Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klamiemy bo tak wygodniej .

Co czuje kochanka , co kobieta zdradzana ???

Polecane posty

Gość Snow_White_Sorrow
mowie: ukroc mu kolezaneczki. Powiedz ze jak mu tak do szczescia potrzebne to au revoir, bo ty wolisz kogos dla kogo najwazniejsza bedziesz ty, a nie inne samice.

Gość dymek z papierosa
>moja sprawa czyj link mam to nie łamie regulaminu, Nie, to nie jest twoja sprawa, ponieważ to nie jest sam link. A umieszczanie cudzych danych osobowych w obraźliwym kontekście jest karalne. Jesli ktoś weźmie z netu twoje zdjęcie i umieści na jakimś portalu z ogloszeniami erotycznymi, to też uznasz, że miał prawo, bo sama się w tymże necie umieściłaś? Módl się, żeby ktoś ze znajomych tej panny nie trafił na forum i nie zobaczył, że sobie tak szafujesz jej danymi, bo ci dziewczyna zrobi trochę zamieszania za obrażanie jej. I będzie miała świętą rację. >Co do tej dziewczyny to: przez nią rozpadło się wiele związków, Rozpadło się albo i nie rozpadło. A może to tylko plotki. Tak, czy tak, twój nie rozpadł się przez nią, tylko przez twojego byłego. Ona do tego ręki nie przyłożyła, więc nie masz najmniejszego prawa jej karać za winy twojego ex. >Co z tego że to nie z jej winy??? ale gdyby się nie pojawiła w nieodpowiednim miejscu i czasie to by nie było tego. To chyba ty pisałaś, że twój były zobaczył ją w autobusie i się tak feralnie zakochał, tak? To co? Jej wina polega na tym, że akurat jechała tym a nie innym autobusem? Wstydź się. Dorosła kobieta a takie bzdury wypisuje.

Gość Snow_White_Sorrow
alinkainkaka , daj znac jak sie potoczylo...

Gość upupupup

Gość upupupupupupupupupupupupup

Gość karoolek.....
zdrada mnie ani nie szczypi ani nie parzy , są gorsze zeczy w zyciu by sie glupotami pzrejmować

Gość Snow_White_Sorrow
Na przyklad? Dla mnie nie ma nic gorszego.

Gość Snow_White_Sorrow
masz prawo byc zla na te dziewczyne, ale jednak to twoj chlopak okazal sie najwiekszym gównem...

Gość alinkainkaka
Snow_White_Sorrow moze podasz ,mi swoj numer gg to chetnie o tym z toba pogadam . Dzis nawet z nim nie rozmawialam bo jestem u rodzicow nie odezwal sie do mnei podobnie jak wczoraj raz zadzwonil ah szkoda gadac .

Gość alinkainkaka
To jest normalne ze ma sie pretensje do tej dziewczyny ... tak zawsze jest kiedy kocha sie faceta ktory zdradza :(

Gość Snow_White_Sorrow
alez oczywiscie, pisz... 5536450

Gość Ciężki temat
Kolezanko usun ten likn po co masz sobie przez taka gowniare naronic klopotow .A poza tym niech nie mysli ze jestes zla rozgoryczona itd rozegraj to inaczej nie daj znac po sobie badz ponad tym :)

Gość alinkainkaka
Dziekuje napewno sie odezwe :)

Gość Snow_White_Sorrow
dziewczyny, pomyslcie jak wspaniale by bylo gdyby mezczyzni byli wierni, a kazda kobieta kochala i byla kochana... ehh...marzenia ;)

Gość alinkainkaka
Sa najlepsi szkoda tylko ze wg nich samych :( A tak sie zastanawiam odnosnie mojego faceta ilr czasu wytzrymalaby z nim ktoraj z KOLEZANECZEK i daje 2 tygodnie ... bo charakterek ma ostry

Gość Snow_White_Sorrow
porozmawiaj ze swoim facetem i powiedz mu DOSADNIE co myslisz o tych kolezaneczkach... moj kiedy pocalowal sie z inna po pijaku, musiał ją zbluzgać publicznie zebym byla zadowolona ;] a owa dziewczyna wykorzystala to ze moj S. byl pijany. Wiec wiesz...z takimi trzeba dosadnie.

Gość alinkainkaka
Tym bardziej ze ja widze jak one traktuja nasz zwiazek ... w jakis sposob pytaja o mnie , co u nas itd . Po wielkiej klotni powiedzialam mu zeby sie obudzil ze nie zawsze ten kytpo niby jest jego przyjacielem zyczy mu dobrze , zapytaj kogo mam na mysli . Odpowiedzialam dobrze wiesz kogo ! koedys jak jednej odpisal ze nei moze juz gadac bo ja jestem zla czy jakos podobnie napisala mu ze jestem dziwna skoro takie fochy sprzelam no ciekawe co ona by zrobila ?!

Gość dymek z papierosa
w sciekla bestia - pytałam chyba czy dobrze pamiętam z tym autobusem,prawda? Zreszta, to nieistotny szczegół, bo gdziekolwiek się pojawiła, to, co się stało, nie jst jej winą. A tlumaczenie, że jej wina polega na tym, że pojawiła się w nieodpowiednim miejscu i czasie, no sorry... Nie sądzę poza tym, żeby to był prawdziwy powód końca twojego związku. Pomyśl, który normalny człowiek odejdzie ze związku, w którym byl czetry lata, tylko dlatego, że wpadła mu w oko jakaś inna panna, której nawet nie zna,. Myślę, że szukał po prostu pretekstu i tyle. Ale to nie zmienia faktu, że nie powinnaś się publicznie obnosić z tym jej linkiem, okraszonym takim niepochlebnym opisem, bo ona ci nic nie zrobiła. A to, że tak robisz, świadczy jak najgorzej o tobie.

