Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooo

PODOBA WAM SIE TO KIMONO DO LEGGINSÓW?

Polecane posty

Gość werkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kimono nie ale te bluzki za 19zl moze kupie, ktory kolor polecacie? siwy czy fiolet?

Gość pytankooooo
Hej! Bluzki te co są 3 kolory? Chyba siwy, albo czarny. Ja mysle jeszcze nad tymi golfami za 19pln bo ten sprzedający ma 100% pozytywów a ciuchy za grosze. Juz kiedys u niego kupilam i superancko ;) A ten golf chyba brązowy co?

Gość jak dla mnie to jedynie te
golfy za 19,99 cena śmieszna a sklad materialu bardzo dobry

Gość =ooo=
ale fajna ktos sobie zrobil autoreklame

Gość pytankoooo
Yhy ja tylko pytam czy to kimono warto wg was kupic, bo ogladam je od paru dni i nie wiem podoba mi najbardziej zielone chyba :O A tak wogole to zawsze pytam na kafe czy cos warto kupic ;);););)

Gość pytankoooo
Aha i jak nie wierzysz to zapytaj chyba sie nazywa Mea czy jakos tak, ona na kafe jest od dawna i kiedys z nią gadałam o ciążowej tunice, i obie je kupiłysmy od tego sprzedawcy i bylysmy zadowolone!

Gość jak dla mnie to jedynie te
No dobra,chcesz rady to kup jest tanie i ciekawe i co fajne modne, a jaki masz kolor włosow?

Gość wściekła rozwódka
Po pierwsze ten ktoś chyba nie wie co to kimono. Po drugie takie coś nosiło się 20 lat temu, pfuj.

Oj za szybko kliknełam. Powiem tak -> nie wiem czy to reklama czy nie, ale -> jesli mam byc szczera to firma sprzedaje na serio po cenach hurtowych, nie pytajcie skąd wiem, ale wiem takze jest fer ze to wyprzedaz czy promocja czy cos Mi osobiscie podobaja te golfy http://allegro.pl/item587273973_bylo_39_99_jest_19_99.html wiem ze u konkurencji są o wiele drozsze Ale nie wiem czy sama kupie bo mam rozmiar 32/34 :P:P

rozwodka ja tam nie wiem co sie nosilo 20lat temu bo nie pamietam gdyz bylam wtedy mala :P ale wydaje mi sie ze przesadzasz, jak dla mnie to kimono, mam juz cos podobnego

Gość wściekła rozwódka
Nie, kimono to kimono i już :P A to jest sewter z kominowymi rękawami. Może dlatego mi się nie podoba bo właśnie kojarzy mi się obrzydliwymi ciuchami z lat 80 tych. No ale o gustach się nie dyskutuje, ja bym tego nie kupiła.

Gość wściekła rozwódka
Sweter - przepraszam za pomyłkę.

Gość wściekła rozwódka
Ano taka :) Ja tam się do niej nie dostosuję :P Szczerze bardziej podobają mi się elementy z lat 60 i 70 tych.

A co powiesz o tych golfach co wkleiłam linka powyzej? Tych za 19,99? Myslisz ze warto? W kocnu lato trwa tak krótko....... :(

Gość wściekła rozwódka
Cena dobra, mogą być. Tylko mi osobiście nie podoba się ta srebrna nitka. Jasny ładniejszy.

Gość blamdrngioa
moze byc ladne