Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunka1

bo klucie po prawej stronie

Polecane posty

Gość dziunka1

od 1,5 msc mam klucie ktore raz odczuwalne jest po prawej stronie tuz pod zebrem a raz troszke nizej. usg brzucha wyszlo oki badania watroby i ogolnie morfologia i biochemia tez mocz rowniez oki. rtg klatki piersiowej wykazalo niewielkie skrzywienie kregoslupa na prawastrone w klatce piersiowej. nie mam problemow z wyproznianiem ale jestem osoba bardzo nerwowa. moze ktos tak mial?

Gość dziunka1
dodam ze to klucie tudziez niewielki bol promieniuje na plecy.

Gość tirra
ostatnio miałam otre kłucia z boku -czasem pod żebrami - czasem promieniujące na plecy i lewy bark.Tyle że po lewej stronie. Sądziłam ze to trzustka. USG jamy brzusznej i inne badania tak jak u Ciebie nic nie wykazały. Lekarka twierdzi że to mogą być bóle jelit- ponoć promieniuja w różnych kierunkach i mogą być odczuwalne pod żebrami. Pytała czy mam stresująca pracę, zaleciła dietę przez miesiąc - niejedzenie po 18 zakaz mocnej kawy herbaty alkoholu, miodu, soków z kartonów. W takich przypadkach kiedy lekarz nie jest pewien co dolega ważna jest obserwacja - jeśli Twoje bóle są częste proponuję Ci zapisywać przez jakis co jesz o jakiej porze i o jakiej porze pojawiają sie bóle. Może też zauważysz czy po większym wysiłku czy dźwiganiu pojawiają się dolegliwości- może faktycznie ma to związek z kręgosłupem. Pozdrawiam :)

Gość dziunka1
dziekuje