Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaa

Jak ubranego mezczyzne preferujecie ?

Polecane posty

Gość bezsenny w warszawie
problem w tym że ja się we wszystkim dobrze czuje aby nie uwierało ;) np lubię oblesne koszule z kieszeniami gdyż mogę tam coś schować jak coś naprawiam np śrubokręt czy inne cudo tak samo w spodniach najbardziej cenie sobie odpowiednią długość i pojemne kieszenie :)

Gość Początkujący20
Nie potrafię zrozumieć jak mężczyzna może nie mieć koncepcji na siebie. Przecież to jest doskonały sposób na wyrażenie się, pokazanie w jakiś sposób swojego stylu. Ja mam aż za dużo koncepcji, a pieniędzy nie mam, mimo, że nie kupuję rzeczy firmowych nawet :P

Znam takiego chlopaka, jest w moim wieku, ubiera sie podobnie do Ciebie, tez lubie byc zauwazony i na kazdej imprezie widze go calujacego sie z inna dziewczyna, nie wazne czy starsza czy mlodsza od niego, czy niby inteligentna czy nie, ja nie wiem co on w sobie ma takiego ale cos musi bo te wszystkie baby leca do niego jak muchy i sie odpedzic nie moze :D Mi sie ten styl nie podoba ale wiem ze moze sie podobac :)

A propos stonowanych kolorów: Ktoś tu podał link do koszuli, czerwonej ze złotym wzorkiem. To właśnie nie jest stonowany kolor, a sama idea takiego wzorku na koszuli kojarzy mi się z szykiem prosto z wiejskiej zabawy... Jest takie ładne przysłowie: nie wszystko złoto co się świeci :) Nie lubię też luźnych gaci (spodni) etc. sk8 szyku. Usprawiedliwiam jedynie w przypadku jazdy na snowboardzie, bo sama jeżdżę, czy też innej desce, ale wtedy to strój roboczy, nie? Niemniej nie bronię miłym młodym ludziom ubierać się niekoniecznie dobrze, tyle że ja już z subkultur wyrosłam i za młodzieżą nastoletnią się nie oglądam :P

mozecie sie smiac ale mam takie fajne meskie szorty i spie w nich :D albo tez mam kilka pilkarskich koszulek ktore zawinelam bratu i kolegom (wiem , zolza jestem :D ) i smigam w nich po domu latem i w figach jak jest cieplo :D

apropo skate stylu -> rowiez za malolatami sie nie uganiam , no w koncu mam prawie 22 latka 😭 wiec stara dupa ze mnie jest ALE lubie u faceta szersze spdnie ale bynjamniej nie takie co krok na kolanach wisi , moga byc szersze ale bez przesaaaady :)

A nawiązując do Twojego, ItsOnlyMexx nicka, to bardzo lubię ciuchy tej firmy. Dodatkowym bonusem jest to, że to jedyny sklep gdzie wchodzę w rozmiar 32 :P

Studenteczka to co ten Twój "lovelas" nosi ? krzykliwe kolory, łańcuszki , mnie takie wojaże również nie interesują ale chciałbym jakoś wyglądać. Odnośnie wyrażania siebie to mam ciekawe ( dla mnie ) zajęcia że nie mam potrzeby wymyślania strojów ale korzystam z okazji i pytam może dzięki temu stanę się "lepszy" :D

To te 20 w nicku takie mylace :D Ja sama mam rowne 20 wiec podobnie, fajny wiek bo wtedy pasuje jeszcze styl mlodziezowy ale bardziej elegancki tez nie podpada :)

Tak, on ma taki styl troche pod emo, mi sie to kompletnie nie podoba wiec zawsze sie dziwie. Ale on zawsze taki byl a znamy sie juz 7 lat i zawsze dziewczyny za nim szalaly, moze po prostu ma to "cos" tylko ja go za dlugo znam i dlatego tego nie zauwazam :D

EMO oj to zupełnie nie dla mnie z tym akurat czułbym się źle .

Miałem kolegę malarza i to dobrego ale on ubierał się jak PUNK, a malarzem był dobrym :)

Gość Początkujący20
Hmmmm, czy ja wiem czy emo... Po prostu koszulki, które przyciągają wzrok, gadżety, trampki. I nie az tak młodzieżowo, godne ubranie i na starszego wiekowo :P

gadżety ? nosisz pluszowego pokemona :classic_cool: :D

Oj nie, starszego wiekowo to moim zdaniem dyskwalifikuje taki styl, czasu sie nie oszuka, po 30 to juz zdecydowanie nie, niektorzy nawet po 25 juz by dziwnie tak wygladali.

Gość Początkujący20
Nosiłem dopóki nie zgubiłem :/ Ale gadżety to właśnie te łańcuszki i inne barachła na szi :p Mam też rękawiczki bez palców, ale w klubie raczej nie pochodzę w tym :p

Gość Początkujący20
Ale nie rozumiem? Trampków nie można nosić? Koszulek? Dżinsów? :O

w nicku jest 20 dlatego ze mialam 20 lat jak nicka tutaj zalozylam ale niestety latka leca :) i rowniez lubie firme Mexx :D

trampki jeansy i marynarka były jakiś czas temu modne na zachodzie więc może nie są takie złe ;)

Seksy się ubierają tzn jak ? mają seks wypisany na bluzce wielkimi literami ;) Drogie panie więcej konkretów mi to facet po trzydziestce to się kojarzy z jeansami i swetrem czy czymś takim :D

Duchovny tam ubiera się dość "mrocznie" wszystko czarne i na luzie bez większych szaleństw ale ona ma jako Hank Moody Porsche 911 model z lat 90tych pachnący cipkami (takie było określenie w serialu) ja takiego nie mam :(

Gość Początkujący20
Ja zamierzam sobie kupić kamizelką taką garniturową, jakąś koszulę (najchętniej białą i czarną, ale też takie bardziej przy ciele), jakieś buty hmmmm... pantoflowe (?), kurtkę skórzaną.

znaczy miało być oczywiście on ma, a przez pomyłkę dopisało się 'a' i wyszło ona ma ;)

Bo Hank Moody to niepowtarzalny jest :D A co do konkretow to kiedys, dawno temu na poczatku tego topicu pisalam o koszulach takich poleleganckich, najlepiej wlasnie w stonowanych kolorach, bez krawata, lekko rozpiete pod szyja, uwielbiam to :D