Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpoaczona2105

Błagam was o pomoc.. błagam

Polecane posty

Gość kartka w kratkę
zrozpaczona, jestem w podobnej sytuacji :) to znaczy prawdopodobnie zdecyduję się na rozsatnie z facetem, przynajmnniej nie chcę już utrzymywac z nim kontaktów łóżkowych - od pół roku na wyjeździe i nie ma szans na powrót..... po prostu było nam dobrze razem w łóżku, ale ileż można - tym bardziej że zaczęłam myśleć co będzie jak wpadnę???? też 10 dni temu poszlismy do łóżka nim wyjechał, to znaczy chodziliśmy bo mieszkał 2 tygodnie u mnie :) No i po jego wyjeździe naszły mnie myśli co będzie jak wpadłam???? I tak od myśli do myśli zaczęłam się denerwować jak cholera. całe szczęście w czwartek dostałam okres ;) więć i za Ciebei trzymam kciuki!

Gość zrozpoaczona2105
oby w moim wypadku bylo tak samo :)

Gość kartka w kratkę
będzie będzie ;) swoją drogą to ciekawe - człowiek niby mądry i odpoweidzialny, a jak przyjdzie co do czego to nie potrafi się powstrzymać w łóżku i robi takie głupoty ;)

hej dziewczynki, jak pierwszy dzien wiosny minal?Mnie choroba rozlozyla,ale powoli sie zbieram. Heh, a najlepsze jest, jak czesto z logicznego punktu widzenia NIC SIE NIE STAŁO, ale z naszego jest koszmarne oczekiwanie na okres, ktory bezczelnie spoznia sie dwa dni, bo np jest wiosenne przesilenie. pozdrawiam

Gość zrozpoaczona2105
hej kochana mnie ten pierwszy dzien wiosny bardziej przypomina pierwszy dzien zimy ale moze sie wypogodzi:)

AAA ja jestem z zachodniej Polski to u nas bylo calkiem slonecznie, tylko wiaterek powiewal troszke. Jak samopoczucie dzis? Lepiej?Uspokoilas sie troszke?

Gość maliolada22
witam dziewczyny :) cześć :) jak tam samopoczucie?? jak zajrzycie to napiszcie cos.. :)

Gość maliolada22
mnie sie tez okres spóznia i to już drugi dzien ;):) :classic_cool: czas pokaze , ale moze to dlatego bo w tym miesiacu mialam duuuuuużo stresów ;( :classic_cool: a pogoda u mnie była słoneczna ale wiał chłodny wiatr a teraz jest jeszcze zimniej ..

Gość zrozpoaczona2105
dziewczyny przepraszam was, ze nie napisalam wczoraj ale cos mi się z internetem stalo a teraz juz mam :) odezwijcie sie jutro :):*

Gość maliolada22
witam dziewczynki :) jak tam niedziela u Was? u mnie bardzo zimno , mrzawka i szaro na dworze własnie skonczyłam obiadek robic i zaraz ide jeść :classic_cool: :D :D :) odezwijcie się . ;)

Gość zrozpaczona2105
u mnie dobrze :) nawet ladnie dzis na dworze wiec moze wkoncu bedzie wiosna:)

hi juz pisalam gdzie indziej i mam jeszcze wiekszego stracha;/moze ktos mial podobna sytuacje...mam okres zawsze co 28/30dni w 2tygodnie po ostatnim bralam antybiotyki bo sie pochorowalam i okres powinnam dostac gdzies 16w zeszly pn, a w sob z moim facetem zrobilismy to bez zabezpieczenia ale i bez finalu,(myslac wlasnie o tym ze w pn bedzie@) a tu cioci nadal nie ma...ponoc okres mogl sie przesunac(wiec owulacja tez;/choc w polowie cyklu jak zawsze bolal mnie brzuch,mialam ciagnacy sluz,ale taki sam dostalam wlasnie po ostatnim stosunku) przez antybiotyki,chorobe, moze stres mam bardzo wazne egzaminy...i prosze nie piszcie o przerywanym bo wiem ze to nie zadna metoda;/ test wyszedl mi niby negatywny wczoraj ale to za wczesnie- juz nie wiem co myslec;/teraz nie czuje sie jak przed@,sluz tez nie jest metny,jedyne co bola mnie piersi...ale to nie pocieszajace;(

i przepraszam ze tak sie wtracilam w temat...;( ale chyba sie tu rozumiecie i chociaz jestescie wporzadku...

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105--> to fajnie ze pogoda u ciebie , u mnie (dolny śląsk) pada deszcz .. :( a jak twoje samopoczucie???? mika089 --antybiotyki powodują w organizmie rewolucje hormonalna , ja kiedys brałam forcid 1000 na oskrzela i okres spoznił mi sie 15 dni , całkiem możliwe w twoim przypadku ze owulacja ci sie przesuneła a co za tym idzie okres raczej tez ci sie spoźni , skoro nie było finału w środku to nie masz sie co bać ..... za jakiś czas zrób sobie test dla uspokojenia sie .. bedzie dobrze ! ważne se sie niespuścił do środka ...

