Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest cel

Odchudzamy się na lato! Zapraszam!

Polecane posty

no to i ja się przyłącze :D mam 160cm i 65 kg...moj cel to piatka z przodu a dieta mi się bardzo podoba za dwa tygodnie przyjezdza mój mąż i mam nadzieję że chociaż 2kg poleci mój problem to słodycze, jedzenie wieczorami i mało ruchu ale to sie zmieni powodzenia dziewczyny

Witaj 🖐️ mam nadzieję, bo u mnie z silną wolą też ciężko. te postanowienie (tzn 5 z przodu) miało być na wiosnę a nie na lato :P

Z moją wolą też jest kiepsko. Lubię słodycze, lubię wieczorkiem coś zjesc. Ale mam już dośc tego sadła. Postanowiłam zmienic to. Koniec i kropka. :):)

Gość po kij zakładasz dwa tematy
nikt sie za nią nie podaje założyła dwa tematy pod różnymi nickami i dyskutuje sama ze sobą że niby ktos od niej diete ściągnął

no to od teraz dietka....moge tak powiedziec bo już sie najadłam :P teraz lecę do łóżka bo jutro cieżki dzień mnie czeka. dobranoc

Bardzo wszystkich przepraszam za zaśmiecanie topiku. Od jakiegoś czasu cierpię na zespół maniakalno-paranoidalny, stąd też wzięło się szukanie przeze mnie na wszystkich topikach podstępu. Jutro idę do lekarza po zwiększenie dawki lekarstw. Jeszcze raz przepraszam wszystkich, ale to jest moja choroba z która walczę już od lat dziecinnych.

Ups debilka do kwadratu to też ja. Musze wziąć jednak podwójną porcję lakarstw dla mnie i dla mnie bis czyli debilki do kwadratu. Dobranoc kochani :)

Gość cekolada...
Jesli można to chętnie się do was przyłącze? Mam do zrzucenia 12kg i chciałabym dokonać tego do lata:) Postanowiłam sobie że będe zjadała połowe tego co jadłam słodycze zastapie owocami a,zamiast jasnego pieczywa bede jadła ciemne.Ćwicze 40 minut dziennie na rowerku i robie brzuszki Odchudzam się tak od czwartku i już udało mi się zrzucić 1kg:D.

Gość To jest cel
Chwilowo przebywam na przepustce z Tworek, stąd moja potrzeba komunikacji z ludźmi:) Dziewczyny, wpadła mi do głowy nowa dieta!! Otóż od jutra jem kupę i popijam moczem:)

Gość To jest cel
Tak w ogóle to za wszystko z góry sorka i buźka 👄 Te moje dziwne zachowana mają źródło w tym, że jak byłam mała to mnie mama zamykała w beczce po ogórkach :(

Gość czub
O WIDZE ŻE NIE TYLKO JA JESTEM PINDOLNIĘTA!!!

Gość To jest cel
Cześć, zakolegujemy się ? Jestem Ola co lubi pitola, a Ty?

Gość czub
NO JASNE ALE OSTRZEGAM ŻE MAM POD BERETEM ZRYTE... ej co mam zrobić mam cellulit na paznokciach i włosach do tego jeszcze jak by było mało tego rozstępy na czole i uszach????

No i po co te wszystkie złośliwe uwagi? Komu nasz temat nie podoba się, to przecież nie musi tu wchodzic, nie musi nas czytac. Jest tyle innych tematów na forum. Przykro czytac takie złośliwości. Czemu w niektórych ludziach tyle jadu?

Gość czub
RATTTTTUUUUNNNNKKKUUUUU ONA ZNOWU MNIE GONI!!!!!!!!!!!!!!1

Gość To jest cel
Nieszkodzi , moja droga nowa koleżanko. Ja panokcie obgryzłam, włosy zgoliłam , a uszy obcięłam. A teraz znowu mi wychodzą wzdęcia na plecach :(

Gość czub
ALLLE KTO TU JEST ZŁOSLIWY NIBY????

Gość To jest cel
Padnij szybko , moze Cie nie zauważy.

Gość To jest cel
Do mnie mówisz?

Cekolada, witaj! Brawo, masz już jeden kilogram za sobą. Gratuluję! Gdy dzisiaj szykowałam się na spacer, to nie mogłam dopiąc spodni. Zawzięłam się, wciągnęłam brzuch i jakoś dopięłam. Ale za chwilkę guzik odskoczył jak z procy. Strasznie się poczułam. To był moment w którym pomyślałam, że czas coś z nadwagą wreszcie zrobic. Potem na spacerze doszły dalsze przemyślenia i postanowienia. Olu, bardzo Ci dziękuję za założenie tego tematu. :)

Gość To jest cel
Mój dziadek dał mi psa , pies cztery łapy ma :)

Gość To jest cel
Proszę bardzo:) To jak zaczynamy od jutra, tak? Myslę nad ulepszeniem swojej dietki:)