Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Gość jedyna prawdziwa dziewica
Ależ absolutnie nie robię sobie z Ciebie jaj. Jakżeż bym śmiała! Nie podzielam Twojego zdania na temat sypiania młodszych dziewczyn ze starszymi facetami, jednakże szanuję je, mimo iż wyraziłeś się nieco niekulturalnie i obraźliwie o takich kobietach :(🖐️

Prawiczek, z Ciebie każdy robi sobie jaja. Nie tylko pomarańcze. Jesteś zakompleksiony i piszesz głupoty. Ale po co się powtarzam? To wie każdy.

:D🖐️

Trzeba było mnie nie porzucać dla metalówy, ja nie znam litości :classic_cool::P

Gość prawiczek a jakie
doswiadczenia moze miec koles w wieku 25 lat ,ktory nie spał z nikim nie ma rodziny i pewnie mieszkaze starymi? chyba takie jak 15 latek wiec nie rozsmieszaj mnie swoja pseudo dojrzałoscia bo to sie robi załosne zwłaszcza jak wypowiadasz sie o kobietach z ktorymi nigdy w zyciu nie byłes ,

NIe rozumiem piszesz, że starszy facet to patologia, bo ma kasę, klasę i doświadczenie w łóżku i po nim zadna by się z toba nie umówiła? Czyli jak ktoś jest lepszy od Ciebie, to już patologia? Tak? Trzydziestoletni facet bije Cię na głowę pod każdym względem. Powiem, że kiedyś byłem na testach fizycznych do Straży Granicanej i na testachdo służby Ochrony Lotniska. Z 30-o latkow prawie wszyscy zdali, z 20-o latków prawie nikt. Cherlawe małolaty niedały rady na ćwiczeniach fizycznych. To niestety jest standard. Nawet fizycznie nie dorownujecie 30-o latkom. Wymień mi choc jedną rzecz w której mógłbyś dla dziewczyny być lepszy od 30-o latka? Przecież tak naprawdę poza kompleksami i brakiem doświadczenia nie masz nic do zaoferowania.

A jaką Ty dziewczynę masz na myśli?:D

prawiczek i kropka 1987 poza tym jak dziewczyna spala z jakims staruchem, to niech potem nie wiaze sie z prawiczkiem Kto to jest według Ciebie staruch? Ktoś kto jest sprawniejszy od Ciebie? Ma lepszą kondycje, więcej siły, jest bardziej wytrzymały i moze dłuzej uprawiac seks niż Ty? Litości dziecko :O

:D:D:D

Gość cien zgadzam sie z toba
jak czytam co on wypisuje to oprócz irytacji budzi w emnir juz tylko litosc ,w sumie nawet wspólczucie ,25 letni chłoptac ze swoimi dziwnymi filozofiami torymi stara sie usprawiedliwc swoje nieudacznictwo zyciowe

Ok, wystarczy, oszczędźcie już go, bo się chłopak nie pozbiera😭

Gość cien zgadzam sie z toba
chlopaki, co sadzicie o dziewczynach, ktore mialy o wiele lat starych partnerow? 02:44 prawiczek i kropka 1987 nawet nie chodzi o 10 lat (bo ja bym nie mogl byc z dziewczyna, ktora nawet z tyle lat starszym facetem spala, mi to sie nie podoba i jej wartosc w moich oczach bardzo by zmalala z tego powodu), ale o 20 i wiecej lat! mlode dziewczyna, ktora gzdzila sie z jakimis marcinkiewiczami to prawie patologia a co inni chlopacy o tym sadzicie? http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kafeteri a http://pl.youtube.com/watch?v=_4D5hKcHI1I http://prawiczek1987.powiedz.to/ 02:44 [zgłoś do usunięcia] prawiczek i kropka 1987 chlopaki, co sadzicie o dziewczynach, ktore mialy o wiele lat starszych partnerow? - tak mialo byc http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kafeteri a http://pl.youtube.com/watch?v=_4D5hKcHI1I http://prawiczek1987.powiedz.to/ 02:57 [zgłoś do usunięcia] prawiczek a kogo to prawiczek i kropka 1987 chlopaki, co sadzicie o chłopakach ktorzy mieli o wiele lat starszych partnerow? - tak mialo byc chce ci tylko uzmysłowic absurd twoich pytan on juz sie składa chyba teraz

Gość niezłym trzeba byc debilem
żeby miec takie poglądy, nie ma co:D przynajmniej się pośmiałam🖐️ niektorzy przegrali zawodowo, jak dobrze, ze do nich nie należę :D🖐️

i poszedł jak zmyty...styrane ścierwo 😭 :D

a jak przegrałeś? Bo to, że przegrałeś jest pewne :)

No to amatorsko :O Gdybys przegrała zawodowo to przynajmniej zapłaciliby Ci za to pieniadze, a tak jesteś przegranym gołodupnym frajerem :O

sam jesteś stary (wg twojej filozofii :D) a innych od dziadów starych wyzywasz :D :o

Jasne, wmawiaj sobie. Poczucie humoru... ha ha :D

i uważa się za lepszego ode mnie tylko dlatego że loguje się na kafe:D🖐️ :o

ale nas styrał:( nie wiem jak wy, ale ja się ewakuuję :(

Gość ale nie kazdy
dobranoc a. nie jestem przegrancem, mam prace w niezlej firmie, rozwijam sie, inwestuje w siebie, pracuje nad soba, jestem towarzyski, sympatyczny, mily, zadbany, lubie pomagac ludziom, jestem zabawny i mam poczucie humoru a kazdy kiedys bedzie 30latkiem ale nie kazdy bedzie 30 letnim prawiczkiem a ty tak facet albo zyjesz w błogim wizerunku siebie samego,bo wiesz nie chce mi sie wierzyc ze na faceta z takim pakietem zalet laski nie leca, albo jest z toba cos nie tak/zapewne zaraz powiesz ze to nie jest problem w tym ze one nie leca tylko ze ty zadnej nie chciałes /ale wybacz jak dla mnie jest to sciema ze jestes taki cudowny i jeszcze z nikim nie byłes powaznie,bo powazny zwiazek wiaze sie z seksem i tyle skoncz wasc wstydu sobie oszczedz

Gość ale nie kazdy
wiem kim jestes i jeszcze zmienilas nick zeby mnie oczerniac ale moja kobieta bedzie miala ze mna dobrze, nie martw sie bo ja nie jestem jakims szaraczkiem i nieudacznikiem, tylko kims, kto niesie za soba pocisk milosci dla swojej wybranki stajesz sie parodia samego siebie ,jestes smieszny a smieszny facet /heh jest załosny

och, nie wątpię w to, prawiczku... będziecie dziergać na drutach i rozwiązywać krzyżówki a może gdy skończysz 40 lat w końcu twoja wybranka doczeka się seksu , gdy w końcu nauczysz zakładać się prezerwatywę:) Tylko pamiętaj - wtedy będziesz już dla niej tylko starym dziadem:)🖐️

Gość on tak do usranej bedzie
prawik prawdziwego mezczyznepoznaje sie po czynach dobranoc mulisz jak stary dziad

Gość chyba fione

Gość ale zwał z niego
czekaj na księżniczkę, czekaj ... na pewno się doczekasz... aż się zdziwisz, gdy wyzna ci taka księżniczka, że jej autorytetem jest doda - też księżniczka. A nie... sorry - królowa :):D

prawiczek i kropka 1987 poza tym dalbym dziewczynie wiele milosci, jak nikt, czulosc i uczucia, a tego nie da sie kupic Dziewczyna potrzebuje przede wszystkim dobrego rżnięcia. ale skad masz to wiedzieć?