Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaa22

czy tylko w dlugich wlosach kobieta moze czuc sie atrakcyjnie?

Polecane posty

Gość emilkaaa22

nie, ja tydzien temu sciełam miało byc troche lecz fryzjerce uciachało sie wiecej , mimo ze mam krotkie teraz włoski nadal czuje sie atrajcyjna...:P:D

Gość emilkaaa22
i jaka teraz masz fryzurke?

Gość pietruszkaa
Wiekszosc kobiet oszpeca sie krotka fryzura. Nie wiem czy sie czuja atrakcyjnie, ale wiem, ze faceci uwielbiaja dlugie wlosy.

Gość emilkaaa22
to sporo scielas:D ja mam cienkie wlosy i dlugie wygladaja zle i strasznie wypadaja cche sciac ale nie wiem jak fryzjerom za bardzo nie ufam bo raz mnie tak urzadzili ze ryczalam caly tydzien sama musze cos wymyslec

Gość emilkaaa22
ale nie kazdej dziewczynie ladnie w dlugich wlosach

Gość basiiia
niedawno byłam u fryzjera, wcześniej zapytałam się moich znajomych o poradę i o dziwo większość znajomi płci męskiej, w tym mój chłopak doradzili podcięcie i pocieniowanie. Mówili ze kobiety o krótkich włosach sprawiają wrażenie bardziej energetycznych i wesołych tym samym wydaja im się ładniejsze i bardziej ich przyciągają. Tak z włosów półdługich stałam się posiadaczka włosów krótkich (kończą się ok 5cm z uchem). Na początku nie byłam zachwycona ale teraz jestem bardzo zadowolona z obcięcia.

Gość emilkaaa22
mi kazdy ez mowi ze w krotszych mi lepiej taka dlugosc do polowy szyi ale ja jakos nie umiem sie przyzwyczaic z kolei dlugie wisza jak straki wokol twrazy bo sa strasznie cienkie

Gość ja wolę długie
czuję się atrakcyjniejsza z bardzo długimi włosami, kiedyś miałam do ramion i miałam wrażenie, że niczym się nie wyróżniam z tłumu, wyglądam nijako.