Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waże 85 kilo

Od jutra DIETA KOPENHASKA czy ktoś ze mną? 20 marzec...

Polecane posty

Gość właśnie dziewczyny
zapominamy o ciasteczkach, pizzach, czipsach , frytkach!! trudno bedzie ale wierze ze damy rade

Gość jacobs
Cześc dziewczyny.Pol roku temu bylam na kopenhaskiej.Przestrzegalam pilnie diety i schudłam 6.5 kg z wagi 78 kg.To była mordęga ale dałam radę .Choc lubię nie moglam patrzec na szpinak i sałatę z cytryną.Zamiast wołowiny jadłam piers z kurczaka gotowaną lub z grila.Brałam tez witaminy i piłam dużo herbatek.Zołądek bardzo skurczył się i po diecie schudłam jeszcze 3 kg.Potem trochę pozwoliłam sobie i teraz waże 76 kg i znow zaczynam odchudzanie.do czerwca muszę zgubic 8kg.chcę jednak jesc 5 małych posilkow i trzymac dietę 1000kal.Zeby obkurczyc żolądek od poniedziałku zrobię dietę 5-cio dniową a potem juz z gorki.Jak macie pytania co do kopenhaskiej to bardzo chetnie pomogę .Trzymajcie sie dzielnie

Gość Ja waże 75 kg.
Przyłączam sie do was dziewczyny :-)) Mój wzrost --165cm. Tylko nie mam pojecia ,co to za dieta :-D

Gość właśnie dziewczyny
Strona główna Plan posiłków Dieta kopenhaska Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba

Gość waże 85 kilo
dokladnie!! dziewczy razem nam sie uda

Gość właśnie dziewczyny
DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC Odchudzanie Dieta 1000 kcal Dieta Montignac Dieta kopenhaska --------------------------------------------------------------------------------

Gość właśnie dziewczyny 76kg

Gość ja pomyślę
hej, więcej nas uciekam do łóżka, bo jutra 6 rano pobudka od poniedziałku zaczynam walkę i mam nadzieje,że z Waszą pomocą mi się uda! tak w tajemnicy, to kopenhaskiej nigdy do końca nie wytrwałam. Może tym razem. Miłej nocki,pa! do juterka

miłych snów, do jutra:) ja jeszcze chwilke posiedze, moze ktoś dołaczy

Gość waże 85 kilo
DOBRA DZIEWCZYNY piszcie pokoleji która bierze ze mną udział w kopenhaska od jutra :D

ja raz wytrwałam na kopenhadze, schudłam ponad 11 kg wtedy

Gość waże 85 kilo
1. ja :D

że ja to chyba wiadomo :D

JA POMYSLE -pisała że od poniedziałku zacznie

tylko nie jeśc dziś wieczorem!

ej wszystkie poszłyście spać:D w sumie na diecie to lepiej dużo spać, bo wtedy jeść sie nie chce:P

zostałam chyba sama ale może mi któras odpowie. jaka sałatę kupujecie , tę zwykłą?

Gość waże 85 kilo
ja kupuje lodową :)

Gość waże 85 kilo
jest tu ktos?

Gość waże 85 kilo
jest tu ktos na kafeteri wg czy wszyscy spią? :D:D

Gość jacobs
No to ja gaszę światło.

Cześć dziewczyny,pobudka! Przyłączam się do was może razem przetrwamy tą dietę jest krótka to może sie nam uda. Ja już się odchudzałam kopenhaską 1,5 roku temu i wyniki były rewelacyjne -13kg i tak z rok udało mi się utrzymać wagę ale potem pozwalałm sobie na coraz więcej i dziś znowu waga wyjściowa czyli 86kg koszmar tym bardziej ,że jestem niska156cm. Piszcie jak wam będzie szło ,razem zawsze raźniej.

Gość waże 85 kilo
no przedemną prysznic i kawka :D

Gość waże 85 kilo
WLASNIE pije kawke ^^ hihi nie wiem jak wy, ale mi smakuje szkoda tylko ze bez mleka :(

UWAGA ! W dniu 5 diety zgubiłaś jeden posiłek, cały dzień wygląda tak: śniadanie: duża starta marchew z cytryna lunch: duża ryba Obiad: befsztyk+sałata+ brokuły (6-8 główek) Dzisiaj mam właśnie 5 dzień diety. Startowałam z wagą 67,9 a dzisiaj 65,1. Ale z doświadczenia wiem że ta waga na poczatku tylko jak szlona leci. Przyzan się też że nie trzymam się tak sztywno zasad,bo popierwsze piję wiecej kawy (nawet dzisiaj pomimo tego że mam dzień bez kawy) i zamiast szpinaku jem brokuły, bo na sam jego widok robiło mi się mdło i kończyło się tak że wcale go nie jadłam. Ale powiem wam że dla mnie trzeci dzień był bardzo ciężki. I oczywiście boję się czy przetrwam weekend.

dziewczyny zastanówcie się czy warto zaczynać dietę w poniedziałek bo dzień z dwoma posiłkami wypadnie w niedzielę. Nie wiem jak wam ale mi łatwiej przetrwać jak jestem w pracy, bo nie mam tyle czasu wolnego i ja właśnie dlatego zaczęłam dietę we wtorek 17.03. Tylko ten weekend. . . . Chociaż dzisiaj rano byłam tak zajęta że marchewkę jadłam dopiero ok. 11

Gość widze że topik uppada
:( tak czy siak ja zaczęłam:) nawet głodna nie jestem o dziwo

Gość waże 85 kilo
ja zaczynam jednak od jutra bo rano sobie przypomnialam ze jestem umowiona z facetem na kolacje! no i nigdzie nie ma salat z cytryną i olejem w restouracjach... :) od jutra ...

Gość ja tez sie dolaczam
dziewczyny ja juz schudlam na 1000 kcal 8,5 kg, od jutra zaczynam kopenhaską, bo do świąt chce zrzucić jeszcze 4-5 kg, potem wracam do 1000 teraz waze 67,5, - startowałam z 76 czuje sie dobrze, nie chce już wracac do starych przyzwyczajen zywieniowych najbardziej martwi mnie brak sniadań, moj dietetyk mowil, ze sniadanie to podstawa i nie maozna go opuszczac