Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Nadal jesteś ciapowaty i zyjesz w dziecięcym swiecie. Nie potrafisz dać dziewczynie tego co najlepsze, czyli dobrego seksu. Myslisz, ze kobiety to takie romantyczki? Cipowaty naiwniak :D

prawiczek i kropka 1987 mylisz sie, bo jestem za ostrym, urozmaiconym i namietnym seksem a zaspokojenie kobiety to dla mnie wrecz sprawa honoru Twój honor pryśnie razem z wytryskiem po zaledwie 5 minutach seksu :D

prawiczek i kropka 1987 swoje czyny zawodowe itp juz osiagnalem, a na milosc, a co sie z tym wiaze, rowniez seks przyjdzie tez czas lepiej czekac na ksiezniczke, niz robic to z kobietami, do ktorych wiekszego uczucia sie nie czuje NIe ma juz księżniczek, więc niedoczekawszy sie tej jedynej mozesz skończyć jako zasuszony szkielet ze sterczącym..... środkowym palcem.

Gość upupupupupupupupppppppppuppppp

Gość upupupppppupupppppppppuppppppp

Gość upupuppppppppppppupppppppppppp

Gość Wiadomo kto...
prawiczek i kropka 1987 chodzilo mi o moja ksiezniczke, o milosc mojego zycia, a bycia dobrym w lozku kazdy moze sie nauczyc Żeby się nauczyć, to trzeba ćwiczyć, a nie oglądać Red Tube 🖐️

Gość prawiczku słonce ty nasze
zajesniej swoim blaskiem oswiec nas swoja błyskotliwoscia a moze jestes w krainie red tuba i mrocznych fantazji ze swoja Kurewna sorka krolewna

Gość Iron Maiden
:classic_cool:

Gość jedyna prawdziwa dziewica
a co ... stęskniłeś się? 😭

Gość muzzzyka
A ktoś z was potrafi śpiewać i szuka zespołu?

żal mi cię 😭

Gość BikiniKill
Amen siostro :P

Gość czarny kotekPP
autorko brawo, brawo i jeszcze raz brawo

Bo wczorajsza lekcja niczego cię nie nauczyła 😭

Muszę się nad tym poważnie zastanowić 😭 Przecież masz żonę, ona cię nie kocha? 😭

Tego, że twoje poglądy są co najmniej śmieszne.

I dobrze ci tak 😭

Gość upupupupppppppppuppppppupupupp

z takim podejściem i wybrzydzaniem to na pewno znajdziesz. I tutaj się z tobą zgodzę - też nie wiem co mogłam w tobie widzieć 😭 A tymczasem - znikam 😴

Poczytaj sobie swoje wczorajsze posty, to się dowiesz. Wymagasz cholera wie czego , sam nie oferując dosłownie NIC 😭 . Możesz sobie błagać, powtarzam - nie znam litości. To było moje ostatnie słowo na dzisiaj. Żegnam 😭

Ja tam staram sie Ciebie prawiczku zrozumiec :) Kazdy moze miec jakies idealy czy wymagania co do partnera/ki, a to czy uda się kogoś takiego znalezc to juz inna historia.

Gość ulka86.
dobrze napisała żeś desperat:D myślisz ze naprawdę się w tobie zakochała?:D hehhh żałosny jesteś ^.^ o jak czytałam o tym 'starym dziadzie' to ze śmiechu spadłam z krzesła:(:D

Gość ulka86.
ideał moze sobie miec ale kurcze niech przy okazji nie obraza ludzi :D ze jemu nie wyszło w zyciu to juz nie nasza wina :D

Czesc :) W internecie, jesli sie kogos nie widzi, to teoretycznie mozna sie w kazdym zakochac :P

Gość ulka86.
przez internet to prawie kazdy moze być pociągający:D ehh no wcale nie obraziłeś nikogo tą wypowiedzią: "dziewczyny, ktore sypiaja z facetami 20 i wiecej lat starszymi to juz patologia. dla mnie to male k**ewki, ktore daja dupska jakims marcinkiewiczom ja bym sie bal, ze taki stary babiarz tak przyzwyczail dziewczyne to seksu z dojrzalym facetem, ze ja bym juz nic nie wskoral " Na pewno byś nie wskórał i ja nawet wiem dlaczego:o ale nie będę się rozpisywac bo spac mi się chce. nara

Gość ulka86.
W internecie, jesli sie kogos nie widzi, to teoretycznie mozna sie w kazdym zakochac zgadzam się - pod warunkiem gdy ten ktos nie strzela błędów ortograficznych:) a ja już od razu jestem zakochana :D joke ;)

Gość ulka86.
ok przyjęłam do wiadomosci ale skoncz z tym marcinkiewiczem bo chcąc nie chcąc, widzę oczami wyobraźni tę jego obleśną twarz i mi się niedobrze robi.

Chodziło mi o to, że można się w kimś zakochać/zauroczyć przez internet i szybko się odkochać, kiedy się go zobaczy - znam takie przypadki :P A błędy ortograficzne w necie są prawie tak ujmujące jak brak przedniego zęba u faceta w realu ;) Dziewica od niedziewicy nie różni się aż tak mocno. Zresztą dziewica (w sensie dziewczyna z błoną dziewiczą) może być osiedlowym lachociągiem, a niedziewica w naszym wieku mieć za sobą 1-2 partnerów i wtedy niczego nie można jej zarzucić, bo to normalne.