Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysuszona

Potwornie sucha skóra na łydkach!!! Zna ktoś jakiś ratunek?

Polecane posty

Gość wysuszona

Stosowałam już mnóstwo balsamów... Najlepszy do tej pory to chyba emulsja Neutrogeny, ale to w dalszym ciągu nie jest jeszcze "to". Skóra jest tak sucha, że po goleniu na moich łydkach pojawiają się rany i uczulenie. Zna ktoś może jakiś silnie nawilżający specyfik? Nie ukrywam, ze wolałabym coś w miarę niedrogiego, ale jeśli znacie jakiś preparat skuteczny z wyższej półki, to jestem w stanie zapłacić więcej.

Gość moja nie dosc ze sucha
to jeszcze potwornie swedzi

moim zdaniem, czy zapłacisz za balsam 10 zł, czy 50 zł, efekt będzie zawsze podobny - lepiej nawet kupić ten tańszy, ale za to zużywać go więcej naraz, nie żałować sobie :) jeśli codzienne smarowanie balsamem nie pomaga, to może pijesz za mało wody? pij jak najwięcej, skórze trzeba dostarczać przede wszystkim wodę od wewnątrz, bo balsamy jej nie dostarczają, one tylko pomagają ją zachować.

Gość NIKLO1
Tylko balsam do ciała DAVE

Gość jestem z Zabrza
Polecam oliwkę dla dzieci.

Gość Masełko do ciała
Jest takie masło do ciała, z wyciągiem z shiso. Kupowałam je kiedyś w takim sklepie w złotych tarasach, Harn czy jakos tak. No i było niesamowite. Chociaż cena też wysoka.

Gość wrrrrr
ja też tak mam ;( i właśnie nie pije dużo wody, jakoś tak nie moge w siebie wlać dużo płynu, najgorzej ma po goleniu, wyskaują na drugi dzień zaczerwienienia, bardzo swędzące i suche krostki, stosował ktoś Balneum balsam do skóry bardzo suchej, zastanawiam się nad kupnem, kosztuje ok. 30 zł,