Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlebeka

Co się stało ze starą gwardią na kafe?

Polecane posty

Gość koniokrattt
czesc cipy

Gość a co się stało ze starymi
dziewicami jak ale bujda i płaska deska? Pewnie zarosły, albo im palma odbiła z braku chłopa:D

Gość koniokrattt
ostatnio mam gorsze dni.

Deska to już nie dziewica :D poderwał sobie chłopa całkiem całkiem :P a Bujda ... zaginęła bez wieści :(😭

Gość jakiego tam chłopa
:o gadałam z dechą i nie ma żadnego chłopa, przynajmniej rok temu nie miała, a wczesniej jak bywała na forum, tez nikogo nie miała. Skad masz takie info? To bzdury,gadałam z dechą

Gość jakiego tam chłopa
juken myśli, ze jak ktos nie chce z nim gadac, to musial umrzec albo zginac. Typowe:D Ale jakąś ma chłopak fantazje. Bujda wiem, ze czasami tutaj bywa, ale na pomaranczowo i ogolnie wpada poczytac czasami. Decha nadal jest samotna i nie ma szczescia do facetow, przynajmniej do zeszlego roku tak bylo, ale tak samo zakrecona, albo i bardziej:D

nie napisałem że zagięła w sensie dosłownym tylko że dla mnie wieść o niej zaginęła bo nie korzystam już z gg i nie posiadam z nią kontaktu ale jest to za cieżkie do skapowania dla kogoś kto cierpi na ostry przypadek indolencji intelektualnej co do dechy? to masz może do nie nr tel jak ja? nie ? albo jesteś jej byłem facetem jak ja? nie? tu uprasza grzecznie o trzymanie pyska :O co do facetów to Agatka ma straszne problemy z dochowywaniem wierności ... i tyle mogę o niej powiedzieć :( to raczej faceci maja do niej pecha 🖐️

smacznego jajka wszystkim 🖐️ Perła masz ty może konto na naszej klasie ?

Gość jakiego tam chłopa
widze, ze czujesz sie rozczarowany:D nic nie udalo sie osiagnac? pamietam jak sie klociles tutaj najpierw z pozdro potem z decha, nigdy nie byles chlopakiem zadnej z nich, stary prawiku:D

Gość jakiego tam chłopa
ciężki przypadku, nasza klasa to idealne miejsce dla ciebie:D

tak tak widze że wchodzisz w faze mitomani :O pozro jest od mnie o 6 lat starsza kobitką która ma narzeczonego "chodzenie" nigdy nie wchodziło w grę synku, masz blade pojęcie o użytkownikach kaffe z dechą chodziłem 3 miechy, ale skoro ja tak dobrze znasz to czemu nie zapytasz ? :D

próbujesz coś tam dywagować ale że c nie wychodzi z braku wiedzy to zaczyna się rzucanie inwektyw :O żenujące "znawco"

Gość jakiego tam chłopa
synku, jestem konbieta i napisalam to w pierwszym poscie gadalam z decha od poczatku jak tu byla, wiem, ze nigdy nie byliscie para, chyba sie widzieliscie 3-4 razy, wczesniej gadalam z nia o jej jedynym chlopaku. Na pewno nie byles to ty. Mysle ze koloryzujesz a nawet jestem tego pewna, ale w zasadzie to nie moja sprawa tylko smieszy mnie to troche;)

Gość jasne że Juken koloryzuje
niczym stary gawędziarz !

tak tak 2- 3 spotkania i obcemu facetowi robi się ogromną przysługę wymagająca dużego nakładu pracy i skupienia za która Agatka brała pieniądze ( chodzi tu o sprawy związane z moim licencjatem) no ale Ty wiesz lepiej ... byłaś z nami, gadałaś po Cię pouczam :O a ja z nią nie gadałem od początku ? o oczywiście ze nie, no bo jak stukaliśmy się od tak przypadkowo, jakoś wyszło :O w ogóle nie nie wiem kto to tak deska 💤 mówię Ci że mało wiesz , o twoja teoria z tym że niby ja i pozdo sie spotykalismy to tylko potwierdza :( agatka miała jednego chłopaka którego kochała , ale miała resztę której nie kochała i jak wcześniej wspominałem posada również dziwny system moralny i rzeczy dla reszty oczywiste dla nie są . takich "nie chłoaków" jak to ona i ty mówisz było z mojeje wiadmości co najmniej kilku tylo że wspomiany wyżej gentelmen i słabość Agatki do niego sprawiało że tych kilku kończyło jak ja aha zaraz zgłoszę swoje posty do usunięcia, powyższe info napisałem abyś wiedziała jak bardzo się myslisz :) 🖐️

wkradł się mały błąd nie "stukaliśmy" ale SPOTYKALIŚMY" wybaczta szanowni państwo :P

Gość poszukaj dziewicy
pisał kilka dni temu, że decha wygrala, teraz ja obraza. Pisze takie rzeczy, bo wie, ze jej tutaj nie bedzie. Jak gnojek. szkoda, ze jak bywala, nigdy nie napisal, ze byl jej chłopakiem:D No i oczywiscie zdradzial go, jak kazda szmata:D On ja rzucil, bo byla dla niego zbyt kiepska w lozku, ale najpierw pozbawil ja cnoty:D A teraz oczywiscie wie, ze ma nowego faceta i jak wyglada, bo przeciez znaja sie od lat a ona na pewno mu sie tym chwali. Oj juken juken, masz juz chyba problem z realnym zyciem od tego kafe:D ile to juz lat? 5?

