Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMISIA25

Smutno mi....

Polecane posty

Straciłam chlopaka... chciał ze mną pozostać w stosunkach przyjacielskich... ale mnie olewa;/ idzie i nawet cześć nie powie... Jestem samotna i źle mi z tym... Bo go nadal kocham.... Czy próbować go odzyskać czy dać sobie spokój... >>>?????

heh... tak olewa... jak jest w towarzystwie a nie olewa jak jesteśmy w 4 oczy... pisał mi że jak odpocznie (nie wiem od czego) to przyjdzie i sie sam zapyta czy bym jeszcze chciała z nim być...;/ w ogole jest zazrosny o wszystkich kolegów z którymi rozmwiam o to że np. zbyt wyzywająco sie poruszam tylko że teraz... jak mnie rzucił... to jest dziwne prawda?

ehh... no właśnie jego... bo inaczej było jak byliśmy razem a inaczej jest teraz... ;/

bo inaczej było jak byliśmy razem a inaczej jest teraz... ;/ przynajmniej możesz zobaczyć jak Ciebie traktuje kiedy razem nie jesteście-to raz...a po drugie-nie widzę abyś napisała że on stara się również ,więc po co Ty miałabyś?

bo on uważa że to ja przesadzałam że ja go ograniczałam i takie tam ....... a teraz jak chce z nim pogadać to albo mnie oleje albo nawrzeszczy na mnie i też oleje;/ ...... ale ja nie wierze żeby z dnia na dzień jego uczucia mogły sie zmienić... to najgorsze... musiało się coś stać... skoro w czwartek mówi że mnie kocha a w piatek mówi że to koniec bo mnie juz nie kocha tylko bardzo lubi...;/

może nie dorabiaj sobie własnej ideologii a przyjmij fakty...-jednego dnia kocha a na drugi dzień już nie?...wybacz,ale to jest jakaś dziecinada...nie wiem dlaczego tak upierasz się przy tym związku skoro widać że facet jest kompletnie emocjonalnie niedojrzały

no i właśnie to jest dziwne bo on nigdy taki nie był;/ a ze mi na nim zależy dlatego próbuje zawalczyć bo nie należę do osób które łatwo sie poddają a do tych które wiedzą czego chcą i krwawicą próbują do tego dojść;/

świetnie,tylko że...gdyby jemu zależało to też próbowałby zawalczyć...chcesz walczyć o związek sama? -to chyba nikomu się nie udało jeszcze

Dlatego dziś sie zebrałam przezwycieżyłam zacisnęłam zęby i do niego zadzwoniłam powiedziałam że musze z nim porozmawiać... bo daje mi strasznie różne sygnały co innego pisze co innego robi jak jestesmy sami co innego robi jak jestesmy w towarzystwie zerwał ze mna i sie obraza za to że rozmawiam z kolegami.... musze z nim o tym wszystkim pogadac... może to mnie oświeci... i przestane walczyć a może do niego dotrze że sie staram i może on sie zmieni?

To normalne, że faceci na drugi dzień po rozstaniu już nie kochają, nie wiem co w tym dziwnego. Żadna dojrzałość emocjonalna nie jest tu potrzebna. Nie chce z tobą być, więc cię nie kocham. Czy mam 18 lat czy 80. A twój chłoptaś autorko to chyba jeszcze dziecko. Dorośli się tak nie zachowują :P

zerwał ze mna i sie obraza za to że rozmawiam z kolegami.... no mówiłam że niepoważny facet z niego skoro podaje tak głupi pretekst...a może tym głupim pretekstem daje Ci do zrozumienia żebyś się wreszcie odczepiła :)

nie raczej nie bo ja widze jego wzrok który wiele mówi...;/ dorosli też się dziwnie zachowują... a nie tylko jak to określacie "dzieci" Tyle że niby taka wielka miłość a teraz co miała byc przyjaźń a jest nienawiść?

