Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depilantka

depilowanie miejsc intymnych-sexi?

Polecane posty

Gość Depilantka

Jak sądzicie? Co myślicie o laskach całkiem wydepilowanych TAM?? Co do facetów to trochę to nienormalne jak na moje oko..;)

Gość sławan anna
mnie się podoba wydepilowan yon

Gość Depilantka
Ajj a w zyciu! facet powinien byc akurat tam zarośnięty..moim zdaniem przynajmniej.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facet bez włosów tam jest jak pipa! fuj!

Gość ja pieeeerdoooooooolęęęę
wydepilowany facet? obrzydliwość, chyba bym się popłakała ze śmiechu, kiedy taki by się rozebrał :O

Gość a ja bym żadnego lodzika
nie zrobiła, gdyby był zarośnięty. To dopiero jest FUJ! :o

Gość Depilantka
A właśnie mój eks kiedyś chcąc mi zrobic niespodzianke wydepilował się TAM! Okropnośc! Z resztą myślę że u kobiety też trochę włosów na cipce powinno zostac, żeby co nieco zasłaniało tam...a jak Wam się wydaje? Mam dylemat, nowy partner, a w dalekiej przyszłości te sprawy...

Gość a nie prościej zapytać
partnera? ja zawsze każdego pytam, jak lubi

Gość Stary Brudny Lis
ja tam sie gole na torbie i dobrze mi z tym. chyba lepiej jest dla partnerki jak lize sobie gladziutkie jaja niz kurwa jaja kudlate jak kiwi i dlawi sie klakami... drogie panie poprostu chyba nie mialyscie wygolonego partnera albo u was na szparach tyle klakow co u mnie na glowie

Gość Depilantka
No prościej zapytac...ale ja chciałabym żeby to było tak spontanicznie, bez żadnych przygotowywań...tzn on o tych przygotowaniach wiedziec nie musi. Panowie, jak uważacie-czy dla Was sexi byłoby, gdyby partnerka miała cipke wygolobną tylko do połowy? tak żeby włosy tylko wargi sromowe zakrywały...

Gość Stary Brudny Lis
CHRYSTE! ZERO KLAKOW! CHLOPAKI LUBIA WYGOLONE CIPKI EWENTUALNIE W PASECZEK PRZYTNIJ

Gość Anitkaaa
A przy oralu wlosy u faceta wam nie przeszkadzaja? Bo ja zdecydowanie wole jak sie goli - estetycznie wyglada i przyjemniejszy w dotyku.

Gość o katar
proste - co do zasady faceci lubią całkiem gładkie cipki Ale cenią też urozmaicenia - jakieś fryzurki czyli paseczki kępki itp. Ale raczej włoski jako dekoracja czyli bułeczka odsłonięta a dekoracja ponad. Bo depilacja ma dwie główne zalety - miło się liże i całuje oraz wygląda ładnie poprzez takie nieco bezwstydne odkrycie najintymniejszego skrawka kobiecości. A mała fryzurka nad gładko odsłoniętą cipką odpowiada obydwu celom.

Gość o katar
co do facetów to gładko ogolone cipki lubią gładko ogolonych facetów. Wobec tradycyjnych postaw że to "niemęskie" trzeba do tego trochę odwagi ale efekty są super poprzez odczuwanie bliskości sklejających się "tam" ciał. A naturalność w owłosieniu ciała - wyobraźcie sobie: faceci się nie golą, babki nie depilują nóg i pach. I wyglądamy jak z buszu.

Gość to jak to jest w koncu
to faceci wola jak kobiety sa TAM wydepilowane czy nie??mam faceta i niedluto TO zrobimy no a to bedzie moj pierwszy raz wiec nie wiem czy powinnam sie TAM ogolic czy nie???

