Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

Gość w kinie w Lublinie....
moze kup sobie psa i wychodz z nim na spacery ;)

Gość chica_28
w Plazie dosyć często bywam:)

Gość slowacja - paragwaj
Mam 28 lat i też zastanawiam się gdzie mogę kogoś poznać. Od 1.5 roku jestem sam, także abstynencja łóżkowa. Prez jakiś rok nie chcialem sie wiązać z powodu dośc emocjonalnego zakończenia poprzedniego związku. Mniej więcej od kwietnia otwarłem się na nowe znajomości, ale na niewiele się to zdało. Bywam tylko w pracy, niekiedy w sklepie, na rowerze i u znajomych. Do tego jestem nieśmiały- w życiu nie podszedłem do nieznajomej, więc sklep i rower odpada. U znajomych wolne kobiety nie przebywają. Zostaje praca i internet. W pracy niekiedy przychodza klientki ktore mi odpowiadają, ale zazwyczaj są z factem albo z dziećmi. Do tego już raz dostałem upomnienie od przełożonego za flirtowanie z klientkami, więc w pracy bardzo cięzko będzie mi kogoś poznać. 100% współpracownic zajętych. Doszedłem do wniosku że pozostaje mi internet. Założyłem konto na portalu randkowym, dałem kilka zdjęć i zacząłem pisać do potencjalnych kandydatek. Niestety odpowiadały naprawdę nieliczne (jakieś 1 na 30) i to te najmniej atrakcyjne. Straszydłem nie jestem, zresztą prawie żadna z tych kobiet nie zobaczyła moich zdjęć (można to sprawdzić kto je ogląda). W końcu zacząłem z jedną pisać na gg, choć to już chyba z desperacji. Mimo że te rozmowy nie były zbyt ciekawe, po kilku z nich zdecydowalismy się umówić. Spędziliśmy kilka godzin na spacerze ale już od początku wiedziałem że to nie ta jedyna, zreszą w trakcie okazało się że ma męża, dzieci i w dodatku co chwile dzwonił jej telefon z jakimś natrętem który niewiadomo co od niej chciał. Drugiego spotkania oczywiście nie było. W związku z zerowym odzewem skasowałem konto na portalu randkowym i postanowiłem poszukać na czacie. Po kilku dniach poszukiwań poznałem 2 ciekawe dziewczyny z którymi zacząłęm pisać na gg. Niestety jedna po kilku rozmowach okazała się nerwuską, a druga nie zachwyciła wyglądem (bardzo delikatnie to ujmując). Po tych doświadczeniach przerwałem poszukiwania i zrezygnowany zacząłem oglądać mistrzopstwa świata w RPA. własnie paragwaj strzelił słowakom na 1-0 więc będzie ciekawa druga połowa. :(

Gość wiemy, wiemy i powiemy
"Może wiecie gdzie można znaleźć fajnego faceta w Lublinie?" Za niecałą godzinę Stadion KS Start Piłsudskiego 22 :classic_cool:

Gość chica_28
jakiś meczyk się szykuje? akurat tam nie bywam:)

Gość chica_28
do slowacja - paragwaj to gdzie Ty pracujesz że masz tylko takie zajęte klientki?

hejka witam was właśnie z pracy wróciłam i strasznie zmęczona jestem, a jak tam głosy już oddane? coraz więcej randek u nas się zaczyna :) fajnie :)

Gość chica_28
abrakadabra783 - współczuje pracy w niedzielę

chica 28 w przyszłą niedzielę też pracuję :( ale za dwa tygodnie mam wolne :) mam nadzieję, że będzie słońce to się nad jeziorem wybyczę ;) (ale znając moje szczęście :( to pewnie będzie padać)

hejka, panie i panowie:-) zbliża się godzina prawdy...kto wygra, a kto przegra wybory prezydenckie....

Gość a jeden taki
Wygra oczywiście... MARTA KACZYŃSKA!

>Miki Chciałaś powiedziec właściwy :P ale się przejęzyczyłaś :D O Prezydencie mówiłem bo każdy kandydat już w głowie widzi na tronie :)

>AA absolutnie się nie przejęzyczyłam:p...czyżby to był twój kandydat?...hmm..dobrze, że nie marta kaczyńska bez spódnicy;-)

hej miki Myślę że każda kandydatka BEZ spódnicy miała by od razu podbite notowania :P a kto wygrał? (wiem, wiem,.. ignorant ze mnie hehe)

Gość dominikankka
a gdzie sie znajduje przystojnych i wolnych facetów ok 40tki???????

>AA...nie przyznaj się, że jesteś takim ignorantem:P...zakładam, że zerknąłeś na jakąś stronkę w trosce o wynik..i o ojczyznę?:-)

Oczywiście MIki że zerknąłem w trosce o odpytywanie i ojczyznę (albo w odrotnej kolejności) :P :)

hejka ludzie, matko ja tutaj robię o tej godzinie, widzę, że wywiązała się ciekawa rozmowa jak spałam ;) powiem tylko, że mój kandydat nie wygrał ale nie był też drugi :) pozdrawiam wszystkie panie i panów miłego dnia ;)

Gość MiśkaMała
witam, witam - miłego dnia :-D

Witaj Miśka, Abra Abra, ludka robi się znakami ":" oraz "p" bez odstępu :P Hej MIki 🌼