Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klamiemy bo tak wygodniej .

Co czuje kochanka , co kobieta zdradzana ???

Polecane posty

Gość alinkainkaka
"w sciekla bestiaa" Jestem zdradzana i zdradzam dlatego nie mam wyrzutów sumienia wiem ze zle robie i nie usprawiedliwiam sie . Odplacam !

Gość Snow_White_Sorrow
alinkainkaka, a nie latwiej byloby zdradzac z wolnym facetem...? Jesli masz krzywdzic to krzywdz siebie i swjego faceta, nie mieszaj w to niewinnej kobiety...

Gość rozowa rozowosc
Badzcie ludzmi kochanki tez cierpia kiedy facet wraca do zony . Kiedy spedzamy same swieta sylwestra , kiedy maam klopoty i musimy liczyc sie z tym ze nikt nam nie pomoze bo okurat z nim jest zona . To smutne :(

Gość alinkainkaka
Chyba macie racje ale ja go znam od 2 lat i poznalam jeszce przed jego zlubem dlatego tak sie dzieje . A swojego faceta poznalam rok temu czuje ze cos jest nie tak dziwne kolezanki smsy zablokowane gg kiedys czytalam jego archowum a teraz boje sie o to czego sie dowiem .

Gość Snow_White_Sorrow
Nie, wcale nie jest nam zal kochanek! Dlatego ze kochanki powinny znalezc sobie wolnego, wlasnego faceta. niestety, mąz nalezy do żony, tak samo jak żona do męża. Po to wlasnie brali slub, i zona ma najwieksze prawo do swiat i sylwestra z wlasnym mezem. Kochanki sa same sobie winne.

alinkainkaka ale tamtego poznałas jeszcze jak był wolny, ale jak się dowiedziałas że ma kogoś to [po co nadal przedłużałaś waszą znajomośc??

Gość rozowa rozowosc
Nie wiem poznalam go i stalo sie a teraz my spotykamy sie tylko pogadac i to raz w tygodniu albo raz w miesiacu to juz koniec zwiazku ( falszywego zwiazku ) jestem byla kochanka i wiem ze juz nie bede kochanka bo to za duzo kosztuje . Samotne swieta ...

Gość banznznznznznzza
kochanka nic nie czuje...bawi się :) a kobieta zdradzana...nie wiem..domyślam się tylko że jest bardzo wściekła

Gość alinkainkaka
Mialam nadzieje ze nie dojdzie do slubu ... obiecywal mi do ostatnich chwil . Dwa miesiace przed powiedzial i wtedy koniec skonczylo sie teraz spotykamy sie pogadac poprzytulac tez czasami . Wiele razy chciala to zakonczyc ale to znow wracalo Wy myslicie ze to tak latwo kiedy w domu ma sie faceta oszusta ???

Gość Snow_White_Sorrow
kobieta zdradzana jest przede wszystkim ponizona i smutna, dopiero pozniej wsciekla... kochanki mysla tylko o sobie, nie pomysla ze druga kobieta cierpi o wiele bardziej niz one.

Gość Snow_White_Sorrow
alinkainkaka , to jak masz zdradzac to nie z zonatym! Nie wciagaj w to zupelnie niewinnej kobiety, co jego zona ci zrobila?

Gość banznznznznznzza
jeżeli facet ma kochankę to nie tylko ona jest temu winna....kobiety zazwyczaj są uległe...dają ponieść się uczuciu....zwaliłabym tu winę na faceta

Gość alinkainkaka
Nic i ze wzgledu na nia tak wiele razy chcialam to przerwac .Wiem co ona czuje bo czuje to samo sama jestem prawdopodobnie zdradzana . Ale nie od tak dawna :(

Gość Snow_White_Sorrow
wiec przerwij... to jest trudne, ale przeciez chyba nie jest az tak zle zebys nie mogla znalezc normalnego, wolnego faceta? Naprawde, mąż nalezy do żony, malzenstwo, rodzina to swietosc i nalezy to uszanowac...zadna z nas nie powinna byc zdradzana, i niewinne kobiety nie powinny cierpiec.

Gość marta*30
nie czytałam całego topiku ale wiem co czuje ktos kto został zdradzony przez kochaną osobę ,żal ból i dlaczego tak sie tało ciagle to samo pytanie.Ja nie zostałam zdradzona przez męża ale to ja zdradziłam z facetem wolnym i bardzo tego żałuje przez to całe zajscie moje małzenstwo prawie nie legło w gruzach raniąc dziecko i męża który bardzo cierpiał i cierpi nadal próbował z tego powodu popełnić samobójstwo leczył sie długo .Nie wierze w to co piszecie tu ze spotykacie się tylko po to aby pogadac ,potrzymac sie za raczke ktos napisał ze od roku nie sypia z kochankiem, dziewczyny skoro facet jest z żoną z nią sypia i ma kochankie wiadomo po co bo zona mu nie daje czesto lub to nie to samo faceci lubia dreszczyk emocji adrenmaliny ostatnio mój znajomy bo którym bym sie nigdy nie spodziewała ze zdradza zone sam mi powiedział ze to nie to samo z zona co z ta drugą.Zastanówcie sie 100 razy zanim zostaniecie tymi drugimi bo mozecie skrzywdzic przez to wiele osób.Nie warto budowac swojego szczescia na cudzym nieszczesciu.