Gość facet woli gładkie
wolę wydepilowane im mniej kłaków tym lepiej. a jeśli oczekujesz minetki - OBOWIĄZKOWO i szczególnie okolice warg ;)

Gość Depilantka
No właśnie...mój były też twierdził że chciałby zobaczyc jak to wygląda gdy jestem TAM całkiem wydepilowana, ale mówił że z ciekawości, aż tak bardzo to owłosienie mu nie przeszkadzało...a teraz, z moim obecnym partnerem...on jest dosyc wrażliwym człowiekiem, poza tym to jeszcze prawiczek mimo 22lat(ma za sobą doświadczenia, między innymi sex oralny z poprzednią dziewczyną)wiem że nie zależy mu głównie na seksie, i boję się że mógłby to źle odebrac jakbym sie tam całkiem ogoliła...Co o tym myślicie?

Gość taka jaka
oczywiście golić lub depilować i to obydwoje. We włosach nie ma końcówek nerwów czucia więc nie odsłaniając tam ciała to jakby kochać się w majtkach z dziurką na wyjście/ wejście penisa. A że naturalne i tak zawsze było to co z tego. Równie dobrze można by twierdzić że pozycje tylko po bożemu - bo tradycyjna lub na pieska - jak praprzodkowie. Do zapłodnienia wystarczy. Na pierwszy raz nie musisz koniecznie być gładziutka. Atrakcje dobrze jest stopniować. Ale bez przesady, dla zwykłej estetyki busz trzeba przystrzyc i oczyścić bikini.

a mi sie wydaje że o takich sprawach to się powinno z partnerem porozmawiać i zdecydować jak oboje chcecie i lubicie :) bo przecież każdy lubi co innego - jedni włochatość a inni łysowatość :D

Gość Depilantka
taka jaka-czyli jak? Co przez to rozumiesz? Może byc tak, że cipka wygolona, ale tak do połowy? tzn.troche ogolona, ale żeby troche włosów zostało, żeby zasłaniały wargi sromowe? Boje sie że całkiem wygolona to za wiele atrakcji jak na jeden raz dla prawiczka:)tym bardziej że ja też mimo że dziewicą nie jestem, to za dużego doświadczenia w tej dziedzinie nie mam..z eksem żadne z nas sie tam nie goliło, on raz tylko sie ogolił żeby mi pokazac jak to wygląda i tyle....

Gość Depilantka
A czy Wy, jak to robicie to zawsze jesteście tam całkiem wydepilowani? Przecież to takie niewygodne..kłuje potem jak włoski odrastają i wogóle....

Gość frufru
prawiczek i kropka 1987 - wydepilowane kobiety sa bardziej seksi a skąd Ty możesz to wiedziec?...

Gość ja zawsze jestem tam dobrze
wydepilowana. Taka depilacja to kwestia przyzwyczajenia.

Gość Depilantka
frufru-ja widziałam jak wygląda facet całkiem tam wydepilowany i wybacz...coś okropnego:/ dużo bardziej wygląda z włosami...

Gość Depilantka
*dużo bardziej pociągająco- chciałam napisac;)

Gość o katar
jakby to ująć trafnie a nie trywialnie: - są zwykłe codzienne dupcenia - i okazje specjalne, starannie przygotowywane I przygotowanie jest odpowiednie do okazji. Dotyczy to obydwojga, jak babka starannie się goli lub depiluje to i facet musi, jak nie to czasem się troszkę kłują nawzajem co też jest zabawnym urozmaiceniem.

Gość o katar
depilantka - ten wygląd to kwestia przyzwyczajenia zapewniam. Moja facetka jak pierwszy raz zobaczyła to się zaśmiewała ale doceniła różnicę i teraz mnie goni jak się zaniedbam.

Gość Depilantka
katar-może masz rację, ale skoro jej to nie przeszkadzało to czemu się golisz? Przecież to niewygodne strasznie jest! Sam dla siebie..? Eee mnie by się tak nie chciało......

Gość frufru
ja do prawika pisałam.

Niby się pytasz o zdanie, ale od razu widać, że i tak nie zamierzasz nic zmieniać. \"nie będzie mi się chciało\" \"to takie niewygodne\" \"za wiele atrakcji jak na jeden raz\" (?) Po co zatem pytasz?