Pan słusszną decyzję, ja pewnie zrobiłbym to samo

Pan/ Pani to u mnie forma szacunku wobec starszych i doświadczonych;) nikogo nie chce tu postarzać ( Agnie - taka 30-latka już się pzryzwyczaiła ze Pani jej piszę:P)

Gość LaleczkaKoteczka
Vampire, spod jakiego jestes znaku? :)

Gość LaleczkaKoteczka
A nic :P

Gość kamyczek syzyfa
vampire - drugie upomnienie

Gość LaleczkaKoteczka
A ile masz lat? (a tak tylko pytam ;) )

ok ja juz sie wypowiedziałem w tym temacie - autorka mnie ściga że za dużo krwi tu piję:P:P mam 24 lata i w tym temacie już nie piszę

Gość Kunekunta
Przytul mnie, nie płacz. No nie płacz, głuptasku. To nie Twoja wina. We will be in touch. [i więcej się nie odezwał:(]