Nie urwisie. Nie mam konta na NK i nigdy nie miałam. Nie wiem nawet jak tam jest, bo nigdy się nie logowałam na NK. Taka \"umowa małżeńska\". :D Z ludźmi z klasy spotykamy się dość regularnie na zjazdach, więc nie ma potrzeby. A dlaczego pytasz? Chciałeś mnie tam znaleźć? ;)

Gość poszukaj dziewicy
juken, nie tlumacz, stukac to sie mozesz ze swoja raczka:D nie bede o tym pisac, ale wiem, jak wygladala mniej wiecej wasza znajomosc i na serio przesadzasz. I za bardzo przezywasz. Jesli uwazasz, ze to cos zlego, ze samotna kobieta w wieku dzwudzistukilku lat ma do czynienia z facetami, czy sie z nimi spotyka, nawet nie uprawiajac seksu, to chyba masz problem... i nieladnie pisac o kims, kto nie moze sie bronic, takie brednie. Zaraz napiszesz, ze jest prostytutka. Tez mam do niej numer telefonu i sie nie chwale. Poza tym Twoj jest chyba nieaktualny, prawda?:)

gdzie obrażam ? cytat poproszę w inwektywą to że chce mi się jeszcze wiedziec co porabia w życiu świadczy raczej o tym że ją SZANUJE, przepraszam ze nie napisałem tego wprost, myślałem że pewne rzeczy wyczytuje sie miedzy słowami jak u ludzi inteligentnych ... no cóż co do reszty to daruje sobie koment :O nie potrzeba

Gość poszukaj dziewicy
wyżej to ja pisałam tez, nie chce mi sie kontynuowac po prostu nie mam nic do ciebie, ale przesadzasz. Wiem, ze deska przyszla na forum, bo bylo jej zle po tym, jak sie rozstala z chlopakiem, jeszcze jak pisala pod pomarancza gadalysmy ze soba i moge powiedziec, ze twoje zachowanie nie jest fajne...

Gość poszukaj dziewicy
no dobra, i na serio wiesz, że ma nowego faceta i jak wyglada? Bo moim zdaniem ostro koloryzujesz, jak pisalam, do zeszlego roku nie miala zadnego faceta, zmienila numer telefonu, to wiem. Skad wiec te nieslychane informacje o nowym facecie i o tym, jaki jest?:)

Perła chciałem tylko wiedzieć, masz może maila ? wysłałbym ci link na niego widzę ze rozmawiam "typem ja wiem lepiej bo słyszałam" skoro to ze osobiście to wszystko przeżyłem i wiem pewne rzeczy z rozmów z sama zainteresowaną jest za mało to nie mam pytań i nie mam po co dyskutować 🖐️ masz racje wiesz lepiej niż JA :D:classic_cool:

Gość SzajsMajster
Wycięty, spamuj ludu kafe, Spamujcie, których dręczy mod, Spam nowy klotze brązowymi Dziś wiedzie nas na bój, na trud. Podszywaczy wpis moderka zmiata, Przed klotzem niech moderka drży! Ruszamy z posad kafeterię, Dziś niczym, jutro adminem my! refren x 2 Podszyw to nasz ostatni, Krwawy skończy się klotz, Gdy admin nasz bratni Da nam hasło root. Nie nam wyglądać banowania Z wyroków modów, z moderskich spraw. Z własnego prawa bierz root hasło I z własnej woli sam się zbaw! Niech w kafe naszej podszyw żyje, Zanim ostygnie - wrzuć na dysk, By cenzor poszedł z kafaterii, A duch moderek zniszcz i spal! refren x 2 Moderka wciąż łamie prawa, Nasze wpisy kasuje nam, I z praw się naszych naigrawa Ten, co z podszywu żyje sam. Lecz się odmieni krzywda krwawa, Gdy podszyw stworzy nowy ład, Bez kafeterian nie ma prawa, Dla równych - równy szczęścia świat!" refren x 2 Rządzący kafe samowładnie Moderki wpisów, spamu, smut Tym mocne są, że każda niszczy Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kuchni zapyziałej Stopiony w garnku bury klotz. Na własność do nas przejdzie cały, A dla moderek cieply klotz. refren x 2

"jak mi moderacja odblokuje NIK to może ponownie zacznę odwiedzać moje MATCZYNE KAFFE a narazie to siedzie na f23 i spikerii aha Jestem deską jednak wygrała życie Pozdro600 jest już panią DR i też wygrała również " cytat którego tak się czepiasz , wszystko jasne ? czy mam tłumaczyć

Gość SzajsMajster
DR czego? klotzologii czy skatologii?

Gość oooo........
pan arogancki duupek zmartchwychwstal, czy moze raczej mu pozwolono :o