Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herheahae5zhzsd

jestem załamana 13 mies.córcię poję łyżeczką

Polecane posty

Gość do platynowa...
To ja mam propo... niech ktoś z twojego otoczenia załatwi ci dobrego psychiatrę bo Twoje zachowanie odbiega mocno od normy. i żeby nie było CIOŁKU... jestem za karmieniem piersią. Ale max do roku. Później robi się to obleśne i zajeżdza pedofilią jak matka zadziera bluzkę i wpycha biegającemu dzieciakowi (bo od dawna już nie niemowlakowi) cycka do buzi... i jeszcze się tym szczyci na forum. :O

to może załóż temat na temat obleśnego karmienia piersią dzieci powyżej roku i nie zakłócaj tematu koleżance? kompletnie ale to kompletnie mi zwisa twoje zdanie :D :D

Gość już samo wyrażenie
"dawac cyca" brzmi obleśnie.:O

Gość do platynowa...
oj... założę się, że ZWISA CI nie tylko moje zdanie... :D :D :D

tak, piersi mi też zwisają, po kolana. powiem więcej, zamierzam karmić do 2 roku życia mojej córki, tak jak zaleca WHO, no ale to w końcu tylko banda oblechów :D :D :D

Oj to ja dopiero jestem obleśna!!!!Karmiłam synka 2 lata i dwa miesiące!!!O fuj....... :D:D:D

Gość ttttttt
a jak to ,że tak was ta duma rozpiera ma sie do tematu picia dzieci?

Gość do platynowa...
nie żałuj sobie. skoro to lubisz. dla mnie możesz jej wpychać cycek do gardła do 18-tki. będziesz na przerwach wpadała do szkoły... :D niemniej nie zmieni to faku, że jest to twoje WIDZIMISIĘ bo wartości odżywczych ani witamin w twoim mleku już nie ma dawno, dawno... każdy pediatra ci to powie. więc bądź babo szczera i przyznaj, że karmisz dużą dziewczynkę dla własnych kaprysów i zaspokojenia swojej zachcianki i potrzeby... nie zasłaniaj się jej zdrowiem i dobrem... bo z tym ostatnim to akurat ma guzik wspólnego.

wpadłam jeszcze na chwilę i widzę, że baby z kompleksami mają używanie: 1) duma owszem mnie rozpiera, a jak się to ma do tematu? przeczytaj mój pierwszy post, był jak najbardziej na temat, w odróżnieniu od postów pomarańczowych chamek 2) dziecko MUSI pić mleko prawda? więc dlaczego twierdzisz, że chemiczne paskudztwo jest lepsze niż mleko matki? i w którym to momencie z tego mleka \"ulatniają\" się te witaminy i substancje odżywcze? jak dziecko kończy rok? żenada, zawsze jak jest jakiś temat w którym kobieta mówi - nawet dygresją - o karmieni piersią, to tu, na kafe znajdzie się banda zakompleksionych pań, które muszą się wyżyć :o :o jaki jest wasz cel? zdołować mnie? pudło :D jaki jest w ogóle cel wszelkich ataków? zawsze atakują słabi i zakompleksieni...więc dla kogo ten psychiatra własciwie? :D :D

Gość ttttttt
ale karm sobie le chcesz.Ani mnie to ziebi ani parzy.Po prostu ciekawi mnie problem na temat którego jest ta dyskusja,bo moje dziecko też nie pije.Przepraszam,że tak cię uraziłam.Zresztą nawet nie o ciebie mi chodziło tylko o drugą panią,która wyskoczyła z tym karmieniem jak flip z konopii:)

Moja średnia nigdy w życiu nie wypiła nic z butelki ani z kubka niekapka. od samego początku pije ze zwykłego kubka. Może zamiast się bawić łyżeczką daj jej zwykły plastikowy kubeczek? A poza tym nie dawaj jej pić na siłę. Nalej jej czegoś co lubi, a z całą pewnością w końcu się napije. Nie dajmy się terroryzować własnym dzieciom, kobiety!