Gość Ciężki temat
Ja juz pisalam to raz i napisze raz jeszcze . Nie wybielajcie facetwo , jezeli oni zdradzaja zony to ich wina a nie kochanki bo to z nimi bralysmy slub . A tak naprawde gadaja bzdury kochankom byle by tylko one uwierzyly i mialy nadzieje . Sam nie chce i drugiemu nie da !!! Facet jak ma kochanke to nie pozwi\oli jej odejsc tak latwo a co dopiero zwiazac sie z innym taka jest prawda!!!

Gość dymek z papierosa
Wściekła bestia, masz rację. Zło wyrządzone komuś, wraca. Ciekawe w jakiej formie wróci do ciebie zło, które wyrządzasz tej niczemu nie winnej dzieczynie, którą publicznie szkalujesz w swojej stopce. Ludzie w większości nie zapamiętają doidanego na końcu "a ona nawet nie wie o jego istneiniu", tylko zapamiętają, że PRZEZ NIĄ coś się stało. Jakim prawem traktujesz tak osobę, która absolutnie nic złego ci nie zrobiła? Może powinnaś mieć w stopce link do profilu tego chłopaka, który cię potraktował, a nie tej dziewczyny.

Gość banznznznznznzza
[zgłoś do usunięcia] w sciekla bestiaa a kobieta nie ma własnego rozumu? ma rozum a i owszem :) tylko gdzie jest rozum faceta, który ma żonę a szuka dodatkowych atrakcji?

Gość alinkainkaka
Mam faceta tylko jak juz mowilam nie jest szczery . Nie chce opowiadac od poczatku ale .. plakac sie chce czasami . Planujemy wspolne zycie tylko ciagle to cos nie pozwala zapomniec . Zdaza sie ze jest super ale zdaza sie ze nei do zniesienia ... tak jak zawsze z reszta w kazdym zwiazku . Tylko mysl o tym ze oszukuje nie pozwala mi mu zaufac od nowa :(

moja sprawa czyj link mam to nie łamie regulaminu, podając do internetu swoje dane automatycznie stajemy się przejrzyści dla innych postronnych osób. Zgodziliśmy się na przetwarzanie i rozpowszechnianie swoich danych osobowych więc o co ci chodzi? Co do tej dziewczyny to: przez nią rozpadło się wiele związków, słyszałam już o tym ale nie przepuszczałam bym że i mój się przez tą gówniarę rozwali ! Rozumiesz już? Co z tego że to nie z jej winy??? ale gdyby się nie pojawiła w nieodpowiednim miejscu i czasie to by nie było tego.

Gość Snow_White_Sorrow
proszę, zostawcie mezow żonom...

Gość alinkainkaka
Po tej rozmowie z wami mam teraz odwage zostawic go w diably i tak zrobie ... juz od dawna znow sie z tym nosilam tylko nie mialam z kim pogadac :) Ta rozmowa bardzo mi pomogla . Tylko co z facetem z ktorym jestem czuje ze jest cos nie tak ! Pisze z kolezankami a to tak naprawde jego byle dziewczyny , mieszkamy razem a ona tak przy mnie z nimi rozmawia !

Gość Snow_White_Sorrow
no to mu ukróć koleżanki ;] daj mu wybór- albo rozmawiasz z kolezankami, albo ze mną. Jesli wybierze kolezanki- coz... wiadomo ile byl wart.

Gość alinkainkaka
On mowi ze to sa tylko kolezanki a ja widziala co sie dzieje " kiedy sie spotkamy kiedy do mnie wpadniesz czyli do naszego mieszkania jak przjedziesz to powiem ci jak dawno cie nie widzialem " na poczatku zwiazku on powiedzial ze jak ma byc tak ograniczany to woli byc sam ale to bylo na poczatku teraz jest bardziej ulegly . kiedys przestal pisac kiedy mialam ZLA mine . albo w sylwka siedzial obok njei i pisal z nia smsy i myslal ze ja nie widze ha ha . Jak sie klocilismy to powiedzial ze sie obawia ze sprawdza sie to co mowil ktos inny ze jestem za mloda do zwiazku . Ja wiem ze to jedna z nich powiedziala nawet wiem ktora . Zrobialm afere o to ale nie powiedzial mi kto to mowil .

Gość alinkainkaka
Ma bardzo ciezki charakter zawsze jak odpisze komus na smsa pyta akto a po co i juz widze zmiane humory a jak mam zajeta linie gdy dzwoni to juz draka ... nie mowi o tym wprost ale wiem co jest grane . A ma wszystko sex obiadek cieple kapcie czysto i cieplo w domu teraz planujemy dziecko ale ro jeszcze za pare miesiecy .