Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia londynn

nie zaplace za mieszkanie, co bedzie??

Polecane posty

Gość kasia londynn

jak w temacie czy moze ktos mi napisac co sie stanie jak przestaniemy placic za mieszkanie mamy dwuletnie dziecko

Gość arnoldzik boczek
a jakie to mieszkanie? z agencji, councilowskie czy od prywaciarza? czemu wogole nie chcecie placic za mieszkanie? jesli macie nieskie zarobki lepiej starac sie o dofinansowanie, nie oplaca sie oszukiwac i nei placic bo konsekwencje moga byc nieciekawe

Gość no co sie stanie
wypierdolą was na zbity pysk, nie twoje mieszkanie, nie płacisz za korzystanie z cudzej własności wypad, głupie pytanie, ty kogoś za darmo byś trzymała???

Gość joanka...
Wywala was, moze nie na ulice jak macie dziecko ale do jakiegos hostelu z pakistancami i inna holota. Nie lepiej postarac sie o dofinansowanie jak macie ciezka sytuacje?

Co za pytanie, moga was wawalic na ulice, czy do tego miedzynarodowego zlobka :-O

Gość Kakkano
Jak sie nie ma forsy, to po co było wynajmowac coś, na co was nie stać? najwyżej wracajcie do domu, jak nie macie pracy, a może liczycie, że za darmo będziecie meiszkać (choć na Internet was stać jak widać)

Gość Akurat internet w uk
W kazdej liabrary masz za darmo czubku!

Gość Akurat internet w uk
Stul pysk

Gość tiaaaaaa...
i tak sie polskie gnidy - tu nic nie ma za darmo ale co Ty możesz o tym wiedziec ?! jak w kazdym kraju na wszystko człowiek musi zapracowac , samo nic z nieba nie spadnie i jeśli ktoś na to liczy to znaczy że baran ale takich to i w PL nie brakuje ;)

Gość tiaaaaaa...
tu nie "jewro" ino funty ;) a dorobkiewiczów i w PL i w UK tak samo pełno jak normalnych ludzi , przyjechał przekrój społeczeństwa a nie elyyyyyyta łysych tak więc zachowaj swoje uwagi na pogawędki przy browcu z kolesiami bo takie wylewanie jadu na wszystkich jest niesprawiedliwe , w sumie nie kumam takich jak ty , czego zazdrościsz albo czego ci tak bardzo żal , tego ze inni wyjechali a ty zostałeś ?! czytam te fora i zawsze znajdzie się ktoś taki jak ty komu złośc rozsadza czaszkę ... szkoda mi takich ludzi , co do inwestowania 200zl to chyba inwestowanie zaczyna sie od wiekszej ilości zer niż 00 ;) tomozna zainwestowac w papier toaletowy tylko ;)

Gość tiaaaaaa...
a trwaj sobie razem z telewizja TRWAM ;) na zdrowie ;)

Gość tiaaaaaa...
no i nic juz nie musisz więcej pisac bo sie popisałeś tym debilem i madrym ;)

Gość tiaaaaaa...
ale wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem , rozbawiłes mnie bo ja za swoje płacę , podatki też płacę baaaaa nawet zasiłków żadnych nigdy nie brałam tak więc nie rozumiem twojego ataku ale jak się nie ma kogo kopac to kazdy napotkany jest ok , prawda ?!

Gość ja pierdykam
hehe... gdybym mogla zarobic te 2ooo zl. to nie wyjezdzalabym za 8oo nie dam soba pomiatac!

Gość Ulzylo..jad sie wyplulo....

Gość ja pierdykam
sam jestes psem!, plujac na normalnych ludzi, szukajacych szczescia, nikomu nie robiac krzywdy tobie po prostu sie udalo ale sa ludzie, ktorzy musza np. sprzedawac jajka, czy posprzatac twoje zasrane miejsce pracy - ci ludzie zarabiaja grosze jestem pewna, ze pomiatasz spotkana sprzataczka albo handlarzem z targowiska - oni przeciez nie zarabiaja tyle co ty jestes zalosny, idz sie utop

Gość tiaaaaaa...
no tak ...a co nas to obchodzi tak na marginesie ? już się pochwaliłeś , teraz wiemy jaki zaradny i bogaty z ciebie gośc , buahaha ;) człowieku to się nazywa nacjonalizm i jest bardzo niebezpieczne a my żyjemy w Europie i nikt nam już paszportów w nagrodę za dobre zachowanie nie przyznaje jak w Misiu , możemy sobie mieszkac gdzie chcemy i nie tobie nas oceniac baranie jeden ;)

