Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Gość jedyna prawdziwa dziewica
nie rób mi tego! 😭 nie umawiaj się z nią! nie zgadzam się! 😭😠 nie jestem aż tak paskudna, przysięgam! Koledzy z gimnazjum mówili mi: "spokojnie, jeszcze kiedyś zostaniesz miss!:)". Myślę, że oni wcale nie żartowali :)

z jakąś pomarańczą?! A spójrz na nią! Ma kilka postów na koncie , przecież jeszcze niedawno też była tylko marną pomarańczą 😭 A zresztą wspominałam już, ze mam czarnego nicka, tylko niespecjalnie często się na nim loguję :) Odnoszę wrażenie, że jesteś z tych prawiczków, którzy wolą być delikatnie olewani i sponiewierani, czyż nie? :classic_cool: Nie lubisz jak się o Ciebie zabiega, Pysiaczku?! 😭

Lubie chodzic nago, tylko nie mam zbyt wielu okazji bo ponownie zamieszkalam z rodzicami :P Ale co do glanow... Musimy to jeszcze przedyskutowac, w koncu malzenstwo to podobno sztuka kompromisu :D

Przecież podobno nie lubisz używanych! 😭 Ja jestem czyściutka jak łza a ona pewnie używała sobie nie wiadomo z kim i gdzie! 😭

"Ja jestem czyściutka jak łza a ona pewnie używała sobie nie wiadomo z kim i gdzie!" Nikt sie mnie tu jeszcze nie pytal czy jestem uzywana czy nie :P

Gość jap
was pierdoli prawiczek idź zaruchaj i nie pierdol głupot

Nie mieszkalam z zadnym chlopakiem tylko w akademiku ;) czasem jak nie bylo nikogo to spalam nago bo lubie tak spac :P

Prawik, nie ignoruj mnie z powodu jakiejś metalówy w przepoconych glanach , bo się zdenerwuję 😠)))

jako metalowi ciezko byloby ci utrzymac prawictwo tyle czasu :P moi koledzy potracili je w wczesnym gimnazjum :S

z pewnością byłeś metalem, w szczególności gdy teraz słuchasz manchester...

Gość znacie sie juz
rowniez jestem 'metalowa' ;)

"prawictwo" - cóż za piękne słowotwórstwo, brawo :)

brudni chłopcy są tacy pociągający, co się dziwisz, wypucowany prawiczku...:classic_cool: (pewnie kryptogej do tego)

Nie :) W gimnazjum cnote tracili wlasnie tylko ci niemyci, dlugowlosi koledzy i jedna kolezanka, ktora bzyknela sie z kolesiem starszym o 12 lat :O

skoro "masz mordę jak kibol" to chyba się nie dziwisz Ptysiu, że jesteś prawiczkiem? :) Źle mnie zrozumiałeś. Prawdziwe brudaski nie mają wzięcia. Tylko ci, którzy się na brudasów stylizują :) Ale Ty tego i tak nie zrozumiesz 😭

A niby co w tym złego ? Nie oceniaj człowieka po tym z kim sypiał! Bo wychodzą tylko na jaw Twoje ukryte kompleksy, mój drogi :) Btw, jak się ma ryj jak kibol, to nie powinno się tak wybrzydzać, uwierz :D

Gość mnie sie podoba hip hop
a wy jak zwykle plecieice głupoty i tak zaczeliscie od muzy a wbijacie nqa seks co dla prawiczka w jego prawictwie stanowi jak zawsze niewatpliwa fascynacje ,o ile to jest facet ,bo jak czytam co pisze to jest to ostrasciema,a zakazywac lalunia to sobie bedziesz mogła jak dorosniesz pomimo tych 21 latek bo gowniara z ciebie i guzik wiesz o muzyce a jedyne co mozesz to kretynskie topiki zakładac i tyle

Dla mnie fakt, ze ona sie bzyknela z takim kolesiem to juz patologia prawdziwa :O Jesli chodzi o dawanie dupy starszemu kolesiowi, to nie tylko ja jedna znam. Ja takich starych nie lubie, nawet facet 5 lat starszy to dla mnie chyba za duzo :)

Uhu, jasne, chuligan i miły oraz sympatyczny... To się ze sobą nie klei :D Już się odkochałam, dziękuję :)

jesli mowisz do mnie to ja tego topik nie zakladalam, i (chyba) nie ja zeszlam pierwsza na temat seksu :P

A co, jeśli wchodzi w grę prawdziwa, romantyczna miłość?! To już nie mozna się zakochać w kimś starszym od siebie o więcej niż 5 lat? :o Wy jesteście jacyś skrzywieni, jak babcię kocham. :o:D

A skąd Ty wiesz, że ja wybrzydzam? :D Kochanieńki, uwierzyłeś w to, że jestem maszkarą? :)

Nie mowie ze nie mozna byc z kims starszym niz 5 lat, tylko na dzien dzisiejszy sobie tego nie wyobrazam w MOIM przypadku. Jak dla mnie za duza przepasc w roznych sferach zycia by nas dzielila i dlatego nie kreca mnie tacy mezczyzni.

Powiedz mi, kiedy wg Ciebie, facet zaczyna być starym dziadem? W jakim wieku? :)

Za kogo mnie uważasz? :O Bo nie zrozumiałam :o Oświecę was - chore macie podejście :)

A dziekuje prawiczku :) Bycie starym dziadem jest subiektywne - dla mnie na pewno jest to ktos kto moglby byc moim ojcem (jesli chodzi o bycie z kims takim w zwiazku).

Taki czterdziestolatek chce sobie zwyczajnie poruchac mloda dupe a laska mysli ze to milosc na cale zycie :O Bycie z 30-latkiem tez nie wydaje mi sie do konca bezinteresowne przynajmniej z jednej ze stron, choc predzej juz uwierze w milosc 20 i 30-latkow niz 20 i 40-latkow.