Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

O co jej chodziło tej wróżbie ???

Polecane posty

\"Wrózka rózka Dziewczyna_swojego_chłopaka------------ XApisz się na dodatkowy kurs ale karty nie maja na mysli tylko doddatkowych godzin na miescie ale rowniez kurs w WORDZIE dla długo zdajacych psychologiczny kurs:)" Jaki kurs psychologiczny ?? jutro mam egzamin i nie zdawałam zadnego spcyhologicznego

Gość fajnie - nie będę musiała się
moż byków ortograficznych nasadziłaś :)

jak dobrze pamiętam to psychologiczny jest dla tych,co 4,czy 5 razy oblali egzamin-poprostu kierują do psychologa,by pomóg w stresie,czy innych problemach blokujących i paraliżujących kursanta.

po co ty się nastawiasz żle teraz tuż przed egzaminem,nierozumiem i po co ci ta wróżka.Wypij melisę jutro i spokojnie podejdż do egzaminu,nie panikuj,myśl na drodze,pamiętaj o wszystkim co ważne,czego uczyłaś się przez cały kurs,zwracaj uwagę na znaki,to tyle

Anna - wiesz ja własnie tak sobuie to tłumacze! ze musze sie opanowac iw głupie wrózki nie wierzyc ! Kurcze moze masz racje musze sie w koncu opanować....

Gość tuyii
gdzie zdajesz?który raz?

Gość a ja wlasnie oblalam
w Płocku za 3 tyg -drugie podejście i żeby było śmieszniej właśnie juro idę do wróżki ...;-)

Właśnie,egzaminator to też człowiek,uwierz,że dasz radę Ja też nie za pierwszym razem zdałam,ale właśnie stres,nogi mi drżały jak galareta,po melisie tak nie wariowałam,tylko nie bierz tabletek uspokajających,one ogłupiają. Zajrze jutro,napiszesz kiedy odbierasz prawko. i masz kopa na szczęści LLLLLLLLLLLLL

Anna - dzieki za wsparcie :)nie wiem po co ja w jakies tarota wierze . Nie jeżdżę źle dobrze mi wychodzi łuk i na mieście sie czuje super ale podczas egzaminu mam nadzieje nie zezre mnie stres całowicie....Jutro sie odezwe na pewno i napisze jak mi poszło:)

A jednak nie zdalam :P i wiecie ze sie tym wcale nie przejmuje :P a nie zdałam bo mi dziecko wylecialo na droge zza rogu bloku ....mały gówniarz jak go spotkam to nakopie mu w dupsko:P