Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elancyl

Spalam z dwoma na raz! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość elancyl

Nie wiem czego szukam tutaj piszac ten topic, ale nie moge poradzic sobie z wydarzeniami wczorajszego dnia. Przespalam sie z dwoma facetami na raz!! Zaczelo sie od zwyczajnej imprezy- ja, moj narzyczony i jego przyjaciel. Wypilismy morze alkoholu. Polozylam sie spac, a oni obudzili mnie, najpierw jego przyjaciel zaczal mnie calowac i stalo sie! Dzisiaj nie moge poradzic sobie z wlasnym sumieniem. Robilismy to przez cala niedziele. Najgorsze jest to, ze nie wiem jak sie zachowam spotykajac- jego dziewczyne. Wiem, ze ja skrzywdzilam i, ze nie moze sie o tym dowiedziec. A najbardziej zaskakuje mnie reakcja mojego partnera, jest wniebowziety- stwierdzil, ze kocha mnie jeszcze bardziej i spelnilam jego marzenie. Wiec dlaczego jest mi tak zle?? Nie powiem, ze bylo mi zle. Bylo wspaniale, gdyby nie dzisiejsze wyrzuty sumienia.... Pomocy !!!

Gość kikurykuki
niezle masz dziewczyno marzenia,szkoda ze to tylko marzenia:-D

Gość też bym tak chciała
zazdroszczę ci.Z moim narzeczonym raczej nic z tych moich fantazji nie wyjdzie,zazdrosny.Trudno,ale może kiedyś... Na twoim miejscu nie miałabym wyrzutów sumienia,tym bardziej że piszesz: było wspaniale.Podejście twojego narzeczonego mi się podoba,powiedział że jeszcze bardziej cię kocha.Tak bym chciała znaleźć się w podobnej sytuacji.

może ja jestem dziwny ale pomimo faktu iż nie jestem typem zazdrosnika to jednak jakoś wizja tego że jakiś koleś(nawet najlepszy kumpel) wsadza mojej kobiecie i w trakcie zabaw w łóżku ociera się o mnie swoim fiutem przypadkiem, widze jego dupę itp to jakoś mnie to w ogóle nie kręci:D do tez bym tak chciala : a może twoj facet ma obawy że ten drugi zrobi ci lepiej niz on?:D

Gość elancyl
To nie marzenia- a rzeczywistosc!!! MI tez sie podoba jego podejscie, a z drugiej strony zastanawia! Byl moim pierwszym i jedynym facetem- do wczoraj! Juz nim nie jest! Wiec zastanawiam sie- skoro podzielil sie mna z innym- czy faktycznie mnie kocha- czy jednak milosc nie wiaze sie z wiernoscia. Jest strasznie zazdrosny! I okazuje to- na kazdym kroku, a mogl patrzec ak dotyka, caluje i jest we mnie inny. Zle mi....

Gość i co i szmo
no to teraz czas na rewanz,teraz on tez bedzie chcial legalnie pobzykac inna panienke,i bedzie myslal ze jestes na to wyrozumiala,wkoncu dalas mu taki sygnal

Gość kafeteryjny prawiczek powraca
Ja to słyszałem że gitary i dziewczyny to się nie oddaje w cudze ręce, ale tak tylko słyszałem.

Gość też bym tak chciała
Nie zastanawiaj się tak bardzo.Porozmawiaj z nim na ten temat,może miał takie fantazje i je zrealizował.Coż w tym dziwnego?Z drugiej strony, myślę że musiał to uzgodnić wcześniej z kolegą i mu o tym powiedział.Tak czy inaczej,chciałabym żeby mój mi zrobił taką niespodziankę.

Gość elancyl
Mial takie fantazje- bo mowil mi o tym nie raz !! Boje sie- boje sie tego, ze nasz zwiazek sie rozpadnie! A chyba nie chcialabym tego- chociaz z drugiej strony- boli mnie, ze podzielil sie mna z innym. Alkohol zrobil swoje!! Moralniak to najgorsze uczucie na swiecie !!! :(((

Gość elancyl
Swoja droga- mozliwa jest taka milosc??? A moze to juz nie jest milosc ??

