Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka27*

pulsujący guzek na ustach nie opryszczka!!!!!!

Polecane posty

Gość czarodziejka27*

bardzo proszę o pomoc. Od kilku dni mam na wardze dolnej taki małly guzek króry pulsuje. jask mam zamknmięte usta to go nie widać, jednak jak mówię to on sie rusza. Mama i znajomo mówią mi ze ja od dawna miałam taka kuleczka na ustach, jednak od kilkun dni bardzo to pulsuje. Byłam u lekarza rodzinnego i on nie iwe co to jest , może jakaś ropa może włókniak, teraz czekam na wizytę u chirurga. Jeśli ktoś miał coś podobnego to proszę o jakąs radę. Bardzo boję sie że to rak. Z gory dziękuję

Gość wladee
cześć ,mi też coś takiego się pojawiło,coś jakby guzek twarda kuleczka od wewnętrznej strony dolnej wargi ,nie mam pojęcia co to jest ,tak jakby pozostałość po opryszczce ,próbowałem to cisnąć to mi spuchło ,nie wiem co dalej z tym będzie ,idę do lekarza zobaczę

Gość kaczy
Sluchajcie ja tez mam taki problem jak jest opisywane wyzej.Moze ktos byl u lekarza i wiec cos wiecej na tez temat.

Gość riddddzz
czrodziejka musisz to cos wysuszyc przyłuz spiryta

Gość kaczy
napisz do mnie to jest moj numer gg 7929941

Gość Jaaam xd
To jest włóczniak czy coś takiego. Byłam u lekarza i powiedziała, że trzeba czekać może zniknie . MOŻE .-,- Wzięła 50 zł za gówno za przeproszeniem ..