Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Gość
wierzę na sowo :D posłucham jutro w domu bo w pracy nie mam głośników jeszcze mi się przypomniały Kasia Kolwalska, Edyta Bartosiewicz i ONA - uważałam to za mocny rock :) a niektórzy słuchali Depeche Mode - byli nazywani w skrócie depeszami i ubierali się na czarno (nie wiem dlaczego) http://www.youtube.com/watch?v=RQoUKZJrHSo

Gość fanka tłajlajt
czy ja wiem czy...psychodeliczna? moze odrobinę:D a Evanescence tez kocham! jeju, ubóstwiam wręcz! wszystkie piosenki:):D

Gość jessu ja sie zlałam
prawie ze smiechu jak masz takie to dawaj jeszcze hehehhhe nie moge hehhehehe kobieto zabiłas mnie

Gość jessu ja sie zlałam
no jeszcz the cure /bartosiewicz była zajebista zwłaszcza skłamałam i jenny :( dlaczego ona nie spiewa juz z evanescense uwilebiam you

Gość fanka tłajlajt
neurosa, mocny rock to to moze nie jest, ale ja lubiłam i lubię nadal :):D Ach... to Ty w pracy jestes o tej porze? ;o mam jeszcze...próbuję sobie tylko przypomniec tytuł tego czegos, póki co mam zaćmienie mózgu 😭:D a Ev. moze jeszcze powróci 😭 mam nadzieję :O

hip hop i techno jest ok jezeli chodzi o hip hop to wole go niz jakis pop co ciagle piernicza : ah jej ja go kocham ale On mnie nie chce ah jej kocham Ja ale Ona woli innego albo inne takie hostorie :O ble ble i ble

Gość fanka tłajlajt
ale trzeba im przyznać, że choreografię mają mistrzowską. Całkiem podobną do chłopaków z jus5 :D Kto wie, moze się na nich wzorowali...:D

a tak na marginesie to rowniez lubie kasie kowalska , edyte bartosiewicz , anite lipnicka ("ostatni list"- zajebista piosenka :D )

Gość byłam na koncercie
de mono jak various z anita był supportem

Gość fanka tłajlajt
trzeba jeszcze umiec odróżnić dobry pop od gosi andrzejczuk :P bo ten przykład , ktory podałas, to jest "pop" właśnie w jej stylu.

Gość
niestety... praca, praca :) Kowalskiej już nie lubię - zwłaszcza od czasu piosenki "... prowadź mnie, niech cały świat mi raz zazdrości..." Bartosiewicz - chyba już nie wróci

Gość fanka tłajlajt
"Ostatni list"- raczej nie pasuje tu określenie zajebista 😭 a piękna, wzruszająca, itd. 😭:)

Gość
No jeszcze Hey i Nosowskiej się słuchało :) o tak - w sumie już wtedy wolałam Nosowską od Kowalskiej

Gość pewnie nie
a jedna z najlepszych wokalistek kurka szkoda :( nie znam sie na popie slucham bo słucham ale naprawde po tygodniu czy 2 zapominam nie wiem czy jest dobry pop? dla mnie to sie niejako znosi automatycznie wrzuccie jakies tytuły wykonawców bo niekumata jestem

akurat jezeli chodzi o Gosie Andrzejewicz to jej nie trawie ale lubie jej kilka piosenek ktore sa mniej popularne np "daj cos od siebie " albo "pozwol zyc" ale jezeli chodzi o ta ostatnia to tylko remix moze przejsc w wersji oryginalnej jest blee... Neurosa-> a dlaczego od tej piosenki nie lubisz jej? nie podoba sie owa piosenka? Ogolnie slucham wszytskiego po trochu , dla mnie wazna jest piosenka a nie z jakiego gatunku sie wywodzi a slucham nawet nu metalu bo mozna znalezc fajne kawalki :)

Gość fanka tłajlajt
fakt, ta piosenka jest żenująca :o ale jej stare kawałki są całkiem dobre :)

Gość nosowska super
z rysiem zaspiewała to jest kawał głosu naprawde

tez fakt - piekna i wzruszajaca , gdy jej slucham to plakac mi sie zawsze chce łeeeee...😭 Moze i wstyd ale sie przyznam :D slyszałyscie piosenke For Teens -"jestes częścia mnie "? tez wzruszajaca 😭

Gość fanka tłajlajt
pewnie nie- wiesz, wrzuciłabym Ci, ale jakby była normalna pora:P jestem tak wykończona, ze nic do głowy mi nie przychodzi:) jakbyś mnie o coś rockowego zapytała, to bym Ci z biegu wymieniła wykonawców :P

Gość ja mam tak z snem
o viktorii płacze za kazdym razem jak głupia

Gość ja mam tak z snem
to wbij z nowych mnie tam wsio ja i tak wszystkiego prawie słucham