Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Historia lubi sie powtarzac

Ciekawe czy te dziewczyny co tak namietnie dodaja na nk zdjecia ze swoim lubym..

Polecane posty

Zawsze mnie to ciekawilo, czy te dziewczyny ktore tak namietnie dodaja na nasza klase zdjecia ze swoim ukochanym sa naprawe tak na zaboj szczesliwe? I jaki widza w tym sens zeby zamieszczac co drugie zdjecie ze swoim narzeczonym czy chlopakiem.

dla odmiany jedna moja ex kumpela ma napisane: 'XXXXsama na zawsze', to dopiero jest zboczenie, o co moze jej chodzic? one dodaja bo chca sie pochw;alic i polansowac

Gość Prudzix
a ja mam kilka zdjec..ze swoja corka..i powiem szczerze.. ze chce się nią pochwalić.. :) to pewnie one też chcą zaszpanować

Gość Renia Usis
Mówicie ze tu chodzi o lans? Sama nie wiem.. Mam kolezanki które dodaja zdjecia z narzeczonymi co drugie to zdjecie z jakiejs imprezy domowej, ze spaceru czy z wakacji gdzies zagranica ale nnie wyglada mi to na lans. Po porstu kochaja sie.

Gość Przedstawia nam rezysera
Mysle ze nie sa szczesliwe. gdyby byly, nie dawalyby tylu zdjec.

Gość qualcunka
Prudzix, szkoda, ze sama nie mozesz sie czyms pochwalic. Przykre jest to, ze najwiekszym osiagnieciem zyciowym wiekszosci kobiet sa ich dzieci...

Gość Lincz tutejszy
Sa szczesliwe. Ja jestem Dlatego pokazuje to moim znajomym poprzez zdejcia.

Gość qlenka
Sa nieszczesliwe. Moze i w zwiazku tak ale w innych sprawach nie.

Co Wy się tak przyczepiliście do tej naszej klasy, chyba sami często tam bywacie, bo zauważcie,że ludzie ktorych nk nie obchodzi po prostu nic o niej nie piszą, a ja widzę, że tutaj to zaraz co drugi temat będzie o nk

Gość luzak gepard chester
A ja ostatnio na imprezie dla śmiechu przeglądałam wspólnie ze znajomymi NK i stwierdziliśmy że wśród kobiet które mają zdjęcia ze swoimi facetami mające obrazować ich dozgonną i wielką miłośc, 90% jest zdradzanych :D I nie są to domysły, bo nawet wiemy z kim ;) Oglądaliśmy nawet galerie żon 3 kumpli obecnych na imprezie... Żony miały powstawiane zdjęcia męzów z przesłodzonymi podpisami, a ci mężowie na imprezie byli z zupełnie innymi kobietami :D

Gość Extensaaa
Wiecie co nie mam konta na NK ale przyjaciólka ma. Rzeczywiscie wiekszość zdjęć to ONA+ON,ale to nie jest jakis lans czy pokazywanie obłudnej szcześliwości... Prawda jest taka iz jest On jej narzeczonym...razem wyjezdzaja na wakacje,razem chodza na imprezki czy spacerki wiec siła rzeczy musi On być na niektórych fotach! Ja gdyby miałą sie czepiać tego "lansu" na NK to mnie smieszy...Egipt,tu Tunezja,tam Rodos i Kreta...nuuda;]

popieram poprzedniczkę. A to,że mężowie zdradzają żony nie ma nic wspolnego ze zdjęciami par na nk. Facecie to huje i koniec. Tylko teraz czasem nie usuwacie zdjec ze swymi partnerami,aby nie podzielać losu swoich naszoklasowych kolezanek Odczepcie się w końcu od tej naszej-klasy. Jaką macie pogodę?????? Bo ja chcę już wiosnę

Gość ZFolklorek
A wg mnie to lans dawac zdjecia swoje z chlopakiem i to non stop. ROzumiem jedno, gora dwa, ale nie co drugie!

