Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Jeśli chodzi o lato, to nogi w glanach pocą się mniej niż np. w adidasach. Glany przydają się latem - kiedy idzie się chociażby w góry albo jedzie na Woodstock :P W czerni latem też można wytrzymać - czarna zwiewna sukienka, krótka dżinsowa spódniczka/szorty (do tego glany :D ) + czarna koszulka i można wytrzymać ;) Osobiście też wolę inne formy ostrej muzyki niż metalowe utwory o gwałceniu dziewic ku czci szatana, ale to w sprzyjających okolicznościach też posłucham i nawet się pobawię przy tym :)

Dla metali bardziej odpowiedni będzie festiwal w Ostrawie na parę dni przed Woodstockiem. A lubię i sukienki, i spódniczki, i spodenki - trzeba eksponować swoje długie szczupłe nogi, o ile nie są aktualnie posiniaczone po jakimś pogowaniu :P

Gość sięUśmiałam
tez zdarza mi się słuchac metalu, ale to jeszcze nie powód żebym popierrdalała w glanach :o W ogóle, podporządkowywanie ubioru do gatunku muzyki, której się słucha jest maksymalnie dziecinne :o🖐️ Tak samo z ograniczaniem się - kurrwa kto powiedział, że słuchając metalu nie mozna słuchać hip hopu czy np. punku? :D Ja słucham wielu gatunków muzycznych i jakoś mi to w niczym nie przeszkadza... ale pewnie ty jesteś TRUE metalówą... ha ha ha, żal mi Cię:D🖐️

Gość A o skinheadach co sądzicie
?

prawiczek i kropka 1987 i o ile nie sa nieogolone :D akurat jestem zdania, że kobieta powinna golić wszystko co ma owłosione, niezależnie od pory roku - no może głowy, brwi i rzęs bym nie zgoliła ;)

Gość Do antianti
Słuchasz All Bandtits?

Gość to typowe babochlopy
'metalowe i tym podobne laski...' są pierdolnięte i zakompleksione 🖐️

to typowe babochlopy 'metalowe i tym podobne laski...' są pie**olnięte i zakompleksione Pierdolnięte na pewno :D Czasem może to być zaleta ;) Czy zakompleksione to nie wiem, ja tam się niczego nie wstydzę.

Gość loool daj spokoj dziewczynko
zgadzam się z "sięUsmiałam" ja słucham rocka, rnb, punk, gotyku, metalu, hh , klasyki i coo? do jakiej subkultury powinnam się zaszufladkować ? coś mi zrobisz bo słucham metalu i hip hopu jednoczesnie? :D żenada normalnie 🖐️

Ja czasem oprócz punka, ska, psychobilly, hardcoru, hard rocka, metalu, itp itd słucham np. Breakoutu, albo Cz.Niemena, a nawet jakiegoś jazzu. Tak naprawdę nie ma chyba jakichś typowych ortodoksów, którzy słuchają tylko jednego gatunku. Tolerancja przede wszystkim :) Ja słucham tego, moja przyjaciółka muzyki klubowej itp i jakoś nie uważam jej w związku z tym za śmiecia czy coś, jak czynią to niektórzy "prawdziwi"

Gość prawiczek Ty desperacie
już romansujesz z jakąś pierwszą lepszą kinder metalówą, co? 😭 przecież ja Cię kocham i pragnę stracić z Tobą dziewictwo! 😭

Jak zdążyłam zauważyć to szczególnie otwarty i tolerancyjny jesteś wobec nie-dziewic :D

prawiczku, a tak z ciekawości zapytam: jaka jest ta "różna" muzyka jakiej słuchasz? takie klimaty jak piosenka z linka ze stopki?

jestem dziewicą... zresztą, nieważne... w każdym razie - obserwuję Cię od dłuższego czasu i jakoś tak podskórnie czuję, że jesteśmy dla siebie stworzeni 😭 Jestem tego niemalże pewna, także błagam, nie podejmuj zbyt pochopnych wniosków i nie odrzucaj mojej miłości😭 Nie możemy tego zmarnować! 😭

przypominam Ci, że prawdziwa miłość przytrafia się tylko wybrańcom i tylko raz w życiu! Nie marnuj swojej szansy na wygraną! 😭

mam , ale zazwyczaj piszę na pomarańczowo, ponieważ jestem na kafe tylko z Twojego powodu i dla podszywów , więc sam rozumiesz, że nie potrzebuję pisać na czarno... a zresztą, jestem zbyt wstydliwa ażeby pisać na czarno:)

jaka znowu prowokacja, ja Ci tu miłość wyznaję a Ty stawiasz mi takie zarzuty?! Ty brutalu! Moje serce zostało właśnie rozdarte na pół! 😭😭😭

przeproś mnie natychmiast , bo nie usnę w nocy! 😭 Jak mogłeś?! nie znałam Cię od tej strony, zawsze tak ganisz kobiety , gdy wyznają Ci miłość? 😭

Jeśli byłbyś w rzeczywistości zakochany w britnej to bym chyba przestała być taka tolerancyjna i otwarta ;)

jak możesz podważać moje (jak najbardziej prawdziwe) uczucia? Pałam do Ciebie miłością od miesięcy i nie zapowiada się na to, aby miało się cokolwiek zmienić w tym temacie 😭 Ty mnie nie znasz, ale ja Ciebie owszem. Bo przecież wszystko co tutaj piszesz, to sama prawda, tak czy nie? 😭 A kochasz Britney?! 😭 Już mnie zdradzasz ! 😭

Nie bede szukac cytatow, ale pare razy natrafilam na twoje nietolerancyjne nastawienie do niedziewic :P choc musze przyznac, ze czasem mozna sie z toba zgodzic :P

Gość buahahahahahahahahahahahaha
świetnie się was czyta :D :)

Odwalcie się od Brit, prawda jest taka , że też ją kocham - na swój sposób 😭

antianti, ja bardzo szanuje niedziewice, bo to kobiety jak kazde inne. nie przeszkadzaloby mi jakby dziewczyna spala z jednym, badz dwoma chlopakami z milosci, ale nie moglbym byc z dziewczyna, ktora miala przygodny seks, wielu partnerow i kochala sie w pupe. anal ble No to mowie przeciez, ze czasem mozna sie z toba zgodzic, chociazby jesli chodzi o ten przygodny seks :)

Gość jedyna prawdziwa dziewica
jestem tak brzydka, że żaden chłopak nie chciałby mnie oglądać w pełnym odzianiu a co dopiero nago! 😭 To nie podlega żadnej wątpliwości... Ptysiu, z tym desperatem to tylko taki żarcik był, chciałam jakoś do Ciebie zagaić w końcu a że nic mądrzejszego mi do głowy nie przyszło... ale nie gniewaj się , już zmieniam nicka :)