Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważne pytanie.....

Co myślicie o kobietach informatykach albo matematyczkach?

Polecane posty

blondym mamy się domyśleć, że to daleko?:P w Poznaniu bylam raz na rynku:)

akademik Jagienka na Winiarach, a Kórnicka, no przez Cytadelę , Stare Miasto , rynek i przez Wartę , myślę, że z 6km na skróty.

Gość pierwszy raz spotkałam
aha a "komputerowiec" - ktoś kto pracuje z komputerem? dlatego przegraniec? :)

aha :) to wiele wyjaśnia ;)

Ja jestem programist-ką i jestem bardzo, bardzo zadowolona z tego co robię :P :P Jestem w tym dobra i sprawia mi to przyjemność.

Gość gdsgds
takie_ tam > a w jakim miescie pracujesz? pytam z ciekawosci

Gość lolek85
Kobieta informatyk jest jak świnka morska ani świnka ani morska :- )

Gość a kobieta fizyk
?? kurde, aż strach się bać :classic_cool:

Gość mam koleżankę informatyczkę
praucje jako stripteaserka, ale niesamowita jest :)

Gość Soc
"Mam kolezanke informatyczke zarabia 12000" "Mam nażyczonego informatyka, dokładniej programistę, zarabia do parunastu tyś. miesięcznie. " no patrzcie ile to informatycy wg kafeteriuszy zarabiaja, tylko ze zarobki programistow na srednim szczeblu to ok. 3500 zl. Ale pewnie tu same dyrektory sa.

Gość vcxvcxvcxvcx
Nawet w tak glupim watku wychodzi materializm kobiet :o Ktos pisze, ze informatycy to przegrancy, a jakas blachara twierdzi, ze jej chlopak zarabia parenascie tys. wiec przegrancem nie jest. Sluchaj debilko, to nie chodzi tu o kase, ale ogolne podejscie do zycia. Informatyk to z reguly geek, albo nawet nerd. W tym sensie przegraniec. A tobie kretynko tylko kasa w glowie. Pewnie tylko dla pieniedzy z nim jestes jedna z drugą.

Gość Ja się nie znam na tym
"Mam nażyczonego informatyka" A co to znaczy "nażyczony informatyk" ? Czy to jakaś informatyczna specjalność ?

Gość osoba_trzecia
Kobieta informatyk - to jest to, czyli ja :)

hehe to z blacharą było do mnie :) jeśli ktoś mówi o przegrańcu - informatyku to pod jakim innym kątem mam to oceniać? Pod kątem charakteru, czy czego?? Moim zdaniem wyznacznikiem "udacznika" bądź "nieudacznika" w sensie zawodowym jest to czy zarabia godziwe pieniądze, czy też nie. Nie, mój nażyczony nie jest żadnym szefem, pracuje w dwóch miejscach w jednym ma stały dochód + pisze programy na zamówienie i to bywa drugie tyle, lub nawet dwa razy więcej niż to ile zarabia na etacie. A ja jestem blacharą bo On dobrze zarabia tak? Śmieszne jest twoje podejście, jesteśmy razem od czasów L.O. więc powinnam go zostawić jak zaczął dobrze zarabiać :)

Gość głaz....
Nieudacznikiem to zapewnie chodzilo ogolnie, w zyciu. Ze jest niesmialy, siedzialby tylko w domu, etc. A nie w sensie zawodowym (imho). I faktycznie, jak tak sie czyta kafe, to kazdy zarabia kila srednich krajowych :P btw narzeczony

Przepraszam, narzeczony. To, że ktoś jest nieśmiały itp to zdecydowanie cechy charakteru nie mają nic wspólnego z zawodem, dlatego aby nie wrzucać wszystkich informatyków do jednego worka w pierwszej swojej wypowiedzi napisałam : "Może ktoś mi powiedzieć dlaczego?? Pomijając charakter (który nic nie ma wspólnego z zawodem informatyka, dlatego pomijam)....." I stąd w ogóle wziął się temat pieniędzy. Wiec wyskakiwanie z tekstami jaką to jestem blacharą że od razu o pieniądzach uważam za bezzasadne. Co do zarobków- mój narzeczony pracuje na stałe w Pradze w Polsce na zlecenie. W Polsce (miasto ok 300 tyś mieszkańców) koledzy na 5 roku studiów informatycznych (bez wcześniejszego doświadczenia) zarabiają po ok 2 tys. nie wiem jak jest np. w Warszawie, ale podejrzewam, że więcej. Ale chyba nie ma co zaśmiecać topiku i ciągnąć dalej dyskusji nie do końca na temat :)