Gość larwkaaa
No mozliwe ze teraz dziwnie sie czujesz..ale czy aby Ty tez nie miałas takiej fantazji?..napisz szczerze podobało Ci sie?

Gość larwkaaa
Jasne ze mozliwa..w zwiazku uczuciowym ludzie pozwalaja sobie na rozne fantazje..a jak to jest w Twoim nie moge powiedziec..To zalezy od Twojego partnera:-)

Gość wysadź się w powietrze
a masz jakies foty? filmik moze??

Gość też bym tak chciała
Jak to różnie w życiu bywa,ty masz moralniaka,ja o tym marzę.Myślę że skoro podzielił się tobą sprawiło mu to przyjemność i przekonanie że jesteś dla niego gotowa na wszystko.Dlatego powiedział ci ,że jeszcze bardziej cię kocha.Nie powinnaś mieć moralniaka,przecież on tego chciał.Spróbuj spojrzeć na to z tego punktu widzenia.

Gość elancyl
chyba snisz ze wrzuce do neta filmik albo foty:/ drugi kumpel nagrywał wszystko ale moj facet sie wkurwil i oddal cyfrowke. gapila sie tez jakas kolezanka tego kolegii mojego faceta no ale nie widzialam by robila zdiecia, wiem ze nie powinnam miec moralniaka ale mam:(

Gość elancyl
Mysle, ze problem polega na tym, ze do tej pory sex byl dla mnie tylko i wylacznie zwiazany z uczuciem. Moze samej przed soba ciezko mi sie przyznac, ze tym razem stalo sie inaczej. Czy sie podobalo?? Oczywiscie, ze tak! Inaczej by do tego nie doszlo !! Byli wspaniali! Czuli... i przede wszystkim- dbali o mnie! A nie o siebie!! Mam nadzieje, ze przetrwamy, ze jakos to poukladam w jedna calosc! A kac moralny minie.

Gość elancyl
Poprzednia wypowiedz nie jest moja!! Slaby ten podszyw :)

Gość larwkaaa
nie przejmuj sie..wyluzuj i ciesz sie ze masz jedna fantazje spełniona:-)

Gość też bym tak chciała
Trzymam za ciebie kciuki.Napewno to jakoś poukładasz.Powodzenia.

Gość frufru
narzEEEEEEEEEEczony kurwa!! ile Ty masz lat że takiego prostego słowa nie umiesz napisac?? i nie sciemniaj że literówka, bo Yi E są dosć daleko od siebie na kalwiaturze!!

Gość co to była za impreza
że kumpel przyszedł bez dziewczyny ? coś mi to podejrzane no chyba że ta impreza to byłaś Ty, NarzYczony i jego przyjaciel ;-)

Gość fruftu nie sa tak daleko bo
tylko 2 literki w prawo :p

Gość a może spróbuj
teraz wysłać narzeczonego na inna impreze z tym kumplem i jego dziewczyna, niech i ona cos z tego ma, może następnym razem chłopaki przelecą ja obaj na raz, tak jak ciebie... :o fajnie ci było, ciekawe co dziewczyna kolegi na to, napewno sie ucieszy... :-(

Gość ja też tak myslałam...
Jesteście śmieszni z tymi swoimi głupimi tekstami... autorko- nie wiem jak zachowałabym sie na twoim miejscu, ale ta sytuacja i podejście twojego narzeczonego daloby mi do myslenia... Uważam, ze jest nieodpowiedzialny i spełnil byc mozę swoje marzenie twoim kosztem. Uważam, zę nie zasługuje na ciebie...

Gość frufru
wystarczająco daleko żeby się nie udało.

Gość a mnie ciekawi
czy sie zabezapieczyliscie??? a jesli zajdziesz w ciążed to dziidzius bedzie miał dwóch tatusiów???