Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waże 85 kilo

Od jutra DIETA KOPENHASKA czy ktoś ze mną? 20 marzec...

Polecane posty

Gość waże 85 kilo
no przecież bąki są efektem spalania kalorii, wiec najlepiej puszczać jak najwięcej, a broń Boże nie wstrzymywać

Gość waże 85 kilo
widze że sie podszywacz znalazł :/

Gość waże 85 kilo
zapomniałam że dzisiaj idziemy do babci na obiad:( muszę zacząć od jutra:) a wy od kiedy zaczynacie ?

Gość waże 85 kilo
tak, w rzeczy samej chodzi o bąki

Gość waże 85 kilo
yyy przestaniesz do jasnej cholery? nudzisz sie? kolejne dziecko neo sie pojawilo??

od teraz jestem pod tym seudonimem wcześniej byłam 85 kilo... i weźcie podszywacze usuńcie sie z tego topika, bo my tu walczymy z kopenhaską a tu mi jakiś podszywacz o bąkach pieroli, sory ;/

nie!! po co miałabym zażucać taki głupi temat na topik o kopenhasce!! już nie ma "waże 85 kilo" tylko założyłam sobie nick :/ zeby tego ominąć... to bylo poprostu zalosne... jakies dziecko neo ma dobrą zabawe :/ i nie nie ide do babci na obiad, wlasnie zjadlam lunch i nie mam zamiaru przerywac diety

a co tam u ciebie ? Ja za godzinke alo dwe bede miala obiad ...;)

ja obiadek bd jeść o 17 żeby mnie w nocy nie kusilo na jedzonko :D

Witam, ja mam dziś 2-gi dzień , kawa już wypita a teraz przymierzam się do obiadu, czuję się świetnie. startowałam z wagą 86kg i strasznie mnie korci żeby się zważyć ale chyba po jednym dniu nie będzie żadnych rewelacji. Ciekawe kto wytrzyma do końca i jakie będą efekty?

ja mam 2 jajka pomidor i szpinak, ale sluchaj moja kolezanka o ktorej wam tak opowiadalam ... ze schudla 7 kg na kopenhasce już pierwszego dnia tzn. nastepnego rano ważyła 1 kg m niej!

no dieta kopenhaska - powoduje chudnięcie i zmniejszenie żołądka ^^

jest jadlospis na kazdy dzien kazdy posilek i nie mozna nawet gumy zjesc ;D wszystko poza jadlospisem jest zabronione :) przejrzyj wszystkie stronki tam jest jadlospis albo wpisz dieta kopenhaska w google

Gość cocodrillo
Chyba "wypisze się z tego forum bo nie wiem która z was poważnei podeszła do tej diety. A na to żeby ktoś się nie podszywał pod was jest sposób wystarczy wpisac hasło. nie wiem czy tu jeszcze zajrze żenada po prostu

Co za zamieszanie na tym frmum, ja tez porzadnie się zastanowię czy bedę tu jeszce zaglądała. Czy naprawde któraś z wasz stosuje tę dietę czy tyko to są jakieś zarty????????

yy.. a skad wy wh uwazacie ze ktos tej diety nie stosuje, przecierz ja to na powaznie wzielam jestem w pierwszym dniu wlasnie zjadlam salatke, ale o co wg chodzi ? o.o

Ja też na serio to stosuję :) Od jutra każdy dzień będę zaczynała porannym joggingiem 15 minutowym będę robiłą ćwiczenia chodziła na szkolne sksy czasem , no i nie będę jadła słodyczy :) i tylko 1000 kcal dziennie :) Co wy na to ? I ty werka co ty na to ? właśnie idę wszamać ( zjeść ) sałątkę z obiadu ... Daje przepis bo jest pyszna : -sałata lodowa ( świeża) -pomidor -ogórek zielony długi Sposób przygotowania : -sałatę porwać na kawałki średniej wielkości -pomidory i ogórki pokroić na średniej wielkości koski - zmieszać ze sobą 1 łyżeczkę oleju kujawskiego , wsypać do tego sól , pieprz i dać połowę nakrętki octu , potrząąsnąć żeby nam się utworzyła konsynstencja dosyć ni żadka ni gęsta , średnia poprostu i polać pokrojone warzywa przed podaniem do stołu ... Pyszne ... Zróbcie to sobie :) Pycha to jest :) i tanim kosztem robimy pyyyyszną ,wytworną sałatkę :) mmmmhmmmmmmmm konsynstencja jest bardzo pyyyyyyyszna :) Polecam :) Ja to dziś robiłam na obiad tę saładkę :):):) Na serio Pychotka :)

Gość Kinga ale
to co napisałas nie ma NIC wspólnego z kopenhaska:O na innym temacie ( w sumie kilku) piszesz że zjadłaś dzisiaj płatki, klopsy , ziemniaki z sosem i sałatke

Ale na koehaskiej też to można jeść:) Bo czytałąm gdzieś o tym ... Ja zjadłąm dziś duuuuzo tej sałatki i nie przybyło mi ani grama !!

ZROZUM ŻE KOPENHASKA TO NIE ŻADNA DIETA ŻE JESZ CO CHCESZ MUSISZ JEŚĆ WSZYSTKO DOKLADNIE A NIE TAK JAK CI SIE PODOBA NIE MOZNA ZAMIENIAC NAWET ZE SOBĄ POSIŁKÓW A DIETA KOPENHASKA TO DIETA 400-500 KALORII A OSTATNI DZIEN TO 300 KALORII!!

aha. Ok. Ja właśnie po joggingu i po brzuszkach jestem .. a w sobotę idę na basen :)

Gość cocodrillo
psiłki w ciągu dnia można zamienić ale dzni nie. nie można żuć także gumy do żucia.

Gość Madziuuuulka
ja jutro zaczynam ;( . KURDE nie wiem jakim cudem ja przetrwam bo nigdy mi sie nie udaje .... Teraz musi byc inaczej. Licze na wasze wsparcie dziewczynki ;*

Gość ja pomyślę
hej, ale haos nastał. Nie lubię podszywaczy, lepiej żeby było nas mniej niż połowa to smarkule (znudzone). Dzisiaj 1 dzień. Głód mnie dopada co chwilę.