Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megeeee

jak wytrzymujecie w pracy podczas 1 trymestru

Polecane posty

Gość megeeee

ja umieram,.. nie chce brac zwolnienia.. meczy mnie najbardziej żołądek.. jem jest źle, nie jem jest żle... 8tc...

Gość o nienienie
idz na zwolnienie bo mozesz jeszcze dlugo sie tak meczyc...

ja nie wytrzymalam, dopoki byly same mdlosci to ok, jak zaczely sie wymioty (kilkanascie razy dziennie) poszlam na zwolnienie i dobrze bo wymioty mam do teraz a to juz 16 tydzien

Gość ja ciezko wytrzymywalam
i w kolko bylam na zwolnieniach, wiec chodzilam do pracy w kratke...bylam tez na zwolnienieniach, ktorych wcale nie chcialam, ale to byla naprawde sila wyzsza, bo i tak nie bylam w ogole produktywna. Czulam sie fatalnie, w kolko bylo mi niedobrze albo chcialo mi sie spac i tak do 12-13 tygodnia. Dzieki Bogu mam super szefa, ktory sam ma 2 letniego synka, wiec nawet nic mi nie mowil, bo pamietal jak czula sie jego zona... I ja takze radze: idz na zwolenienie. Wyobrazam sobie, ze nie chcesz, ale ja tez nie chcialam, jednak czasem jest to sila wyzsza. Idz chociaz na 2-3 tygodnie na zwolnienie. Z poczatekiem 4 miesiac wszystko ci przjedzi i bedziesz sie czula jak mlody Bog :) Ja jestem teraz w 20 tygodniu i mam mnostwo energi. Na szczescie moja ciaza do tej pory przebiega prawidlowo, a wiec jestem caly czas aktywna zawodowo, podrozuje pociagiem, samochodem, samolotem (czasem wymaga tego moja praca) i wszystko jest ok, dlatego radze: idz narazie na pare tygodni na zwolnienie, bo tylko sie meczysz. Pozniej mdlosci itd, ci przejda i bedziesz znow miala duzo energii.