nasza klasa jest beznadziejna.. powinni miec tam wstep ludzie ktorzy juz dawno skonczyli szkole i poszukuja znajomych z dawnych lat a nie.. ludzie sie dowartosciowuja przez nasza klase masakra.. sama mam zamiar skasowac swoje zdjecia stamtad bo juz mnie to zaczyna wkurzac wszystko

Gość alina11100
Historia lubi sie powtarzac a co zazdrość ci d..e zrzera,że ty nie masz czym się pochwalić ;P

Tak, ze skrucha przyznaje ze zazdroszcze.

Gość a co myslicie o tym
jesli mój były nadal trzyma nasze wspólne zdj na nk, choc od miesięcy jest z inną? dodam że on bywa regularnie na nk

Gość tiaaaaaa...
a ja wykasowałam konto bo juz mnie mdliło ;) w końcu nie musze ogladac debilnych zdjęc i czytac jeszcze debilniejszych komentów pod nimi ;) cała ta NK przestała spełniac swoje zadanie już dawno a szkoda bo kiedyś było fajnie ...

Gość a możeeee
oldschool, popieram. Ja mam raczej starych znajomych jak na standardy nk. Średnia wieku 30 lat. Ale widzę, że w większości to jakieś dzieciaki mają konta pozakładane...A później tematy typu, bo taka fotka to lans a inna to srans. I jeszcze moje ulubione "szkoda, że nie masz się czym pochwalić oprócz dziecka czy męża". A czym niby mam się chwalić? Wrzucać fotki domu czy auta?????????Podpisanej umowy z klientem????????? Mam kilka fotek, na których jestem sama, z dzieckiem czy mężem i wystarczy.

Gość bez komentarza-
Nie bede komentowała to co niekotrzy tutaj wypisuja. Jestem zdania, że ktoś kto zamieszcza dużo zdjęc ze swoją druga połowką robi to po to by inni zazdrościli albo żeby uważali ja za bardzo szczesliwa, ( w przypadku malolat czy dziewczyn do 26 roku zycia) za dorosłą osobę ( taką co ma narzeczonego, mieszka z nim, gotuje, prasuje- ciekawe czy za pare lat bedzie sie tak rowniez szczycila ze skarpetki pierze mezowi.

Gość mirka88
Przypuszczam, że 90% osób które wypowiedziało się w tym temacie to samotnicy, którzy cicho płaczą oglądając te fotki na nk, że inni znaleźli drugą połówkę a oni nie...:) Ja z nk korzystam bardzo rzadko, ale mam w sumie 5 fot, w tym dwie na których jestem sama, dwie z moich narzeczonym, a jedna z przyjaciółkami- i nie widzę w tym nic złego. Co innego jak ktoś daje 30 fot na których ślimaczy się ze swoim facetem... To już jest chore :P

jesli ktos ma przystojnego meza/ladna zone, wypasiony samochod, super dom z basenem i jedzi co chwile na extra wakacje to raczej osoby z ktorymi utrzymuje kontakty wiedza o tym i jest to naturalne.. po jaka cholere wiec pokazywac calemu swiatu swoj dobytek?? chyba zeby pokazac sie zlodziejom i dac im pole do popisu :] ale taka juz mentalnosc Polakow ze lubia sie szarogesic i pokazywac jacy to oni nie sa bogaci i super i wogole ohh i ahh pozdro

Gość odwiedzający
Chcą podzielić się swoim szczęściem z innymi. NIE CHCESZ TO NIE OGLĄDAJ> PROSTE

Gość Kordyliery
Ja mam chlopaka i lubie dawac zdjecia moje i jego na nk. Po prostu kocham go i chce zeby inni widzieli ze nam dobrze ze soba :P

Gość Chyba ze nacisniesz
Wg mnie takie osoby chca byc bardzo dorosle jak malzenstwo i daja takie zdjecia dlategio.