Gość zrozpaczona2105
samopoczucie calkiem dobre i w sumie sie juz tak bardzo niezamartwiam:) heh ja jestem z małopolski:)

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 mi sie okres spożnia 4 dzień juz , ale jakoś sie staram niezamartwiac bo było zabezpieczenie .. wiec może przez stresy mi sie opóznia .. bo mialam ich dużo ostatnio.. :(:( i piersi mnie pobolewają i sa nabrzmiałe jak przed dostaniem okresu ..

dzieki naprawde bo juz wariuje...hmmm tak mysle ze jesli sie przesunela i byla akurat wtedy to kaplica pewnie...;((( chociaz + bo sie nie spuscil...chociaz pare razy to zrobilismy-noc jest dluga a ja stracilam glowe;(szkoda ze teraz o tym mysle;/ laski pisza ze za2razem facet nie swiadomie moze cos zmajstrowac bo od ostatniego razu cos zostaje i te rozne plyny-a moj zostaje przy swoim ze nic nie zrobil tylko moje nerwy i ta choroba namieszaly;/ dzieki naprawde ze mnie pocieszylas choc troszke

Gość zrozpaczona2105
maliolada22- mi sie spoznial w tamtym miesiacu i tez mielismy zabezpieczenie a ja sie stresowalam wiec napewno z tego sie spoznial. Ty tez dostaniesz:)ja okres powinnam dostac za rowny tydzien heh juz powoli zaczynaja mnie bolec piersi i jem duzo slodyczy.. jak zawsze przed wiec moze okres przyjdzie:)

Gość maliolada22
mika089 , najważniejsze ze nie było wytrysku w pochwie !!!!!!!!!!!!!!! , zeby mogło dojśc do zapłodnienia potrzeban jest sperma (wytrysk w srodku) ... u was może i był tylko ten płyn ale ten płyn ma plemniki NIEZDOLNE do zaplodnienia ... i ta choroba i antybiotyki i stres z tym zwiazany moze opoznic znacznie okres , bedzie napewno dobrze !!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość zrozpaczona2105
mika089-ja tez sie tak boje ale tez wytrysku we mnie nie bylo:) wiec mysle teraz ze powinno byc ok.. ty tez narazie badz dobrej mysli ja juz sie uspokoilam i jest lepiej:)

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 ja tez mam apetyt na słodycze heh ;)i tłumacze sobie ze to na okres takie zachciewajki .. , może dostane jutro okres , ale zawsze mialam regularny :( a teraz sie spóźnia

Gość zrozpaczona2105
ja wczoraj zjadlam dwie czekolady a dzis dwa batoniki hehe zawsze tyle jem mniej wiecej tydz. przed okresem:/ i mam ochote na pikantne jedzenie hehe teraz bym zjadla pizze z papryką chilli:) ona zawsze za mną chodzi przed okresem ale mam po takich rzeczach pryszcze heh wiec sie staram powstrzymywac choc jest ciezko:)

ja o slodyczach nawet nie wspominam wlasnie zajadam czekoladke;p wczoraj mialam kaprysy na jedzonko takie ze masakra-a przed okresem zawsze tak mialam noo i piersi troche bola wiec moze bedzie ok...wy macie ten +ze mieliscie zabezpieczenie;))) wiec u was napewno bedzie ok...a robilyscie to kiedys bez w plodne???

Gość zrozpaczona2105
ja nie mialam zabezpieczenia i wyciagnal tuz przed wytryskiem ale bylam juz 3 albo 4 dni po owulacji i mialam dni nieplodne wiec tym sie pocieszam..

noo to napewno bedzie oki:))) ja troszke sie pogubilam bo w polowie wydawalo mi sie ze mialam...a pozniej dzien po tym nieszczesnym zdarzeniu znow bylo jak w trakcie owulacji:(

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 a ja wczoraj wsunełam połowe balchy ciasta czekoladowego mmmmmm mniam :D hahhahahha heheh , mi pryszcze wychodzą zawsze w czasie jajeczkowania .. ale myje twarz żelem dermacos :) zrozpoaczona2105 a ty co stosujesz do twarzy na takie pryszczki? jak moge zapytac ???:D

Gość zrozpaczona2105
bedzie ok.. dziwie sie mojej kolezance ktora uprawia seks bez zabezpieczenia we wszystkie dni i sie nie boi.. oczywiscie jej chlopak nie konczy w niej i w ciaze nie zaszla jeszcze.. ale moze to tylko szczescie. ja juz wiecje nie zaryzykuje A w ogole to milo, że do nas dołączyłas:) razem zawsze raźniej:)

Gość maliolada22
ja kiedys uprawialam stosunek przerywany w płodne dni , a potem tez przezywałam , a wiadomo jak to w łózku , sam na sam , emocje nas poniosły mieliśmy chęc na siebie heheheh ale całe szczescie ze wyciągnął przd wytryskiem , okres wtedy dostałam na czas nawet :)