Gość tiaaaaaa...
bucu jak będziemy chcieli to wrócimy nie pytajac ciebie o zdanie ale nie musisz sie martwic bo kazdy kto tu zyje normalnie nie jest takim desperatem aby samemu sobie w łeb strzelac i wracac do kochanego Polandu ;) spij spokojnie ;)

Gość tiaaaaaa...
jak taki z Ciebie patryjota to zwolnij sie z tego zagranicznego koncernu i pracuj w rodzimej firmie zamiast nabijac kasę obcokrajowcom ;) co za róznica czy pracujemy za granicą czy w zagranicznej firmie w PL ?! Hipokryzja ;)

Gość Lzy rozpaczy zalaly mi oczy
Wzruszylam sie jak nigdy..

Gość kasia londynn
moje pytanie dotyczylo Anglii, nie Polski dlatego nie rozumiem dlaczego wypowiada sie osoba , ktora jest w Polsce i na dodatek pisze jewro (to dosyc ciekawe) konkretnie pytalam po to, poniewaz nasz landlord nie wywiazuje sie z pewnych zobowiazan i nie mamy zamiaru mu zaplacic za kolejny miesiac, jezeli nie zrobi tego o obiecal. zastanawia mnie czy moze nas wyrzucic lub zmienic zamki od tak sobie czy jest to jakas procedura wynajmujemy takie mieszkanie bo nas na nie stac, ale mialy byc wprowadzone poprawki a czekamy i nic, wiec nie widzimy innego sposobu a nie chce nam sie przeprowadzac ponownie , bo mamy mnostwo rzeczy i DZIECKO- a jemu ta zmiana zaburza troche rytm zycia, inne przedszkole itp... dzieki za konkretne powazne odpowiedzi, a nie bredzenia jakiegos dziwnego nieudacznika z polski

Gość tiaaaaaa...
A i jeszcze jedno , o godnosci to ty pewnie gdzieś słyszałeś ale pojecia o niej kompletnie nie masz , aaaaaaa przepraszam z godnościa pracujesz u obcokrajowca ale za to w PL i to zmienia postac rzeczy , Twoja godnośc jest godniejsza od naszej godnosci ! Buhahahaha ;)

Gość ja pierdykam
i tak sie polskie gnidy --> masz niezle nasrane w glowie

Gość tiaaaaaa...
Kasia niezapłacenie jest niewywiązaniem sie z umowy , raczej idz do Citizens Advice Bureau , tu masz link wpisujesz postcode i znajdziesz to które jest w Twojej okolicy http://www.citizensadvice.org.uk/index/getadvice.htm#searchbox , oni zajmuja się bezpłatnie poradami obywatelskimi w sprawach: zatrudnienia, mieszkania, porady prawne, podatki, opieka zdrowotna, porady zwiazkowe, emigracyjne, edukacyjne i wiele wiele innych. Przedstawisz im swoje stanowisko a oni powinni coś poradzic ;) powodzenia

Gość tiaaaaaa...
debilu idz się wysraj gdzie indziej , nie masz pojecia o czym piszesz Citizens Advice Bureau jest instytucją państwową i jest dostepna dla wszystkich obywateli i emigrantów bez róznicy , działa bezpłatnie bo takie jest załozenie państwa tak samo jak biblioteki i muzea KRETYNIE ;)

Gość tiaaaaaa...
tiaaaaaaaa jak mops i policja i takie barany jak Ty , charytatywnie udzielasz sie na forum , kompletnie za free dla nas żebraków ;)

Gość tiaaaaaa...
żal.pl ;)

Gość ele debilswo
o rany jak dobze ze z polski wyjechalam , w tej polsce to gnidy ludziom same na mozg wchodza..szok ..czlowieku ty idz sie leczyc . gdybym cie dorwala to kopa w dupe i po pysku bym walila az bys sie zesral gnido . rzygac mi sie chce sfustrowany dupku,zazdrosny darmozjacie itd wszystkie najgorsze slowa mam na jezyku ...

Gość Grekomaniaczka
Czy dla was bycie emigrantem oznacza tylko chec wiekszego zarobku ? Ja wyjechalam z Polski nie za kasa (bo sporo w Pl zarabialam), ale meczyla mnie polska szara pogoda. Wyjechalam do Grecji gdzie jest duzo piekniej i sloneczniej. Wedlug was oczywiscie tez pewnie stracilam godnosc i jestem darmozjadem. Bo postrzegacie wszystkich tak samo.

Gość rzygac mi sie chce sfustrowany
rzygac mi sie chce sfustrowany dupku