Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do poznaniakow

czy warto wyjechac do Poznania w poszukiwaniu pracy?

Polecane posty

pytanie szczegolnie do poznaniakow. czy warto wyjechac z małego miasta do Poznania w poszukiwaniu pracy? mam wyksztalcenie srednie ogolne, doswiadczenie tylko w pracy w restauracji

Gość uuuuuuuuupppppppppp
nikt nie wie?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp
nikt nie wyjechał do poznania?

lepszy poznań niż małe miasteczko. znalazlem tu prace 2-krotnie w ostatnim okresie jednak mam kilkuletnie doswiadczenie a nie wiem jak twoje CV wygląda. zajrzyj na portale z praca , filtruj ogloszenia z poznania i spreawdź ile ogloszen i jakie.

Gość Nie warto
W Poznaniu jedzenie - jak w Warszawie, mieszkania - niemal jak w Warszawie (800 zl za pokoj to norma) - pensje jak w dziurze, 1300 zl, wymagania pracodawcow z kosmosu, ze srednim i malym doswiadczeniem masz minimalne szanse Jestem tu, ale wybywam do Wawy - tam jest drogo, ale przynajmniej pensje sensowne.

w Poznaniu pensja w 1 pracy 1800 na łape teraz mam około 1500 . jak ktoś lubi "warszawke " to spoko niech jedzie.

Gość Nie warto
Ja mam tez 1800, ale mam duuuze doswiadczenie i duzo szczescia widze jednak ze generalnie ludzie maja mniej i chyba potwierdzisz ze jest drogo

Gość Nie warto
sorry, mam 1 800 na lape jak komus wystarcza 1500 przy pokojach za 800... jednak nie polecam dla ludzi nie chcacych jadac w lidlu, mieszkac z kims na pokoju czy majacych rodzine juz nawet w Katowicach jest lepiej

doswiadczenia duzego nie mam, pracowałam tylko w restauracji za granicą, a w polsce jako opiekunka do dzieci

Gość MokaSyn
To wyjedz za granice, w Danii zarabiamy ok. 7000 zl na reke, przy czym koszty zycia sa nwet nizsze niz w Poznaniu - kawalerka w dobrym standardzie - 1000zl z woda i energia. Usglui sa drozsze, ale przeciez sie wiecej zarabia :)

Gość pytanie do poznanikow
do MokaSyn: a w Danii łatwo znalesc jakas prace? co robicie tam w Danii, w jakim charakterze pracujecie? jezyk dunski umiecie? szukaliscie pracy przez biuro czy jak?

Gość mmmmmmmmmmmmmm
czy w danii są koscioły katolickie? w jakim miescie mieszkasz?

Gość uuuuuuuuuuuppppppppppppp