Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest cel

Odchudzamy się na lato! Zapraszam!

Polecane posty

Gość To jest cel

Hej. Witajcie :) Mam na imię Aleksandra i mam 24 lata. Waże 70 kg na 167 cm wzrostu :( Katastrofa ! Nadchodzi lato i chciałabym ładnie się prezentować. [tak jak każda kobieta. :) ] Obiecałam sobie że od jutra będe o siebie dbała :) I to nie tylko że sie odchudze ale i poprawię ogólny wygląd. :) mam okropny nawyk obgryzania paznokci. ;/ Ale kupiłam sobie już lakier i bedzie ok. :) Byłam już kiedyś na diecie, którą sama przygotowałam na tydzień chudłam 2 kg. :) To bardzo ładny wynik. Schudłam 5 kg. ALe się poddałam bo pomyśłałąm po co wiecej chudnąć ? I tak mi te myślenie wyszło. :P Że wróciło 5 kg.! Obiecałam sobie że sie nie poddam. :) WYMARZONA WAGA : 60 kg ! Kto się odchudza razem ze mną ?? Albo kto sie już odchudza, I chce popisać o tym jak mu idzie. ? :) Moja dieta : śniadanie : płatki owsiane 2 sniadanie : jakiś owoc obiad : gotowane mięso z sałatką [ lub zupa ] podwieczorek : 1 kanapka z czarnym chlebem + warzywo lub owoc kolacja : jagurt + codziennie wieczorek : 50 brzuszków + 20 minut rowerku. :) I taka moja dieta :) Pozdrawiam.

Ja nie tyle chce się odchudzić, ale wymodelować ciało. A do tego braki mi samozaparcia i muszę zmusić się by nie jeść po 19. Mogę się przyłączyć?

Gość To jest cel
pewnie że tak. :) ja mam problem ze słodyczami. :( mam rozstepy na nogach... i też jem po 19... Ale damy rady :) Wystarczy sobie obiecać że da się rade. :)

Muszę dać radę. Tłuszczyk odkłada się w najgorszych miejscach - udach, pupie i brzuchu... Aż wstyd założyć krótką spódniczkę.

Gość To jest cel
no u mnie tak samo... A na lato musze jakoś wyglądać . Przepraszam nie jakoś.! Ładnie. :)

to i ja chętnie się przyłącze, mogę? chciałabym zrzucić taz z...no nie wiem ile ale tak z 6-8 kg było by super:)

Chociaż dobre jest to, że zaczynam "kochać" sałtki i surówki różnego rodzaju:D czyli idzie coś do przodu :D i wybacz na dziś już zmykam, a od jutra ostro do odchudzania :D

A właśnie macie jakiś pomysł na ciekawą i smaczną sałatkę? Organizuje spotkanie z kupelami i potrzebuje czegoś dobrego,a co zarazem nie zepsuje mi mojej diety i motywacji :)

Gość Pyza zrzuca kg
kasiadw 1 Pewnie że możesz. :) A co do sałatek : Polecam taka : sałata lodowa + papryka czerowna + pomidor + 1 łyżka majonezu [Pyszna i zdrowa. ]

Gość To jest cel
Pewnie że możesz.:) Razem damy radę i bedzie raźniej. I napewno nam sie uda. A z jakiej wagi startujesz ?

Gość po kij zakładasz dwa tematy
ty masz jakieś schizy kobieto, w żywe oczy się zapierasz kłamczucho !!! powodzenia w odchudzaniu z kłamczucha 🖐️

Gość To jest cel
Oj do lata zrzucisz na pewno. :) I bedziesz ślicznie wyglądać :) A jaka jest twoja wymarzona waga ?? Bo moja 60 kg !! Marzenie! Ale do spełnienia. :)

Gość To jest cel
ja tez kocham słodycze. Ale odzywaczaiłam sie juz od napojów gazowanych :) A od jutro ścisła dieta! 0 słodycz 0 białego pieczywa 0 smazonego mięsa 0 napojów gazowanych i 0 jedzenia po 18.00

Skopiowałam sobie Twoją dietę. Od jutra też tak będę jadła. Plus dużo zielonej herbaty. I ZERO SŁODYCZY ! Sama sobie to obiecuję.

Gość To jest cel
napewno Ci się uda tylko nie wolno sie poddawać! nawet jak bedzie mała wpadka.

Gość To jest cel
po kij.... Że co ??? To moja wina że dziewczynie sie spodobała moja dieta i załozyła wątek ?? Oj cos jest z tobą nie tak. hahha a nie ze mną :)

Gość To jest cel
ta dieta na pewno podziała bo juz ją stosowałam. :)

Obiecuję też dużo ruchu na świeżym powietrzu. Byłam dzisiaj na długim marszu po lesie. Taki samotny spacer sprzyja przemyśleniom. No i właśnie zastanawiałam się nad założeniem nowego tematu o odchudzaniu. Bardzo ucieszyłam się widząc Twoje zaproszenie! Nie zakładam, przyłączę się do Ciebie. :)

Gość To jest cel
Heh :) Bardzo się ciesze że wybrałaś mój wątek. :)

Gość po kij zakładasz dwa tematy
co ty bredzisz mitomanko, weź otrzeźwiej lepiej

Witam, chyba i ja się przyłącze, waga 62kg, wzrost 169cm, może i nie jest super tragicznie, ale myślałam chociaż o 5 kg do tylu, mniejszym cellulicie, z którym nie wiem już co robić, tylko cholera jasna nie wiem co z tymi słodyczami...

Gość To jest cel
Na dzisiaj już kończę. :) Bo muszę się do pracy wyspać hehe Do jutra :) Pozdrawiam

Gość To jest cel
slowianka Zapraszamy do nas razem damy radę. :)nawet poradzimy sobie z celullitem. ;]

Gość To jest cel
nie wiecie jak mozna nick zabezpieczyć hasłem ??????? Bo ktoś się również posługuje moim nickiem.... I wyszłam na wariatke.... ;///