Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkolanka26

Ból piersi w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość przedszkolanka26

Jak długo bolały Was piersi w ciąży? Ja jestem w 10 tc i ból się znacznie zmiejszył, w ciągu dnia właściwie bolą leciutko na bokach, troszkę się nasila wieczorem, ale to nie to samo, co na początku. Jak jest lub było Was?

Gość oxy
mnie z bólu przeszło w swędzenie - wiec słaba ulga:) Ale jeśli chodzi o nadwrażliwość to minęła mi tak koło 12-13 tygodnia

Gość ja mialam to samo
teraz jestem w 20 tygodniu i bardziej swedza niz bola (w sumie prawie wcale nie bola bola), wiec u ciebie tez pewnie minie.

Gość przedszkolanka26
Mnie właśnie martwi to, że ból mija? Czy coś może być nie tak, czy maluch przestał rosnąć lub jeszcze coś gorszego?

Gość oxy
no ja właśnie też - skończyłam 20 tydzień i szału ze swędzeniem dostaję!!!

Gość ja mialam to samo
Nie martw sie, to normalne. Raz bola mniej, raz bardziej, ale na poczatku najmocniej, takze ja mowie, ze jest wszystko ok :)

Gość przedszkolanka26
dziękuję za słowa otuchy :) Mnie już oczywiście przyszło do głowy, że coś sie tam nie wydziela, bo maluszek nie rośnie. Jestem przewrażliwiona, bo długo się straraliśmy o to dzieciątko. Może wypowie się ktoś jeszcze, jak to jest u niego?

nie bolaly mnie wcale ani nie stwardnialy - przez cala ciaze

Mnie pierwszą połowe ciąży wcale nei bolały ani wcale nie urosły. Od 20 tygodnia wydziela mi sie juz siara (obecnie zaczynam 24 tydzień). Bolą tak jak wtedy gdy przy karmieniu robią sie zastoje. Staram sie nie dotykaz zeby nie wypływała ale i tak czesto mam pobrudzony stanik. Musze zakladac wkładki.