jest olewanie -jak sama napisałaś...jeszcze nie wystarczy żebyś przestała dorabiać sobie własnych interpretacji?...chcesz walczyć to walcz,ale nie płacz potem że tak bardzo się starałaś a ten "cham" znowu porzucił

no właśnie cham ale on taki nie jest do konca ostatnio sie zmienil bo cos go gryzie ma jakis problem i odbilo sie to na mnie i na zwiazku ... wszyscy mowia zebym go olała i bym poszukala sobie innego ale to tylko latwo jest powiedziec a duzo trudniej zrobic.... ... bo znajac moje szczescie jezeli kims bym sie zainteresowala to moj ex by wtedy zadał to pytanie... czy bym z nim jeszcze chciala i co wtedy? wybor? chyba pozostanie samotnym i sprawienie by zadna ze stron nie cierpiała;/

trochę za dużo myślisz \" a co by bylo gdyby... itd\" nie żyj złudzeniami związanymi z nim, nie planuj przyszłości \"a jeśli itd. \" patrz na to co jest teraz, a wg mnie nie warto czekać aż szanowny pan dorośnie, zmądrzeje, wyszaleje się, i wtedy stwierdzi że by wrócił. a wogóle co to za zachowanie - w towarzystwie jesteś przezroczysta dla niego, a w 4 oczy Ciebie dostrzega. ? najwidoczniej nie byłaś aż tak ważna. a zmienił się bo może poznał inną ?

Właśnie nie... nikogo nowego nie poznał z nikim innym się nie związał... wiem że nie powinnam żyć złudzeniami ale tak robie... i to niezależne ode mnie...;/

Nie jesteś głupia, tylko bardzo młoda:) czytałam Twój drugi temat. on po prostu nie chce z Tobą być, uznaj ten fakt i jak ktoś wyżej pisał, nie dorabiaj ideologii. Rozumiem, że bardzo to przeżywasz, ale uwierz, że za rok nie będziesz już o tym pamiętać;) trzymaj się

szczerze to pamietam każdy swój związek...;/ i pamiętać bede... tyle że naprawdę jestem w dołku...;/ bo przyjeżdża zabiera mnie na wycieczki itp. i już sama nie wiem co myśleć bo raz robi jedno a raz drugie;/ jestem głupia jak mało kto;/

Przestań się dołować i poniżać (mówiąc, że jesteś głupia) :) Nie utrzymuj z nim kontaktu. Też w Twoim wieku pamiętałam każdy swój \"związek\":) teraz sprawy sprzed tych kilku lat się zatarły:) nie piszę tego, żeby umniejszyć to, co przeżywasz, tylko żebyś zrozumiała, że nie Ty pierwsza i nie ostatnia, i że to mija:]

Gość minoduesp ...
hym...

Gość minoduesp ...
----faceci nie kochają tylko w dziurach sie zaspokajają---- olej tego c.h.u.j.a jest po prostu z.j.e.bany jak kazdy, niech se wali konia

ale ja nie dam rady z nim nie utrzymywac kontaktu specjanie do mnie przyjezdza zabiera na wycieczki smiejemy sie itp. a ze chodzimy do tej samej szkoły to i tak z nim sie widze czy tego chce czy nie...;/

To, że go widzisz w szkole nie znaczy, że musisz z nim jeździć na wycieczki przecież...no ręce opadają...nie \"nie możesz\" z nim zerwać kontaktu, tylko nie chcesz, przestań się okłamywać:/

i jedno i drugie przecież nie z każdym ex trzeba być wrogiem... to nie rozwiązanie tylko najgorzej mnie denerwują jego bajeczki że jak odpocznie to sam sie spyta czy bym jeszcze chciała a robi wszysto bym tego nie zrobiła co innego robi a co innego czyni;/

też mi jest smutno :( mam nadzieję że szybko mi przejdzie... nie lubię się tak czuć :(