Gość Ciężki temat
ne chca za wszelak cene stac sie przyjaciolkami a kiedy zacznie ich sluchac zaatakuja w najczulszy punkt . Kiedy ciebie nie bedzie w domu ona zacznie go pocieszac i w chwilach slabosci wykorzysta to !

Gość laleczkaZpudełeczka
cześć wam! hmm... w zasadzie to byłam zdradzana i jak zdradzałam.... chyba nikt nie jest bez winy... jeżeli chodzi o mojego ex to kawał dupka z niego było i jest, na szczęście to już nie mój problem....ale ja nie o tym. Kiedyś byłam przeciwna zdradom jakim kolwiek...teraz moje zdanie sie zmienieło zdradzam podwójne;/ czuję sie jak kawał suki... ale nie potrafię wybrać... nigdy nie wiemy co lub kto stanie na naszej drodze i jak sie zachowamy...

Gość Nie daj po sobie poznac
ze jest ci zle zalatw ja w jakis inny sposob :P mozesz udusic nawet

Gość Nie daj po sobie poznac
Czesto mezczyzna swoim zachowaniem pcha nas w ramiona innego ktory jest odskocznia . Tylko wtedy nie zastanawiamy sie nad tym czy ranimy bo jestesmy przepelnione gorycza . Ja uwqazalam ze skoro mnie zdradza to ja jego tez moge i bylo mi z tym dobrze .

Gość dymek z papierosa
>snow_white_sorrow - masz prawo byc zla na te dziewczyne >alinkaalinka -To jest normalne ze ma sie pretensje do tej >dziewczyny ... Ale o co ona ma być na nią zła i mieć do nie j pretensje? Z tego, co pamiętam, pisała, że jej ex zobaczył gdzieś tę dziewczynę i zakochał się. Pisała też, że tamta ma chłopaka i nawet nie wie, że ex wściekłej bestii się w niej zakochał i rzucił dla niej dziewczynę. Czyli przyznajecie rację wścieklej bestii, że ma prawo mieć do dzieczyny pretensje za to, że pojawiła się w niewłaściwym miejscu i niewłaściwym czasie? I za to ktoś ma prawo wycierać sobie nią twarz i to publicznie, przed połową Polski??? Przecież tamta dziewczyna nie tylko nie przyłożyła reki do rozpadu tego związku, ale nawet NIE WIE, że coś takiego miało miejsce. Nie zna tego ex od wściekłej bestii.

Gość alinkainkaka
Nikt nie jest tak naprawde bez winy w zwiazku . Ale ja zauwazylam ze im bardziej jestem ciepla kochana i dobra dla niego tym na wiele sobie pozwala az za wiele i wykorzystuje moja slabosc . Juz nawet moj placz nie pomaga .Ale ja sobie z nim pogadam :)

Gość laleczkaZpudełeczka
zemsta na obecnej ex nic nie da... nawet satysfakcji... ja też płakałam szlochałam biłam gryzłam kopałąm prosiłam błagałam aż w końcu wyj***ałam go z domu i złożyłam pozew o rozwód!!! założyłam firmę wyglądam rewelacyjnie a jemu jedyne co zostało to ślinienie sie na mój widok...tyle tylko że ja robię co chcę z kim chcę a on teraz cierpi tak jak ja kiedyś....kobiety nawet nie wiecie ile siły daje złość i nienawiść, jestem z siebie dumna...

Gość madeline567
Czesc . Kiedy bylan nastolatka zakochalam sie w pewnym starszym od siebie chlopaku spotykalismy sie przyjezdzal do mojego domu . Po kilku miesiacach cos zaczelo nie grac nie przyjezdzal czesto dziwne telefony . Az odkrylam zdjecia w telefonie byla na nich kobieta i male dziecko . Zapytalam kto to i okazalo sie ze to byla jego zona i syn .Po czym slad po chlopaku zaginal wyszedl i po kilku tygodniach przyjechal do moich rodzicow powiedzia ze o wszystkim wiedzialam oczernil mnie na calego .Na szczescie nikt mu nie uwierzyl . Od tego czasu minely 4 lata on nawet nie przeprosil gdy widze go na ulicy nie poznaje mnei a ja az cala drze ze strachu ze podejdzie . Takie zdazenie odbilo sie na mnie , postrzegam swiat inaczej .Nie ufam mezczyznom i nic tego nie zmieni zawsze jestem bede podejrzliwa .

Gość dymek z papierosa
>A poza tym niech nie mysli ze jestes zla rozgoryczona Ludzie, na litość Boską, czytajcie zanim odpiszecie. Ta "gówniara", jak ją nazywasz, nic sobie nie pomyśli, bo NIE WIE nic o rozpadzie tego związku. Nawet NIE WIE o istnieniu tego dziwnego ex wściekłej bestii. Nie zna go, nie wie że się w niej platonicznie zakochał. Rozumiesz teraz? Dlatego tak oburza mnie fakt, że ta kobieta publicznie podaje link do jej profilu i pisze jakoby przez nią to wszystko się stało. Na własnym przykładzie widzisz, ile ludzie dostrzegają w tej jej stopce. Mało kto doczyta do końca, gdzie wściekła napisała o tym, że ta mała nie wie o istnieniu jej ex, a każdy zauważy to, co jest na początku. To niechlubne PRZEZ NIĄ. A to guzik prawda, że przez nia.

Gość alinkainkaka
laleczkaZpudełeczka- i dobrze mu tak .Pokazalas klase BRAVO !!!

Gość Snow_White_Sorrow
Przede wszystkim faceci mają dbać o własne kobiety... a my mamy pełne prawo nie akceptowac jego, phi, kolezaneczek ;]