Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek www

czy zwiazalybyscie sie z 27-latkiem, ktory nigdy nie mial dziewczyny ?

Polecane posty

samemu się odezwać , cokolwiek , zdobyć numer telefonu , pisać , nie nachalnie , delikatnie ... trak aby sama chciała więcej , pisać piękne mysli których może się wstydzisz niepotrzebnie ,,

" lepszy taki 27letni prawiczek, aniżeli taki co żadnej pannie nie przepuści." O czym Wy piszecie? Rozumiem, gdybym to był prawiczek z wyboru ale w wieku 27 lat takich nie ma. Po prostu żadna nie chciałą mu dac, a nie chciaął mu dać, bo jest beznadziejny. 🖐️ Babiarz przynaminej jest zdrowy. :classic_cool:🖐️

Prawiczek z wyboru to mit, tacy istnieć mogą co najwyżej w przykościelnych oazach.

cóż za szczerość, sami siebie skreślają:P

Ja też nie jestem 27 letnim prawiczkiem, ale kiedyś byłem. Znaczy miałem 27lat, bo w kwestii prawictwa wciąż bez zmian :P

wiara się pociesza:P no co Ty się łudzisz że za 5lat Ci się coś zmieni?

"którą prawde? bo są trzy" Tą pierwszą. ;)🖐️ Eh Wy kobiety nie potraficie przyznać oczywistości. Nawet mawronka ekspertka od prawiczków sie musiała wypowiedziec. :classic_cool:🖐️

"wiara się pociesza no co Ty się łudzisz że za 5lat Ci się coś zmieni?" nie pocieszam się tylko stwierdzam fakt, że to jeszcze nie o mnie bo pewna dana się nie zgadza. :classic_cool:🖐️

nie możńa się tyle razy poprawiać. eh wiare coś ty taki niezdecydowany, okres masz?:P

jak do 25 lat nie będziesz miał dziewczyny to potem jest już coraz trudniej

Prawiczek z wiarą - dla Ciebie 27-letni prawiczek jest niedojdą, lub kimś niewartym zainteresowania, a ja, jako kobieta, która bynajmniej nie jest zdesperowana, uważam, że życie płata różne figle ludziom, niejednokrotnie niezależne od nich. Może to wynik nieśmiałości..a może czekania na tą jedyną, której nie mógł znaleźć. A może uczył się, studiował kilka kierunków na raz, nie miał kompletnie czasu na imprezy, kobiety, a teraz, gdy do czegoś doszedł, dopiero szuka. A może jest niedojdą życiową, cholera wie. Ale nie wolno wsadzać wszystkich do jednego wora, takie myślenia jest strasznie prymitywne

wiesz wiarka, mi to lotto. Mogą być postrzegani jako normalni czy nienormalni. nie lubie facetow ciapowatych a prawiczki takie sa zwykle wiec uwierz wiara o nic nie walcze.:)

choc tp troche generalizowanie z mojej strony:):P

"Może to wynik nieśmiałości" Niesmiałośc to też nieudacznictwo. :classic_cool:🖐️ Jedno z największych zresztą. 🖐️ "a może czekania na tą jedyną, której nie mógł znaleźć." Nie mam na Was siły. :D🖐️ "A może uczył się, studiował kilka kierunków na raz, nie miał kompletnie czasu na imprezy, kobiety, a teraz, gdy do czegoś doszedł, dopiero szuka." No na pewno i oczywiście nigdy nie miał czasu by z jakąś choćby na krótko się spotykać. O czasach szkolnych nie wspomnę. :classic_cool:🖐️ Może i prymitywne ale przynajmniej nie bez sensu, jak doszukiwanie się na siłe pozytywnych cech i przyczyn. :classic_cool:🖐️

To się Prawiczku doszukuj samych negatywów...skoro tak wolisz, ale bycie pesymistą w tej kwestii nie oznacza bycia realistą...a realistycznie patrząc, może właśnie jeden facet na wszystkich na tej planecie jest idealistą, i właśnie czekał na tą jedyną, może ma myślenie starej daty, a mama go wychowała konserwatywnie. I może właśnie trafi się na takiego;) Pozdrawiam:)

" wiesz wiarka, mi to lotto. Mogą być postrzegani jako normalni czy nienormalni. nie lubie facetow ciapowatych a prawiczki takie sa zwykle wiec uwierz wiara o nic nie walcze." Właśnie zaprzeczyłaś temu co wcześniej pisałaś. :D🖐️ Zaczynasz się gubić. :P🖐️ A wystarczy się po prostu przyznać przed samym sobą, że każdy stan w jakim się znajdujemy mówi o nas i nie ma co do tego dorabiać ideologii. :classic_cool:🖐️

" samemu się odezwać , cokolwiek , zdobyć numer telefonu , pisać , nie nachalnie , delikatnie ... trak aby sama chciała więcej , pisać piękne mysli których może się wstydzisz niepotrzebnie ,," ta nieśmiały, niedoświadoczony, 27 letni, zakompleskiony prawiczek? przesadzasz