Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

>zdecydowany...czy uważasz, że takie wydarzenie jak spotkanie swojej drugiej połówki jest od nas zależne?? bo ja uważam, że nie....a niektórzy mówią, iż trzeba pomóc szczęściu...np. szukając go...

Jest wyłącznie od nas zależne. Idziesz do monopolowegi i spotykasz pierwszą, DRUGĄ, trzecią... wszystkie mogą być Twoje ;) A szczęściu rzeczywiście trzeba trochę pomóc :)

Gość MiśkaMała
nie ma w zyciu przypadkow,wszystko dzieje sie PO COŚ. Kazda osoba, ktora spotykamy na swej drodze cos wnosi do naszego zycia :-)

hej miśka:-) też uważam, że wszystko ma swój cel...ale to przypadek albo twoje przeznaczenie powoduje spotkanie danej osoby...

>Ale_Alek ...ja to bym nazwała twoją chęcią i wolą odwiedzenia tego miejsca:P... tłumacząc o co chodzi z przypadkiem....można usilnie spotykać się z wieloma osobami...aranżować spotkania w ramach powiedzenia szczęściu trzeba pomóc....spotkań takich można przeprowadzić dziesiątki...i nic.. a można stanąć w kolejce w sklepie...jechać autobusem...iść do banku i spotkać swoje przeznaczenie:P

>Miki co do mojego wpadania - nie miałem za bardzo czasu pisać ale chciałęm pokazać że jestem :) a szczęściu pomaganie - akurat się zgadzam że nic na siłę, można się spotykać ze stadem ludzi i nic nie wychodzi a czasem.. czasem jest przypadkowo, że spotka się kogoś z kim się człowiek potrafi jakoś zgrać - porozumieć, coś jak jeszcze iskierki się pojawia to super ;) pozdrawiam, dobrej nocki wszyskim i miłego poranka :)

Sobota a tu nikt nie pisze ;) chyba wszyscy poszli szukać.. czegos.. poza netem, do realu :)

" [zgłoś do usunięcia] abrakadabra783 abrakadabra783@tlen.pl'; a skąd żeś jest klaunie bo jak z Leszna to cię mogę poderwać, a jak nie to mogę tylko dupsko z krzesła poderwać " Chyba jesteś za młoda:P.Napisz dokładnie kiedy i gdzie się urodziłaś to może się skuszę:classic_cool:.

no kurcze już dawno nikt mi nie powiedział, że jestem na coś za młoda fajnie :P mój rocznik to '78 a reszta wiadomości może kiedyś :P witam wszystkich po wczorajszych wiankach dochodzę do siebie do 15 mam czas bo idę do pracy :( AA 02:07 byłam już w domu ale nie chciało mi się pisać (czyt. nie byłam w stanie ;))

Gość MiśkaMała
Witajcie wszyscy, jak Wam minął weekend? Chyba wiem gdzie była Abra :-D:-D

" [zgłoś do usunięcia] abrakadabra783 no kurcze już dawno nikt mi nie powiedział, że jestem na coś za młoda fajnie mój rocznik to '78 a reszta wiadomości może kiedyś witam wszystkich po wczorajszych wiankach dochodzę do siebie do 15 mam czas bo idę do pracy AA 02:07 byłam już w domu ale nie chciało mi się pisać (czyt. nie byłam w stanie " Ja nie podrywam małolatów:P.Minimum 35 lat ale najlepiej rocznik 1973:classic_cool:.

to moja siostra ale ona jest mężatką pozdrawiam klaunie i życzę powodzenia w poszukiwaniach w ogóle wszystkim życzę dobrej nocy ;)

hejka:-) ...coś smutny ten topik....co się dzieje z całym towarzystwem?? dla mnie minął ten dzień jakoś ciężko....jeszcze zaczynające się upały...straszne...maruda ze mnie dzisiaj;-)

Gość MiśkaMała
Chora jestem, cały dzień w łóżku :-(

Gość MiśkaMała
angina :-(

>miśka...współczuję...ja na anginę chorowałam często jak byłam mała:-) dobranoc wszystkim:-)

Pozdrowienia dla chorych & zdrowych ludków z topiku, u mnie pogoda piękna, no i można wymoczyć się na słońcu i wyschnąć w fontannie - albo na odwrót :) Miki 🌼

>Ale_Alek...gdzie ty się podziewasz, ze cię prawie tutaj nie ma:P topik bez ciebie więdnie;P

Gość MiśkaMała
ozdrowialam:-) dzis poznałam miłego pana po 30 :-D

Gość Goździk
Zabolcował cię?

Gość MiśkaMała
miki- chyba tak, zobaczymy co z tego wyniknie :-)